branch-1

Video voor maakindustrie en productie

Hoogwaardige marketing voor maakbedrijven

Nederland heeft een innovatie maakindustrie met maakbedrijven die wereldwijde faam genieten. Deze sector ontwikkelt snel. Met automatisering van productieprocessen of nieuwe mogelijkheden in 3D ontwerpen. De impact van innovaties overbrengen, zoals lagere TOC of eenvoudiger onderhoud, is de uitdaging voor marketing. Video is de manier voor maakbedrijven om marketing te professionaliseren.  

Voordelen
 • Breng productieprocessen en faciliteiten in beeld
 • Visualiseer de technische werking van producten
 • Introduceer nieuwe producten krachtig
 • Geef instructies aan de technische dient van klanten
 • Leg innovaties en features helder uit
Play
Koks- Thumbnail - landingspagina2

Presenteer jouw bedrijf en processen

Productiefaciliteiten zijn vaak indrukwekkend. De Nederlandse maakindustrie is state-of-the-art en loopt vaak voorop in automatisering en robotisering. De productieprocessen die een maakbedrijf in huis heeft, is zeer bepalend voor de technische mogelijkheden en kwaliteit. Het is iets om trots op te zijn, maar ook een aspect waar klanten vaak een beperkt beeld hebben. Een bedrijfsfilm brengt productieprocessen sterk in beeld. Zo'n professionele presentatie positioneert het bedrijf als voorloper en innovatieve speler in de markt.  

Play
Screenshot_2020-01-10 Ried - Lijmpistool(1)

Zet jouw product technische uiteen

Techniek is een wonder op zich. Wat technologise mogelijk maakt houd je niet voor mogelijk. En is vaak ‘onzichtbaar’. De magie speelt zich regelmatig af binnenin het product, installatie of machine. Verborgen voor het oog. Een technische animatie zet eenproduct op een hoogwaardige manier uiteen. Het biedt ongekende visuele mogelijkheden, zoals ‘exploded views’ en ‘see-through’. Zo geeft het letterlijk een inkijkje in de technologie. En allemaal in foto-realistisch kwaliteit. Dat zijn grote voordelen van een technische animatie. 

Play
Screenshot 2021-07-19 at 16-23-28 HTA - How it works - Agrifac

Leg innovatieve features uit

Technische producten zijn geavanceerd. Er zijn allerlei innovatieve features ontwikkeld om te voldoen aan de eisen en wensen van de klant. Een machine heeft vaak legio features die ieder een eigen USP zijn en de machine gezamenlijk een sterk marktpositie geven. Een animatievideo legt de voordelen en werking van een feature op een duidelijke en toegankelijke manier uit. Zo is de USP duidelijk voor de klant en heeft hij een beter begrip van wat het oplevert. 

Video maken voor jouw maakbedrijf?

Prijs opvragen

Play
Screenshot_2020-04-02 Ravo5 eSeries(2)

Kick start een productlancering

Er gaat jaren van R&D aan vooraf. De lancering van een nieuw product is dan ook een absolute mijlpaal voor iedere bedrijf in de maakindustrie. De nieuwe generatie modellen gaan de kar trekken de komende jaren en verdienen een krachtige introductie. Een promotiefilm kick-start de marktintroductie van een product en presenteert vernieuwingen en voordelen op een beeldende en professionele manier. Perfect voor online, beurzen en verkoopgesprekken.  

Play
Screenshot 2021-07-19 at 16-30-38 DMN - Lager Toolkit

Geef instructies voor onderhoud

Veel klanten van maakbedrijven voorzien gedeeltelijk in hun eigen onderhoud en technische dienst. In combinatie met de after sales zorgen zij zo voor een hoge continuïteit en lagere TCO. De technische dient behoeft training en instructie om eigen onderhoud te kunnen uitvoeren. Een instructievideo zorgt dat deze instructies duidelijk zijn. Het biedt gemak en flexibiliteit aan de klant en ontlast tegelijkertijd de eigen after sales. Een win-win.  

Opdrachtgever in de branche

We werken voor veel bedrijven in de productie en industrie en hebben ruime ervaring met video voor B2B bedrijven.

Stappenplan voor video

Video en animaties maken vraagt om een heldere aanpak. Dit zorgt voor maatwerk kwaliteit en biedt ruimte aan creativiteit en geeft tergelijktijd grip op het proces. Selecteer links het stappenplan dat je wilt bekijken. 

Film
Animatie
Technische animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave ontvangen

Vraag nu een heldere prijsopgave op. Dit is ons startpakket die je aanvult met opties naar keuze.  

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

      Vraag jouw offerte aan

 

Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we quickly resolved this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Carried out a project with Playforward in which we shed light on the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been widely used. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
slide 1 to 2 of 5
Maakbedrijven
»