branch-2

Video voor zakelijke dienstverlening

Effectieve marketing met video's en animaties

De zakelijke dienstverlening is een branche met hoogwaardige diensten, veeleisende klanten en een hoog kennisniveau. Het is een competitieve branche waarin zowel om de klant als om personeel geconcurreerd wordt. Onderscheidende communicatie is belangrijk om jezelf op de kaart te zetten en klanten te overtuigen. Professionele video's bieden mooie kansen voor de zakelijke dienstverlening en brengen de marketing en communicatie naar een hoger niveau.

Voordelen van video's voor zakelijke dienstverlening
 • Vergroot de zichtbaarheid en naamsbekendheid
 • Creeër een sterk imago en duidelijke positionering
 • Zet diensten in de markt en leg uit hoe het werkt
 • Werf het talent van morgen voor jouw bedrijf
 • Laat klanten aan het wordt over interessante casussen
 • Promoot events en congressen voor extra bereik
Play
Newasco - Thumbnail

Presenteer jouw bedrijf

De zakelijke dienstverlening is een sector waarin klantrelaties gebouwd worden op vertrouwen en expertise. Voor de koopbeslissing is het bedrijf vaak net zo doorslaggevend als de dienst op zich. Het proces en de persoonlijke relatie zijn cruciaal. Een sterke bedrijfsfilm presenteert het bedrijf professioneel en brengt in beeld wat de meerwaarde is. Het draagt bij aan een sterk imago en duidelijke positionering, zodat klanten een duidelijk beeld hebben waar het bedrijf voor staat. Zo creëer persoonlijke voorkeur bij klanten. En cijfers over video marketing laten ook zien dat dit effectief is.  

Play
Promotiefilm voor Spuitfolie

Presenteer jouw diensten

Diensten moeten in de markt gezet worden en aan de man gebracht worden. Professionele promotie van diensten zorgt ervoor dat klanten het serieus nemen en een goed beeld hebben wat de USP's zijn. Een goede promotiefilm zet de dienst op de kaart en laat zien wat de voordelen zijn en hoe het in zijn werk gaat. Perfect voor marktlancering en promotie via verschillende kanalen, zoals op een landingspagina, social media, emailmarketing en verkooppresentaties. 

Play
Grizzly_2D-Animatie.1

Leg processen uit

Als een klant eenmaal aan boord is, is het belangrijk dat het de dienstverlening soepel verloopt. Zakelijke kanten zijn kritisch en veel eisend. Door een degelijk proces in positie te hebben, is een zakelijk dienstverlener in staat dat waar te maken. Een duidelijke animatievideo legt het proces helder uit, zodat de klant goed op de hoogte is en weet wat hij kan verwachten. Zo wordt een sterke basis gelegd voor een soepele samenwerking met heldere communicatie. De basis van een goede klantrelatie.  

Video maken voor zakelijke diensten

Prijs opvragen

Play
Cad & Company - Breman.01

Laat klanten aan het woord

Het woord van de klant is veel waard in de zakelijke dienstverlening. Een positieve referentie bewijst de meerwaarde van je diensten. Vaak helpt dit ook om complexe diensten te vertalen naar een concreet casus. Daarnaast zijn enthousiaste klanten de beste vorm van promotie. In een testimonial vertelt een klant hoe zij het ervaren hebben om met jouw bedrijf te werken en wat dit heeft opgeleverd. Een goede tip voor testimonial video is het echte verhaal van de klant te gebruiken. Hoe authentieker hoe beter.

Play
Screenshot_2020-01-10 Sweco - Richard(1)

Werf nieuw talent

Goed personeel is schaars, van starters tot trainees en van vakmensen tot consultants. Er is daardoor hevige concurrentie op de arbeidsmarkt. Werkgevermarketing is een discipline die zakelijk dienstverleners moeten beheersen. Een professionele wervingsvideo is hier onderdeel van. Zo'n recruitment video geeft het bedrijf een gezicht en brengt in beeld hoe het is om er te werken. De video vormt vaak het hart van recruitment campagne en kan in korte versies als social video ingezet worden. 

Play
Planmen WFM congres.03

Promoot jouw events

In de zakelijke dienstverlening worden regelmatig evenementen en congressen georganiseerd. Events zijn ideaal voor klantenbinding, naamsbekendheid te vergroten en authoriteit op te bouwen. Een evenement creeërt veel momentum. Een aftermovie laten maken helpt om dit momentum vasthouden en online nog een flinke boost te geven. Ook is een aftermovie perfect als promo voor de editie van volgend jaar om te laten zien wat potentiële bezoekers kunnen verwachten.  

Deze zakelijk dienstverleners kiezen al voor ons

We werken al samen met veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening en realiseren regelmatig video's voor B2B bedrijven.

Stappenplan voor video maken

Voor een soepel proces hebben wij een een overzichtelijk stappenplan. Zo zorgen we dat we samen met de opdrachtgever naar het eindresultaat toe werken. Selecteer aan de linkerzijde het stappenplan dat je wilt zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave opvragen

Onze complete startpakketten zijn op maat uit te breiden met opties. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie
Ik wil mijn offerte starten!
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5
Zakelijke dienstverleners
»