Workshop over online video op het Ziber Event 2014

15 juli 2014

Het Ziber Event is een jaarlijks evenement voor ondernemende vormgevers. Dit jaar organiseerde Ziber een dag met 24 leerzame workshops. En wij waren er bij! We deelden onze kennis en ervaring over online video in de workshop: Online Video: wat kan ik er mee?


Ziber
Ziber ontwikkelt software voor website. Vormgevers kunnen hun ontwerp in photoshop eenvoudig omzetten naar een volledig professionele website met gebruikersvriendelijke CMS. Ziber neemt alle technische aspecten van de website uithanden van de vormgever. Naast een uitstekende servicedesk voor de eindgebruikers en degelijke hosting, ontwikkelt Ziber continu door en zorgt dat de websites altijd mee gaan met laatste ontwikkelingen. 

Ziber Event 2014
Jaarlijkse organiseert Ziber het Ziber Event voor vormgevers. Dit jaar konden vormgevers kiezen uit 24 workshops om hun kennis en vaardigheden op het gebied van vormgeving en online marketing te verrijken. Gerenommeerde gastsprekers van Adobe, Fabrique en Nyenrode verzorgde de workshops. En natuurlijk... Playforward! 

Workshop Online Video 
Koen verzorgde een workshop over online video. De workshop legde uit waarom online video interessant is en ging in op trends als social video. Natuurlijk werden de deelnemers getrakteerd op veel leuke voorbeelden. Met een spreker score van een 8,4 waren de reacties zeker positief. Naast het geven van een workshop maakten wij ook een impressie van de dag, binnenkort online!

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Workshop over online video op het Ziber Event 2014

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»