Blogs

Lees onze blogs over videomarketing

videocontent pakket-2
15 september 2023 / Algemeen

De ROI op Video Content: slimme investering of verspilde moeite?

In de digitale marketing anno nu is het bereiken van jouw publiek steeds moeilijker. Online is de concurrentie voor de aandacht van de klant groot. In deze strijd om aandacht kiezen steeds meer bedrijven voor het inzetten van videocontent. Maar is dat een marketingstrategie dat ook echt de moeite waard is? In dit artikel leer je hoe je de ROI van videocontent bepaald en of het de investering waard is.  

Lees meer

De ROI op Video Content: slimme investering of verspilde moeite?
15 soorten video producties voor contentstrategie
11 september 2023 / Algemeen

Soorten video producties voor jouw contentstrategie

Video is prachtige content. Het is visueel, aantrekkelijk en het valt op. Maar er is behoorlijk wat keuze en niet iedere video is automatisch een succes. Net als met veel zaken in marketing gaat het om de juiste dingen doen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Veel marketeers lopen met vragen rond, zoals ‘Wat voor video's zijn er allemaal?’ en ‘Welke videocontent past bij mijn contentstrategie?'. Ontdek in dit artikel 15 soorten video's producties en hoe die in jouw contentmarketing in te zetten. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van video en wat het je te bieden heeft.  

Lees meer

Soorten video producties voor jouw contentstrategie
Video in de klant reis-1
01 mei 2023 / Algemeen

Video voor content marketing: waarom dat een gelukkig huwelijk is

Content marketing is één van de meeste gebruikte vormen van marketing. Maar daardoor is het ook steeds lastiger om jezelf te onderscheiden. Hoe zorg je nu dat jouw content meer opvalt en succesvoller is dan dat van de concurrent? Een effectieve manier is om video's te gebruiken in jouw content strategie. Videocontent is een onmisbaar onderdeel van goede content marketing. Ontdek hoe je video's inzet om jouw bedrijf te laten groeien.  

Lees meer

Video voor content marketing: waarom dat een gelukkig huwelijk is
video bedrijf kiezen
20 maart 2023 / Algemeen

Keuzehulp: het juiste bedrijf kiezen om een video te maken

Je bent opzoek naar een videobedrijf dat voor jouw video's kan maken. Maar dat is best lastig. Er zijn genoeg videoproductiebedrijven om uit te kiezen. Hoe weet je nu welke leverancier het beste past bij jouw bedrijf? Er zijn verschillende type videobedrijven en ieder heeft haar eigen kracht. De juiste match hangt samen met wat jouw wensen zijn. Wij bieden je een soort keuzehulp. Door de vragen te beantwoorden die we in dit artikel bespreken, kan jij straks goed bepalen welke videoleverancier het best bij jou past. En we geven ook tips die goed van pas komen! 

Lees meer

Keuzehulp: het juiste bedrijf kiezen om een video te maken
Video voor Product Marketing-1
01 maart 2023 / Algemeen

Product lancering met Video: onmisbaar in product marketing

Er is niets zo frustrerend als een product lancering dat langzaam uitdooft. Zo hard gewerkt, er staat een fantastisch product en het moment dat het product  op de markt is... Niets. Er is een datum voor de officiële lancering gekozen en er zijn meetings voor product marketing georganiseerd, maar er is geen springplank gecreëerd om het product succesvol in de markt te zetten. Volgens Havard is een gebrek aan voorbereiding het grootste probleem dat B2B bedrijven hebben bij een product lancering. Laat dat je niet overkomen! Bereid de product lancering goed voor en gebruik video's voor een succesvolle productintroductie. Ontdek in dit artikel hoe je met video voor sterke productmarketing zorgt.  

Lees meer

Product lancering met Video: onmisbaar in product marketing
Employer Branding Video
14 februari 2023 / Algemeen

Video voor Employer Branding: onweerstaanbaar als werkgever!

Staan jouw vacatures open? Het is lastig de juiste mensen te vinden. Je hebt al van alles geprobeerd, zoals advertenties in de krant, online vacatures via vacature-sites en wervingsbureaus. Het werkt misschien een beetje, maar het zet nog geen zoden aan de dijk. En het punt is: het een uitdaging voor de korte termijn én de lange termijn. Jouw bedrijf groeit en er wordt meer groei verwacht, dus er zijn ook meer mensen nodig. In veel sectoren is er nog steeds krapte. Dus concurrenten, maar ook bedrijven in andere branches vechten allemaal om dezelfde mensen. Wat kan je doen? Ontdek in dit artikel hoe een Employer Branding video jouw bedrijf onweerstaanbaar maakt als werkgever.  

Lees meer

Video voor Employer Branding: onweerstaanbaar als werkgever!
Storytelling met video-1
07 december 2022 / Algemeen

6 Tips voor Storytelling met Video en Hoe dat je Marketing Boost

Zoek jij manieren om jouw marketing overtuigender te maken? Storytelling met video is dan echt iets voor jou. Storytelling is communiceren met verhalen en niets brengt een verhaal zoals een video dat doet. Maar goede storytelling met video is een vak apart. Het is niet hetzelfde als een tekst schrijven voor een artikel of het maken van een brochure. Storytelling met video bestaat uit videobeeld – ook wel Visual Storytelling – en het bestaat uit een voice-over – copywriting in spreektaal. Ontdek aan de hand van 6 praktische tips hoe storytelling met video's jouw marketing een boost geeft. De tips zijn op basis van onze eigen Video Storytelling Method dat succesvolle video's garandeert.  

Lees meer

6 Tips voor Storytelling met Video en Hoe dat je Marketing Boost
Voordelen van videomarketing
17 november 2022 / Algemeen

5 voordelen van videomarketing en wat die jouw bedrijf opleveren

Ben jij opzoek naar succesvolle marketing dat jouw bedrijf helpt groeien? Dan zijn de voordelen die video marketing biedt de reden om nu met video te starten! Er zijn redenen genoeg waarom video zo effectief is. Maar de oude stokpaardjes ken je inmiddels wel, zoals een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Die halen we niet van stal. In dit artikel focussen we op de 5 voordelen die video marketing een echte 'must’ maken voor iedere marketeer. Ontdek hoe video's het verschil maken in marketing anno nu en wat dit jou bedrijf opleveren.  

Lees meer

5 voordelen van videomarketing en wat die jouw bedrijf opleveren
B2B Branding met Video - Brandvideo
12 september 2022 / Algemeen

3 Vuistregels voor een sterke Brandvideo in B2B Branding

We kennen het allemaal wel. Je wilt een product kopen. En zonder erbij na te denken, heb je jouw keuze eigenlijk al gemaakt. Wij ervaarden dat toen we voor Playforward een aantal brandstofpassen nodig hadden. Zonder te oriënteren zijn we direct naar die ene site gegaan. En hebben we het besteld. Dat is natuurlijk geen rationele koopbeslissing. Terwijl je dat wel zou verwachten van een bedrijf. Hoe kan dat? Branding.  

Lees meer

3 Vuistregels voor een sterke Brandvideo in B2B Branding
Playforward_on_location1436
03 augustus 2022 / Algemeen

Wat kost een videoproductie?

Video is de go-to marketingtool voor veel bedrijven, maar wat kost een videoproductie? Die vraag beantwoorden we in deze blog! We geven inzicht in de factoren die de prijs van een videoproductie bepalen en laten zien waar de vanaf prijs op gebaseerd is.

Lees meer

Wat kost een videoproductie?
Tips Video Marketing
10 juni 2022 / Algemeen

9 Tips voor Effectieve Video Marketing

Video is hot-and-happening. Al jaren is het een groeiende trend waarbij mensen steeds meer video's online kijken. Nieuwe platformen, zoals TikTok, versterken dit. Er is vrijwel geen social media platform meer dat geen video's ondersteunt.

Dit zorgt dat steeds meer bedrijven video marketing inzetten. Corona heeft deze trend nog weer een flinke duw in de rug. Beurzen werden afgelast, vertegenwoordigers waren nergens meer welkom... Hoe bereik je jouw klanten als fysiek contact compleet vervalt? Precies... Met een video! Bijvoorbeeld met product explainers, livestreams, webinars en nog veel meer. Dit zijn 9 tips voor effectieve videomarketing.

 

 

Lees meer

9 Tips voor Effectieve Video Marketing
Video delen op Linkedin
03 juni 2022 / Algemeen

Tips voor het Delen van Video's op Linkedin

Ben jij van plan video's in te zetten op Linkedin? Goed idee!  Uit onderzoek blijkt dat 87% van de marketeers Linkedin een effectief kanaal vinden voor videomarketing.  Als B2B bedrijf is het natuurlijk ook een platform met veel potentie. Dit zijng 3 tips voor het delen van video's op Linkedin.  

Lees meer

Tips voor het Delen van Video's op Linkedin
Algemeen

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»