branch-3

Video voor het Onderwijs

Video bereikt en verbindt de 'Smartphone Generatie'

Effectief en persoonsgericht onderwijs geven dat aansluit op de arbeidsmarkt en bij de beleefwereld van jongeren. Daar zijn onderwijs professionals iedere dag mee bezig. En goed communiceren krijgt hierin een grotere rol. Goede voorlichting over de school en de opleidingen is belangrijk voor het maken van de juiste keuze. Het kan lastig zijn de huidige ‘smartphone generatie’ te bereiken. Video voor het onderwijs zorgt voor de connectie met de jongeren van nu.

Voordelen
 • Sluit aan bij de beleefwereld van jongeren
 • Presenteer wat jouw school onderscheidt
 • Werf nieuwe docenten en ander personeel
 • Presenteer jouw faciliteiten op een unieke manier
 • Creëer draagvlak voor jouw visie en beleid
 • Geef voorlichting over wat opleidingen inhouden
Play
Screenshot_2020-01-24 CSB Promo Video(1)

Presenteer jouw school en onderwijs

Iedere school maakt eigen keuzes over hoe zij het onderwijs inrichten en aanbieden. Daar zit een visie achter en komt op verschillende manieren terug in het dagelijks onderwijs. Het is belangrijkt te laten zien wat de school te beiden heeft. Een bedrijfsfilm brengt over wat de school onderscheid en presenteert dit aansprekend en toegankelijk. Zo maakt het de vertaalslag van papieren beleidsstuk naar een motiverende kijk op onderwijs, waarmee de school een duidelijk profiel en gezicht krijgt. 

Play
Screenshot_2021-02-01 Clusius College mbo - Vestigingsfilm Alkmaar

Breng jouw vestiging in beeld

Goed onderwijs staat of valt bij goede faciliteiten. Het creëert mogelijkheden voor praktijkgericht en gedifferentieerd onderwijs waar docenten excelleren, coachen en samenwerken. Het zorgt dat een school een veilige thuishaven is voor leerlingen of studenten. Voor veel jongeren is de vestiging zelf een belangrijke factor in hun keuze voor een opleiding. Een dronevideo laten maken brengt een vestiging op een unieke manier in beeld. In vogelvlucht laat hte zien wat de school in huis heeft. 

Play
Screenshot_2020-01-10 Sirius_Daniel_Muzikant

Werf nieuw onderwijstalent

Goede docenten, teamleiders en onderwijsondersteuners zijn de ruggengraat van iedere onderwijsorganisatie. De mensen maken het verschil. Helaas is goed personeel is lastig te vinden. Bijvoorbeeld voor de Bèta-vakken, talen als Duits en Frans en docenten met ervaring. Het aanbod is schaars én de concurrentie tussen scholen is groot. Een wervingsvideo zorgt dat de school zich onderscheid naar sollicitanten en opvalt tussen alle anderen.   

Video maken als school of onderwijsorgansiatie?

Prijs opvragen

Play
Screenshot_2020-03-03 Saks - Weetstelsel

Leg de bestuursvisie en beleid uit

De meeste scholen vallen onder een centraal bestuur. Het bestuur zorgt voor gecentraliseerd regie en een efficiënte aansturing. Dit doet het bestuur vanuit een kijk op het onderwijs. Het goed neerzetten van deze visie binnen de organisatie is essentieel voor draagvlak en succes. Een animatievideo laten maken maakt de visie toegankelijk en legt het op een heldere manier uit. Door het visueel te maken, haken medewerkers sneller aan.  

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-10-25 Clusius College - Cluster Agri

Presenteer opleidingen

De juiste opleiding kiezen is belangrijk. Voor de leerling of student zelf, zodat zij doen waar hun hart ligt. En voor de onderwijsinstelling, want de juiste keuze is het begin van het halen van een diploma. Het is daarom belangrijk om goed over te brengen wat een opleiding precies inhoudt en te bieden heeft. Een promotiefilm presenteert een opleiding en maakt jongeren zo enthousiast. 

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-16-22 Bureau ICE - Toetcongres VO 2017 - Final 2

Breng evenementen in beeld

Het onderwijs leert en ontwikkelt continue. Tijdens congressen en conventies doen docenten inspiratie op, leren van elkaar en van experts. Het is ook de beste gelegenheid verbinding te maken met anderen, ook buiten het onderwijs. Een aftermovie laten maken is een naslag werkt dat boekdelen spreekt. Het brengt in beeld hoe de dag is verlopen, wat er te beleven was en hoe men het ervaren heeft. Dit stimuleert het nagesprek en maakt docenten enthousiast voor de volgende editie.  

Onze opdrachtgevers in het onderwijs

We werken al samen met veel scholen, onderwijsinstellingen en toeleveranciers van het onderwijs.

Stappenplan voor video

Een goede video begint bij een goed proces dat ruimte biedt voor creativiteit en het project behapbaar maakt. Wij werken volgens een helder stappenplan dat dit faciliteert. Selecteer aan de linkerkant welk stappenplan je wil zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave ontvangen

We helpen graag met een heldere prijsopgave. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft u graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

      Vraag jouw offerte aan

 

Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Executed a project with Playforward in which we illuminated the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been used extensively. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
Webcare Sorgente
Webcare Sorgente

'Dichtbij en persoonlijk, wij zijn Sorgente'. De bedrijfsfilm laat precies zien waar het ons omgaat: mensen helpen. De crew van Playforward heeft ons heel goed geholpen bij het zichtbaar maken van wat wij doen. Niet alleen tijdens het maken van de opnames, maar ook bij het samenstellen van het script en het editen van de film. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking. (Translated by Google) 'Close up and personal, we are Sorgente'. The company film shows exactly what we are all about: helping people. The Playforward crew has helped us very well in making what we do visible. Not only during the shooting, but also when compiling the script and editing the film. We can therefore look back on a great collaboration.

01-03-2022 om 09:46 uur
Henk Bangma
Henk Bangma

De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen. (Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions.

23-12-2021 om 10:26 uur
slide 1 to 2 of 5
Onderwijsinstellingen
»