branch-2

Video voor zakelijke dienstverlening

Effectieve marketing met video's en animaties

De zakelijke dienstverlening is een branche met hoogwaardige diensten, veeleisende klanten en een hoog kennisniveau. Het is een competitieve branche waarin zowel om de klant als om personeel geconcurreerd wordt. Onderscheidende communicatie is belangrijk om jezelf op de kaart te zetten en klanten te overtuigen. Professionele video's bieden mooie kansen voor de zakelijke dienstverlening en brengen de marketing en communicatie naar een hoger niveau.

Voordelen van video's voor zakelijke dienstverlening
 • Vergroot de zichtbaarheid en naamsbekendheid
 • Creeër een sterk imago en duidelijke positionering
 • Zet diensten in de markt en leg uit hoe het werkt
 • Werf het talent van morgen voor jouw bedrijf
 • Laat klanten aan het wordt over interessante casussen
 • Promoot events en congressen voor extra bereik
Play
Newasco - Thumbnail

Presenteer jouw bedrijf

De zakelijke dienstverlening is een sector waarin klantrelaties gebouwd worden op vertrouwen en expertise. Voor de koopbeslissing is het bedrijf vaak net zo doorslaggevend als de dienst op zich. Het proces en de persoonlijke relatie zijn cruciaal. Een sterke bedrijfsfilm presenteert het bedrijf professioneel en brengt in beeld wat de meerwaarde is. Het draagt bij aan een sterk imago en duidelijke positionering, zodat klanten een duidelijk beeld hebben waar het bedrijf voor staat. Zo creëer persoonlijke voorkeur bij klanten. En cijfers over video marketing laten ook zien dat dit effectief is.  

Play
Promotiefilm voor Spuitfolie

Presenteer jouw diensten

Diensten moeten in de markt gezet worden en aan de man gebracht worden. Professionele promotie van diensten zorgt ervoor dat klanten het serieus nemen en een goed beeld hebben wat de USP's zijn. Een goede promotiefilm zet de dienst op de kaart en laat zien wat de voordelen zijn en hoe het in zijn werk gaat. Perfect voor marktlancering en promotie via verschillende kanalen, zoals op een landingspagina, social media, emailmarketing en verkooppresentaties. 

Play
Grizzly_2D-Animatie.1

Leg processen uit

Als een klant eenmaal aan boord is, is het belangrijk dat het de dienstverlening soepel verloopt. Zakelijke kanten zijn kritisch en veel eisend. Door een degelijk proces in positie te hebben, is een zakelijk dienstverlener in staat dat waar te maken. Een duidelijke animatievideo legt het proces helder uit, zodat de klant goed op de hoogte is en weet wat hij kan verwachten. Zo wordt een sterke basis gelegd voor een soepele samenwerking met heldere communicatie. De basis van een goede klantrelatie.  

Video maken voor zakelijke diensten

Prijs opvragen

Play
Cad & Company - Breman.01

Laat klanten aan het woord

Het woord van de klant is veel waard in de zakelijke dienstverlening. Een positieve referentie bewijst de meerwaarde van je diensten. Vaak helpt dit ook om complexe diensten te vertalen naar een concreet casus. Daarnaast zijn enthousiaste klanten de beste vorm van promotie. In een testimonial vertelt een klant hoe zij het ervaren hebben om met jouw bedrijf te werken en wat dit heeft opgeleverd. Een goede tip voor testimonial video is het echte verhaal van de klant te gebruiken. Hoe authentieker hoe beter.

Play
Screenshot_2020-01-10 Sweco - Richard(1)

Werf nieuw talent

Goed personeel is schaars, van starters tot trainees en van vakmensen tot consultants. Er is daardoor hevige concurrentie op de arbeidsmarkt. Werkgevermarketing is een discipline die zakelijk dienstverleners moeten beheersen. Een professionele wervingsvideo is hier onderdeel van. Zo'n recruitment video geeft het bedrijf een gezicht en brengt in beeld hoe het is om er te werken. De video vormt vaak het hart van recruitment campagne en kan in korte versies als social video ingezet worden. 

Play
Planmen WFM congres.03

Promoot jouw events

In de zakelijke dienstverlening worden regelmatig evenementen en congressen georganiseerd. Events zijn ideaal voor klantenbinding, naamsbekendheid te vergroten en authoriteit op te bouwen. Een evenement creeërt veel momentum. Een aftermovie laten maken helpt om dit momentum vasthouden en online nog een flinke boost te geven. Ook is een aftermovie perfect als promo voor de editie van volgend jaar om te laten zien wat potentiële bezoekers kunnen verwachten.  

Deze zakelijk dienstverleners kiezen al voor ons

We werken al samen met veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening en realiseren regelmatig video's voor B2B bedrijven.

Stappenplan voor video maken

Voor een soepel proces hebben wij een een overzichtelijk stappenplan. Zo zorgen we dat we samen met de opdrachtgever naar het eindresultaat toe werken. Selecteer aan de linkerzijde het stappenplan dat je wilt zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave opvragen

Onze complete startpakketten zijn op maat uit te breiden met opties. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

      Vraag jouw offerte aan

 

Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Executed a project with Playforward in which we illuminated the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been used extensively. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
Webcare Sorgente
Webcare Sorgente

'Dichtbij en persoonlijk, wij zijn Sorgente'. De bedrijfsfilm laat precies zien waar het ons omgaat: mensen helpen. De crew van Playforward heeft ons heel goed geholpen bij het zichtbaar maken van wat wij doen. Niet alleen tijdens het maken van de opnames, maar ook bij het samenstellen van het script en het editen van de film. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking. (Translated by Google) 'Close up and personal, we are Sorgente'. The company film shows exactly what we are all about: helping people. The Playforward crew has helped us very well in making what we do visible. Not only during the shooting, but also when compiling the script and editing the film. We can therefore look back on a great collaboration.

01-03-2022 om 09:46 uur
Henk Bangma
Henk Bangma

De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen. (Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions.

23-12-2021 om 10:26 uur
slide 1 to 2 of 5
Zakelijke dienstverleners
»