Nieuw: opslag van uw videoproject

12 november 2017

Playforward introduceert vanaf januari 2018 de dienst Videobeheer. Met deze dienst zorgen wij voor de veilige en volledige opslag van uw videoproject(en) voor 15€ per maand. We archiveren alle bronbestanden en edits. Dankzij de archivering blijft het videoproject beschikbaar en is het mogelijk om updates door te voeren. Op die manier verlengt u de levensduur van uw video of animatie. Vanaf 2018  bewaren we alle videoprojecten de eerste 3 maanden gratis. U heeft tot en met 31 maart de gelegenheid om aan te geven of u gebruik wilt maken van deze dienst. Lees hieronder wat u moet doen.

Op playforward.nl/videobeheer leest u alles over onze video opslag.


Ja, ik wil.

De eerste 3 maanden zijn gratis. U heeft tot en met 31 maart de gelegenheid om aan te geven of u gebruik wilt maken van deze dienst. Wilt u gebruik maken van onze opslag, mail dan naar info@playforward.nl] en we bewaren al uw videoprojecten. U ontvangt in april een factuur voor de resterende 9 maanden van 2018 t.w.v. 135€  exclusief BTW. Hebben we voor 31 maart niet van uw vernomen, dan verwijderen we al uw videoprojecten.


Nee, ik wil niet.

Wilt u niet gebruik maken van de dienst, dan heeft u twee opties: 1) we verwijderen in april 2018 uw videoprojecten van onze servers en uit onze cloud en brengen niets in rekening of 2) we leveren alle bronbestanden (dus niet de editds) op een harde schrijf voor 250€ exclusief BTW. Aanpassingen in uw videoproject zijn in optie 2 niet meer mogelijk, maar u heeft wel nog de bronbestanden. Mail uw keuze naar [url en wij regelen het.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Nieuw: opslag van uw videoproject

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»