branch-3

Video voor het Onderwijs

Video bereikt en verbindt de 'Smartphone Generatie'

Effectief en persoonsgericht onderwijs geven dat aansluit op de arbeidsmarkt en bij de beleefwereld van jongeren. Daar zijn onderwijs professionals iedere dag mee bezig. En goed communiceren krijgt hierin een grotere rol. Goede voorlichting over de school en de opleidingen is belangrijk voor het maken van de juiste keuze. Het kan lastig zijn de huidige ‘smartphone generatie’ te bereiken. Video voor het onderwijs zorgt voor de connectie met de jongeren van nu.

Voordelen
 • Sluit aan bij de beleefwereld van jongeren
 • Presenteer wat jouw school onderscheidt
 • Werf nieuwe docenten en ander personeel
 • Presenteer jouw faciliteiten op een unieke manier
 • Creëer draagvlak voor jouw visie en beleid
 • Geef voorlichting over wat opleidingen inhouden
Play
Screenshot_2020-01-24 CSB Promo Video(1)

Presenteer jouw school en onderwijs

Iedere school maakt eigen keuzes over hoe zij het onderwijs inrichten en aanbieden. Daar zit een visie achter en komt op verschillende manieren terug in het dagelijks onderwijs. Het is belangrijkt te laten zien wat de school te beiden heeft. Een bedrijfsfilm brengt over wat de school onderscheid en presenteert dit aansprekend en toegankelijk. Zo maakt het de vertaalslag van papieren beleidsstuk naar een motiverende kijk op onderwijs, waarmee de school een duidelijk profiel en gezicht krijgt. 

Play
Screenshot_2021-02-01 Clusius College mbo - Vestigingsfilm Alkmaar

Breng jouw vestiging in beeld

Goed onderwijs staat of valt bij goede faciliteiten. Het creëert mogelijkheden voor praktijkgericht en gedifferentieerd onderwijs waar docenten excelleren, coachen en samenwerken. Het zorgt dat een school een veilige thuishaven is voor leerlingen of studenten. Voor veel jongeren is de vestiging zelf een belangrijke factor in hun keuze voor een opleiding. Een dronevideo laten maken brengt een vestiging op een unieke manier in beeld. In vogelvlucht laat hte zien wat de school in huis heeft. 

Play
Screenshot_2020-01-10 Sirius_Daniel_Muzikant

Werf nieuw onderwijstalent

Goede docenten, teamleiders en onderwijsondersteuners zijn de ruggengraat van iedere onderwijsorganisatie. De mensen maken het verschil. Helaas is goed personeel is lastig te vinden. Bijvoorbeeld voor de Bèta-vakken, talen als Duits en Frans en docenten met ervaring. Het aanbod is schaars én de concurrentie tussen scholen is groot. Een wervingsvideo zorgt dat de school zich onderscheid naar sollicitanten en opvalt tussen alle anderen.   

Video maken als school of onderwijsorgansiatie?

Prijs opvragen

Play
Screenshot_2020-03-03 Saks - Weetstelsel

Leg de bestuursvisie en beleid uit

De meeste scholen vallen onder een centraal bestuur. Het bestuur zorgt voor gecentraliseerd regie en een efficiënte aansturing. Dit doet het bestuur vanuit een kijk op het onderwijs. Het goed neerzetten van deze visie binnen de organisatie is essentieel voor draagvlak en succes. Een animatievideo laten maken maakt de visie toegankelijk en legt het op een heldere manier uit. Door het visueel te maken, haken medewerkers sneller aan.  

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-10-25 Clusius College - Cluster Agri

Presenteer opleidingen

De juiste opleiding kiezen is belangrijk. Voor de leerling of student zelf, zodat zij doen waar hun hart ligt. En voor de onderwijsinstelling, want de juiste keuze is het begin van het halen van een diploma. Het is daarom belangrijk om goed over te brengen wat een opleiding precies inhoudt en te bieden heeft. Een promotiefilm presenteert een opleiding en maakt jongeren zo enthousiast. 

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-16-22 Bureau ICE - Toetcongres VO 2017 - Final 2

Breng evenementen in beeld

Het onderwijs leert en ontwikkelt continue. Tijdens congressen en conventies doen docenten inspiratie op, leren van elkaar en van experts. Het is ook de beste gelegenheid verbinding te maken met anderen, ook buiten het onderwijs. Een aftermovie laten maken is een naslag werkt dat boekdelen spreekt. Het brengt in beeld hoe de dag is verlopen, wat er te beleven was en hoe men het ervaren heeft. Dit stimuleert het nagesprek en maakt docenten enthousiast voor de volgende editie.  

Onze opdrachtgevers in het onderwijs

We werken al samen met veel scholen, onderwijsinstellingen en toeleveranciers van het onderwijs.

Stappenplan voor video

Een goede video begint bij een goed proces dat ruimte biedt voor creativiteit en het project behapbaar maakt. Wij werken volgens een helder stappenplan dat dit faciliteert. Selecteer aan de linkerkant welk stappenplan je wil zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave ontvangen

We helpen graag met een heldere prijsopgave. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft u graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie
Ik wil mijn offerte starten!
Vier Consultancy
Vier Consultancy

Playforward heeft een animatievideo over onze abonnementen gemaakt. Van begin tot eind zijn Koen en Jos erg betrokken geweest. Het plan wordt van te voren uitvoerig besproken en stapsgewijs wordt de animatievideo gemaakt. Van het plan tot het script tot de sfeer, kleur, vorm etc tot de laatste bewegende beelden wordt besproken. Op iedere oplevering zijn meerdere feedbackrondes waardoor je samen tot het eindproduct komt dat naar wens is! Ze denken goed mee over de eventuele feedback die gegeven wordt. Playforward heeft een professionele aanpak en ze zijn flexibel. Ze maken een planning voor de gehele periode en de samenwerking was prettig! (Translated by Google) Playforward has made an animated video about our subscriptions. Koen and Jos were very involved from start to finish. The plan is discussed in detail in advance and the animation video is made step by step. From the plan to the script to the atmosphere, color, shape, etc. to the last moving images are discussed. There are multiple feedback rounds on each delivery, so that together you arrive at the end product that is to your liking! They think carefully about any feedback that is given. Playforward has a professional approach and they are flexible. They make a plan for the entire period and the collaboration was pleasant!

08-11-2023 om 15:52 uur
Leon van der Tuuk
Leon van der Tuuk

Playfoward doet precies wat je van hun verwacht: zij maken prachtige content in de vorm van technische animaties en zij weten hoe je complexe producten goed in beeld kunt brengen. Combineer dat met duidelijke communicatie, heldere offertes en een prettige samenwerking, dan heb een goede partner voor je al je videocontent! (Translated by Google) Playfoward does exactly what you expect from them: they create beautiful content in the form of technical animations and they know how to properly visualize complex products. Combine that with clear communication, clear quotes and pleasant cooperation, and you have a good partner for all your video content!

07-11-2023 om 10:18 uur
Bas van der Klugt
Bas van der Klugt

Zeer goed en prettig geholpen door het hele team ! Helder Facilitaire Diensten had op korte termijn een promofilm nodig wat de mannen binnen 2 weken hebben gerealiseerd, TOP !! (Translated by Google) Very good and pleasant help from the entire team! Helder Facility Services needed a promotional film at short notice, which the men completed within 2 weeks, TOP!!

06-11-2023 om 13:54 uur
Suzanne Bakker-Verver
Suzanne Bakker-Verver

Heel blij met het de begeleiding van Koen en Jos. Vanuit onze organisatie is er veel vertraging geweest, toch hielden de mannen geduldig de regie en informeerde regelmatig of er bij ons intern al voortgang in zat. Uiteindelijke een prachtige video ontvangen die veel inwoners van onze gemeente gaan helpen. Heel erg bedankt, ik kijk uit naar onze volgende video! (Translated by Google) Very happy with the guidance of Koen and Jos. There have been many delays from our organization, but the men patiently kept control and regularly inquired whether internal progress had been made. Finally received a beautiful video that will help many residents of our municipality. Thank you very much, looking forward to our next video!

02-10-2023 om 09:24 uur
Aqua Separate
Aqua Separate

"Onze samenwerking met Playforward verliep soepel en we hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Ze denken goed mee en zijn echte vakmensen. Wij raden Playforward dan ook aan iedereen aan!" Het Team van Aqua separate (Translated by Google) "Our collaboration with Playforward went smoothly and we found the communication to be very pleasant. They think along well and are real professionals. We recommend Playforward to everyone!" The Aqua separate team

05-09-2023 om 10:39 uur
Laila Echternach
Laila Echternach

Wij hebben een hele goede samenwerking gehad met Playforward. Ze hebben op zeer korte termijn voor het FSIN een bedrijfsfilm gemaakt en daarbij op alle aspecten van het tot stand komen van de bedrijfsfilm met ons meegedacht. Met een erg professionele aanpak en veel flexibiliteit vanuit het team van Playforward hebben we samen een resultaat weten te behalen waar we erg blij mee zijn. (Translated by Google) We have had a very good cooperation with Playforward. They made a company film for the FSIN in a very short period of time and helped us think along with us on all aspects of the production of the company film. With a very professional approach and a lot of flexibility from the Playforward team, we managed to achieve a result together that we are very happy with.

07-08-2023 om 12:07 uur
Mark
Mark

Geweldig bedrijf! (Translated by Google) Great company!

03-08-2023 om 14:17 uur
Remco Prast
Remco Prast

Wij zijn blij met de creatieve, professionele en snelle begeleiding die we van jullie hebben ontvangen. (Translated by Google) We are happy with the creative, professional and fast guidance we received from you.

15-06-2023 om 18:53 uur
slide 1 to 2 of 5
Onderwijsinstellingen
»