branch-4

Video voor de Zorg en Welzijn

Professionele communicatie met de inzet van video's

De zorg is een vitale sector. Het is een branche waar iedereen mee in aanraking komt en van groot belang is voor de samenleving. De zorg beweegt continue; van nieuwe behandelmethodes en procesverbeteringen tot digitalisering en innovaties. Ontwikkelingen die het verschil maken in het leven van mensen. Goede communicatie is vaak het startpunt tussen patiënt en de zorg. Video maakt communicatie in de zorg professioneler, toegankelijker en efficiënter.

Voordelen 
 • Effectieve voorlichting: pré-zorg, tijdens en nazorg 
 • Verbind de professional en patiënt bij zorg op afstand  
 • Ontlast zorgpersoneel door effectieve communicatie 
 • Werf nieuwe zorgtalent voor jouw organisatie 
 • Vergroot de impact van congressen en conventies
 • Creëer draagvlak en bewustzijn van zorginnovaties 
Play
Screenshot_2019-12-29 Nordic Health - Bedrijfsfilm - 4K

Leg het zorgtraject uit

Zorg kan stressvol zijn voor patiënten. Een patiënt is vaak zenuwachtig voor zijn behandeling. Zij hebben zelf weinig kennis hierover. Het kan lastig zijn voor hen om te bepalen wat het best bij hen past en waar ze aan beginnen. Een bedrijfsfilm over het zorgtraject dat de behandeling stap voor stap doorloopt, biedt hier uitkomst. Het geeft patiënten een goed beeld hoe het werkt en wat ze kunnen verwachten. Dit helpt hen de juiste keuze te maken en brengt hen ook meer op hun gemak tijdens het zorgtraject.   

Play
Screenshot 2021-07-13 at 08-59-12 LUMC - Explainer Boxes

Introduceer een nieuw zorgaanpak

Het introduceren van een nieuwe zorgaanpak staat of valt bij goede voorlichting. Voor patiënten en behandelaars moet het duidelijk zijn hoe het globaal in zijn werk gaat en wat de voordelen ervan zijn voor hen. Een explanimation legt een zorgaanpak op een heldere manier uit. Perfect om alle betrokken in te laten zien waarom het de moeite waard is. En bij het uitrollen van de zorgaanpak ontlast het zorgpersoneel doordat zij minder tijd kwijt zijn aan voorlichting.  

Play
Screenshot_2019-12-29 Dermecis - wervingsfilm(5)

Werf de beste zorgprofessionals

Werken in de zorg is uitdagend en zwaar. Personeel moet goed opgeleid zijn en bestand zijn tegen stressvolle situaties. Goed zorgpersoneel vinden is dan ook lastig. Op alle niveaus zijn er vaak mensen nodig. Een aansprekende wervingsvideo helpt de instelling, afdeling of vacature een gezicht geven door een beeld te schetsen hoe het er is. Natuurlijk komen medewerkers daarbij aan het woord. Authenticiteit is hierbij een sleutelwoord en belangrijke tip voor wervingsvideo's.  

Play
Screenshot 2021-09-06 at 21-01-52 LUMC - Instructie Saturatiemeter_Playforward mp4

Geef instructies voor zorg op afstand

De zorg vernieuwt continue. Een belangrijke trend is zorg op afstand, waarbij met behulp van apps de patiënt thuis een deel van de zorg zelf kan uitvoeren. Monitoring van patiënten is een discipline dat goed op deze manier kan worden ingevuld. Zorg op afstand staat of valt bij de betrokkenheid van de patiënten of zij in staat zijn het op de juiste manier te doen. Heldere instructie is hierbij onmisbaar. Een instructievideo zorgt dat patiënten goed geïnformeerd hun onderdeel uit kunnen voeren en is zo een belangrijke basis voor deze zorgtrend.   

Video maken als zorgorganisatie?

Prijs opvragen

Play
Screenshot 2021-07-13 at 09-06-00 Sfeer Impressie - InEen Tweedaagse

Doe verslag van congressen en events

Congressen en conventies spelen een belangrijke rol in de zorg om up te date te blijven van de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en nieuwe inzichten te krijgen. Het haalt mensen ook even uit hun directe werkomgeving en helpt zo zaken even vanuit een ander perspectief te bekijken. Een aftermovie laten maken van een congres geeft een goed beeld hoe het evenement is verlopen en wat er is gedaan, besproken en bereikt. Handig om te zorgen dat deelnemers terug op werk kunnen laten zien hoe het was. En perfect om de volgende editie mee te promoten.  

Play
EVE_Styleframe-1

Introduceer digitale zorginnovaties

Er zijn veel zorginnovaties. Technologie en digitalisering bieden veel nieuwe mogelijkheden. Voor adaptatie van dit soort innovaties is een goede uitleg over de meerwaarde en hoe het werk de eerste stap. De zorgprofessionals – van bestuur tot zorgverlenend personeel – moeten begrijpen waarom juist deze innovatie ertoe doet. Een heldere animatievideo legt het concept van de innovatie uit en maakt dit beeldend, waardoor het duidelijk en toegankelijk wordt. Zo helpt het om innovaties die lastig tastbaar te maken zijn toch concreet te maken.  

Play
Screenshot 2021-07-13 at 09-10-03 Animatie-LUMC-Chirurgie

Geef goede pre-operatieve voorlichting

Er komt veel op patiënten af tijdens een behandeling. Natuurlijk zijn ze gespannen. En dan moet ze ook nog veel informatie verwerken. Door goede pre-operatieve voorlichting zorg je dat de kans van slagen van de behandeling groter is door patiënten duidelijk te maken wat zij zelf kunnen doen om herstel te bevorderen. Een animatie laten maken zorgt voor een heldere pre-operatieve voorlichting. Patienten kunnen dit op hun eigen gemak bekijken, eventueel meerdere keren. En een fysieke afspraak is in principe niet of minder frequent nodig.  

Zorginstellingen die al voor ons kiezen

Met deze opdrachtgevers in de zorg werken wij samen voor effectieve communcatie.

Stap voor stap video's maken

Video maken is een creatief proces. Met een helder stappenplan houden we grip en zorgen we voor een soepel proces. 

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave ontvangen

Onze complete startpakketten zijn op maat uit te breiden met opties. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie
Ik wil mijn offerte starten!
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5
Zorgsector
»