branch-2

Video voor zakelijke dienstverlening

Effectieve marketing met video's en animaties

De zakelijke dienstverlening, zoals SaaS oplossingen, is een branche met hoogwaardige diensten, veeleisende klanten en een hoog kennisniveau. Het is een competitieve branche waarin zowel om de klant als om personeel geconcurreerd wordt. Onderscheidende communicatie is belangrijk om jezelf op de kaart te zetten en klanten te overtuigen. Professionele video's bieden mooie kansen voor de zakelijke dienstverlening en brengen de marketing en communicatie naar een hoger niveau.

Voordelen van video's voor zakelijke dienstverlening
 • Vergroot de zichtbaarheid en naamsbekendheid
 • Creeër een sterk imago en duidelijke positionering
 • Zet diensten in de markt en leg uit hoe het werkt
 • Werf het talent van morgen voor jouw bedrijf
 • Laat klanten aan het wordt over interessante casussen
 • Promoot events en congressen voor extra bereik
Play
Newasco - Thumbnail

Presenteer jouw bedrijf

De zakelijke dienstverlening is een sector waarin klantrelaties gebouwd worden op vertrouwen en expertise. Voor de koopbeslissing is het bedrijf vaak net zo doorslaggevend als de dienst op zich. Het proces en de persoonlijke relatie zijn cruciaal. Een sterke bedrijfsfilm presenteert het bedrijf professioneel en brengt in beeld wat de meerwaarde is. Het draagt bij aan een sterk imago en duidelijke positionering, zodat klanten een duidelijk beeld hebben waar het bedrijf voor staat. Zo creëer persoonlijke voorkeur bij klanten. En cijfers over video marketing laten ook zien dat dit effectief is.  

Play
Promotiefilm voor Spuitfolie

Presenteer jouw diensten

Diensten moeten in de markt gezet worden en aan de man gebracht worden. Professionele promotie van diensten zorgt ervoor dat klanten het serieus nemen en een goed beeld hebben wat de USP's zijn. Een goede promotiefilm zet de dienst op de kaart en laat zien wat de voordelen zijn en hoe het in zijn werk gaat. Perfect voor marktlancering en promotie via verschillende kanalen, zoals op een landingspagina, social media, emailmarketing en verkooppresentaties. 

Play
Grizzly_2D-Animatie.1

Leg processen uit

Als een klant eenmaal aan boord is, is het belangrijk dat het de dienstverlening soepel verloopt. Zakelijke kanten zijn kritisch en veel eisend. Door een degelijk proces in positie te hebben, is een zakelijk dienstverlener in staat dat waar te maken. Een duidelijke animatievideo legt het proces helder uit, zodat de klant goed op de hoogte is en weet wat hij kan verwachten. Zo wordt een sterke basis gelegd voor een soepele samenwerking met heldere communicatie. De basis van een goede klantrelatie.  

Video maken voor zakelijke diensten

Prijs opvragen

Play
Cad & Company - Breman.01

Laat klanten aan het woord

Het woord van de klant is veel waard in de zakelijke dienstverlening. Een positieve referentie bewijst de meerwaarde van je diensten. Vaak helpt dit ook om complexe diensten te vertalen naar een concreet casus. Daarnaast zijn enthousiaste klanten de beste vorm van promotie. In een testimonial vertelt een klant hoe zij het ervaren hebben om met jouw bedrijf te werken en wat dit heeft opgeleverd. Een goede tip voor testimonial video is het echte verhaal van de klant te gebruiken. Hoe authentieker hoe beter.

Play
Screenshot_2020-01-10 Sweco - Richard(1)

Werf nieuw talent

Goed personeel is schaars, van starters tot trainees en van vakmensen tot consultants. Er is daardoor hevige concurrentie op de arbeidsmarkt. Werkgevermarketing is een discipline die zakelijk dienstverleners moeten beheersen. Een professionele wervingsvideo is hier onderdeel van. Zo'n recruitment video geeft het bedrijf een gezicht en brengt in beeld hoe het is om er te werken. De video vormt vaak het hart van recruitment campagne en kan in korte versies als social video ingezet worden. 

Play
Planmen WFM congres.03

Promoot jouw events

In de zakelijke dienstverlening worden regelmatig evenementen en congressen georganiseerd. Events zijn ideaal voor klantenbinding, naamsbekendheid te vergroten en authoriteit op te bouwen. Een evenement creeërt veel momentum. Een aftermovie laten maken helpt om dit momentum vasthouden en online nog een flinke boost te geven. Ook is een aftermovie perfect als promo voor de editie van volgend jaar om te laten zien wat potentiële bezoekers kunnen verwachten.  

Deze zakelijk dienstverleners kiezen al voor ons

We werken al samen met veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening en realiseren regelmatig video's voor B2B bedrijven.

Stappenplan voor video maken

Voor een soepel proces hebben wij een een overzichtelijk stappenplan. Zo zorgen we dat we samen met de opdrachtgever naar het eindresultaat toe werken. Selecteer aan de linkerzijde het stappenplan dat je wilt zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave opvragen

Onze complete startpakketten zijn op maat uit te breiden met opties. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie
Ik wil mijn offerte starten!
Vier Consultancy
Vier Consultancy

Playforward heeft een animatievideo over onze abonnementen gemaakt. Van begin tot eind zijn Koen en Jos erg betrokken geweest. Het plan wordt van te voren uitvoerig besproken en stapsgewijs wordt de animatievideo gemaakt. Van het plan tot het script tot de sfeer, kleur, vorm etc tot de laatste bewegende beelden wordt besproken. Op iedere oplevering zijn meerdere feedbackrondes waardoor je samen tot het eindproduct komt dat naar wens is! Ze denken goed mee over de eventuele feedback die gegeven wordt. Playforward heeft een professionele aanpak en ze zijn flexibel. Ze maken een planning voor de gehele periode en de samenwerking was prettig! (Translated by Google) Playforward has made an animated video about our subscriptions. Koen and Jos were very involved from start to finish. The plan is discussed in detail in advance and the animation video is made step by step. From the plan to the script to the atmosphere, color, shape, etc. to the last moving images are discussed. There are multiple feedback rounds on each delivery, so that together you arrive at the end product that is to your liking! They think carefully about any feedback that is given. Playforward has a professional approach and they are flexible. They make a plan for the entire period and the collaboration was pleasant!

08-11-2023 om 15:52 uur
Leon van der Tuuk
Leon van der Tuuk

Playfoward doet precies wat je van hun verwacht: zij maken prachtige content in de vorm van technische animaties en zij weten hoe je complexe producten goed in beeld kunt brengen. Combineer dat met duidelijke communicatie, heldere offertes en een prettige samenwerking, dan heb een goede partner voor je al je videocontent! (Translated by Google) Playfoward does exactly what you expect from them: they create beautiful content in the form of technical animations and they know how to properly visualize complex products. Combine that with clear communication, clear quotes and pleasant cooperation, and you have a good partner for all your video content!

07-11-2023 om 10:18 uur
Bas van der Klugt
Bas van der Klugt

Zeer goed en prettig geholpen door het hele team ! Helder Facilitaire Diensten had op korte termijn een promofilm nodig wat de mannen binnen 2 weken hebben gerealiseerd, TOP !! (Translated by Google) Very good and pleasant help from the entire team! Helder Facility Services needed a promotional film at short notice, which the men completed within 2 weeks, TOP!!

06-11-2023 om 13:54 uur
Suzanne Bakker-Verver
Suzanne Bakker-Verver

Heel blij met het de begeleiding van Koen en Jos. Vanuit onze organisatie is er veel vertraging geweest, toch hielden de mannen geduldig de regie en informeerde regelmatig of er bij ons intern al voortgang in zat. Uiteindelijke een prachtige video ontvangen die veel inwoners van onze gemeente gaan helpen. Heel erg bedankt, ik kijk uit naar onze volgende video! (Translated by Google) Very happy with the guidance of Koen and Jos. There have been many delays from our organization, but the men patiently kept control and regularly inquired whether internal progress had been made. Finally received a beautiful video that will help many residents of our municipality. Thank you very much, looking forward to our next video!

02-10-2023 om 09:24 uur
Aqua Separate
Aqua Separate

"Onze samenwerking met Playforward verliep soepel en we hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Ze denken goed mee en zijn echte vakmensen. Wij raden Playforward dan ook aan iedereen aan!" Het Team van Aqua separate (Translated by Google) "Our collaboration with Playforward went smoothly and we found the communication to be very pleasant. They think along well and are real professionals. We recommend Playforward to everyone!" The Aqua separate team

05-09-2023 om 10:39 uur
Laila Echternach
Laila Echternach

Wij hebben een hele goede samenwerking gehad met Playforward. Ze hebben op zeer korte termijn voor het FSIN een bedrijfsfilm gemaakt en daarbij op alle aspecten van het tot stand komen van de bedrijfsfilm met ons meegedacht. Met een erg professionele aanpak en veel flexibiliteit vanuit het team van Playforward hebben we samen een resultaat weten te behalen waar we erg blij mee zijn. (Translated by Google) We have had a very good cooperation with Playforward. They made a company film for the FSIN in a very short period of time and helped us think along with us on all aspects of the production of the company film. With a very professional approach and a lot of flexibility from the Playforward team, we managed to achieve a result together that we are very happy with.

07-08-2023 om 12:07 uur
Mark
Mark

Geweldig bedrijf! (Translated by Google) Great company!

03-08-2023 om 14:17 uur
Remco Prast
Remco Prast

Wij zijn blij met de creatieve, professionele en snelle begeleiding die we van jullie hebben ontvangen. (Translated by Google) We are happy with the creative, professional and fast guidance we received from you.

15-06-2023 om 18:53 uur
slide 1 to 2 of 5
Zakelijke dienstverleners
»