Nieuw: interactieve video

23 mei 2017

De wereld van online marketing staat nooit stil. Wij houden de nieuwste ontwikkelingen continue in de gaten om toffe nieuwe technieken toe te voegen aan onze mogelijkheden. Daarom introduceren we nu: interactieve video. Interactieve video is een video of animatie waarin interacties zijn toegevoegd voor de kijker. Denk bijvoorbeeld aan kijkroutes waarbij de klant zelf bepaald hoe de video verder gaat. Of open- en meerkeuzevragen als de video bijvoorbeeld onderdeel is van e-learning. Voor het aanbieden van interactieve video werkt Playforward samen met Movietrader.

 

 

Waarom interactieve video

Inmiddels is video een vast onderdeel van vrijwel iedereens internet gedrag. Wie kijkt er tegenwoordig een vidoe's online? Daarom zien we video ook steeds vaker terug in de marketing-mix van bedrijven. Met intereactieve video is hier net even meer mogelijk en het heeft meerdere voordelen.

+ Meer impact door hoge betrokkenheid van kijkers;
   men is actief met de video bezig in plaats van passief achterover te leunen

+ Creatief is er meer mogelijk;
   bijvoorbeeld de kijker zelf laten bepalen hoe de video verder gaat

+ Effectievere E-learning of voorlichting;
   voeg direct vragen toe zodat de kijker de stof direct toepast

 

Ons werk

We hebben al een aantal interactieve video's gemaakt voor onze opdrachtgevers. En momenteel zijn we druk bezig met het produceren van een aantal nieuwe interactieve projecten. Op playforward.nl/interactievevideo kan je de video's bekijken die al af zijn.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Nieuw: interactieve video

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»