Nog betere kwaliteit dankzij nieuwe camera apparatuur

07 november 2017

Playforward heeft volledig nieuwe camera apparatuur aanschaft om onze beeldkwaliteit nog beter te maken en onze filmcapaciteit te vergroten. De nieuwe apparatuur bestaat uit twee nieuwe camera's met ieder een volledige accessoire-set erbij, waaronder statieven en slider-rails. Met deze filmsets zijn we nog flexibeler qua planning, zo versterken we onze positie als spoedklussen specialist. Ook filmen de nieuwe camera's in zeer hoge 4K (ultra-HD) kwaliteit, waarmee opdrachtgevers schitterende filmbeelden krijgen. 

 

 

Primeur: Panasonic EVA1

Als een van de eerste in Nederland hebben we de nieuwe Panasonic EVA1 camera in huis. Deze nieuwe camera is het nieuwste van het nieuwst en onderscheid zich in hoge 4K beeldkwaliteit en een grote lichtgevoeligheid gecombineerd met een groot gebruiksgemak door het compacte en lichtgewicht design. Samen met twee goede lensen zorgt dit voor indrukwekkende filmbeelden. Ook filmt de Eva One schitterende super slow-motion beelden. 

 

Panasonic LUMIX GH5

Naast de EVA One van Panasonic hebben we ook de LUMIX GH5 aanschaft. Beide camera's zijn van hetzeflde merk, waardoor de beelden goed te combineren zijn; ideaal voor opdrachten die meerdere camera's vereisen.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Nog betere kwaliteit dankzij nieuwe camera apparatuur

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»