branch-3

Video voor het Onderwijs

Video bereikt en verbindt de 'Smartphone Generatie'

Effectief en persoonsgericht onderwijs geven dat aansluit op de arbeidsmarkt en bij de beleefwereld van jongeren. Daar zijn onderwijs professionals iedere dag mee bezig. En goed communiceren krijgt hierin een grotere rol. Goede voorlichting over de school en de opleidingen is belangrijk voor het maken van de juiste keuze. Het kan lastig zijn de huidige ‘smartphone generatie’ te bereiken. Video voor het onderwijs zorgt voor de connectie met de jongeren van nu.

Voordelen
 • Sluit aan bij de beleefwereld van jongeren
 • Presenteer wat jouw school onderscheidt
 • Werf nieuwe docenten en ander personeel
 • Presenteer jouw faciliteiten op een unieke manier
 • Creëer draagvlak voor jouw visie en beleid
 • Geef voorlichting over wat opleidingen inhouden
Play
Screenshot_2020-01-24 CSB Promo Video(1)

Presenteer jouw school en onderwijs

Iedere school maakt eigen keuzes over hoe zij het onderwijs inrichten en aanbieden. Daar zit een visie achter en komt op verschillende manieren terug in het dagelijks onderwijs. Het is belangrijkt te laten zien wat de school te beiden heeft. Een bedrijfsfilm brengt over wat de school onderscheid en presenteert dit aansprekend en toegankelijk. Zo maakt het de vertaalslag van papieren beleidsstuk naar een motiverende kijk op onderwijs, waarmee de school een duidelijk profiel en gezicht krijgt. 

Play
Screenshot_2021-02-01 Clusius College mbo - Vestigingsfilm Alkmaar

Breng jouw vestiging in beeld

Goed onderwijs staat of valt bij goede faciliteiten. Het creëert mogelijkheden voor praktijkgericht en gedifferentieerd onderwijs waar docenten excelleren, coachen en samenwerken. Het zorgt dat een school een veilige thuishaven is voor leerlingen of studenten. Voor veel jongeren is de vestiging zelf een belangrijke factor in hun keuze voor een opleiding. Een dronevideo laten maken brengt een vestiging op een unieke manier in beeld. In vogelvlucht laat hte zien wat de school in huis heeft. 

Play
Screenshot_2020-01-10 Sirius_Daniel_Muzikant

Werf nieuw onderwijstalent

Goede docenten, teamleiders en onderwijsondersteuners zijn de ruggengraat van iedere onderwijsorganisatie. De mensen maken het verschil. Helaas is goed personeel is lastig te vinden. Bijvoorbeeld voor de Bèta-vakken, talen als Duits en Frans en docenten met ervaring. Het aanbod is schaars én de concurrentie tussen scholen is groot. Een wervingsvideo zorgt dat de school zich onderscheid naar sollicitanten en opvalt tussen alle anderen.   

Video maken als school of onderwijsorgansiatie?

Prijs opvragen

Play
Screenshot_2020-03-03 Saks - Weetstelsel

Leg de bestuursvisie en beleid uit

De meeste scholen vallen onder een centraal bestuur. Het bestuur zorgt voor gecentraliseerd regie en een efficiënte aansturing. Dit doet het bestuur vanuit een kijk op het onderwijs. Het goed neerzetten van deze visie binnen de organisatie is essentieel voor draagvlak en succes. Een animatievideo laten maken maakt de visie toegankelijk en legt het op een heldere manier uit. Door het visueel te maken, haken medewerkers sneller aan.  

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-10-25 Clusius College - Cluster Agri

Presenteer opleidingen

De juiste opleiding kiezen is belangrijk. Voor de leerling of student zelf, zodat zij doen waar hun hart ligt. En voor de onderwijsinstelling, want de juiste keuze is het begin van het halen van een diploma. Het is daarom belangrijk om goed over te brengen wat een opleiding precies inhoudt en te bieden heeft. Een promotiefilm presenteert een opleiding en maakt jongeren zo enthousiast. 

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-16-22 Bureau ICE - Toetcongres VO 2017 - Final 2

Breng evenementen in beeld

Het onderwijs leert en ontwikkelt continue. Tijdens congressen en conventies doen docenten inspiratie op, leren van elkaar en van experts. Het is ook de beste gelegenheid verbinding te maken met anderen, ook buiten het onderwijs. Een aftermovie laten maken is een naslag werkt dat boekdelen spreekt. Het brengt in beeld hoe de dag is verlopen, wat er te beleven was en hoe men het ervaren heeft. Dit stimuleert het nagesprek en maakt docenten enthousiast voor de volgende editie.  

Onze opdrachtgevers in het onderwijs

We werken al samen met veel scholen, onderwijsinstellingen en toeleveranciers van het onderwijs.

Stappenplan voor video

Een goede video begint bij een goed proces dat ruimte biedt voor creativiteit en het project behapbaar maakt. Wij werken volgens een helder stappenplan dat dit faciliteert. Selecteer aan de linkerkant welk stappenplan je wil zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave ontvangen

We helpen graag met een heldere prijsopgave. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft u graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie
Ik wil mijn offerte starten!
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5
Onderwijsinstellingen
»