branch-1

Video voor maakindustrie en productie

Hoogwaardige marketing voor maakbedrijven

Nederland heeft een innovatie maakindustrie met maakbedrijven die wereldwijde faam genieten. Deze sector ontwikkelt snel. Met automatisering van productieprocessen of nieuwe mogelijkheden in 3D ontwerpen. De impact van innovaties overbrengen, zoals lagere TOC of eenvoudiger onderhoud, is de uitdaging voor marketing. Video is de manier voor maakbedrijven om marketing te professionaliseren.  

Voordelen
 • Breng productieprocessen en faciliteiten in beeld
 • Visualiseer de technische werking van producten
 • Introduceer nieuwe producten krachtig
 • Geef instructies aan de technische dient van klanten
 • Leg innovaties en features helder uit
Play
Koks- Thumbnail - landingspagina2

Presenteer jouw bedrijf en processen

Productiefaciliteiten zijn vaak indrukwekkend. De Nederlandse maakindustrie is state-of-the-art en loopt vaak voorop in automatisering en robotisering. De productieprocessen die een maakbedrijf in huis heeft, is zeer bepalend voor de technische mogelijkheden en kwaliteit. Het is iets om trots op te zijn, maar ook een aspect waar klanten vaak een beperkt beeld hebben. Een bedrijfsfilm brengt productieprocessen sterk in beeld. Zo'n professionele presentatie positioneert het bedrijf als voorloper en innovatieve speler in de markt.  

Play
Screenshot_2020-01-10 Ried - Lijmpistool(1)

Zet jouw product technische uiteen

Techniek is een wonder op zich. Wat technologise mogelijk maakt houd je niet voor mogelijk. En is vaak ‘onzichtbaar’. De magie speelt zich regelmatig af binnenin het product, installatie of machine. Verborgen voor het oog. Een technische animatie zet eenproduct op een hoogwaardige manier uiteen. Het biedt ongekende visuele mogelijkheden, zoals ‘exploded views’ en ‘see-through’. Zo geeft het letterlijk een inkijkje in de technologie. En allemaal in foto-realistisch kwaliteit. Dat zijn grote voordelen van een technische animatie. 

Play
Screenshot 2021-07-19 at 16-23-28 HTA - How it works - Agrifac

Leg innovatieve features uit

Technische producten zijn geavanceerd. Er zijn allerlei innovatieve features ontwikkeld om te voldoen aan de eisen en wensen van de klant. Een machine heeft vaak legio features die ieder een eigen USP zijn en de machine gezamenlijk een sterk marktpositie geven. Een animatievideo legt de voordelen en werking van een feature op een duidelijke en toegankelijke manier uit. Zo is de USP duidelijk voor de klant en heeft hij een beter begrip van wat het oplevert. 

Video maken voor jouw maakbedrijf?

Prijs opvragen

Play
Screenshot_2020-04-02 Ravo5 eSeries(2)

Kick start een productlancering

Er gaat jaren van R&D aan vooraf. De lancering van een nieuw product is dan ook een absolute mijlpaal voor iedere bedrijf in de maakindustrie. De nieuwe generatie modellen gaan de kar trekken de komende jaren en verdienen een krachtige introductie. Een promotiefilm kick-start de marktintroductie van een product en presenteert vernieuwingen en voordelen op een beeldende en professionele manier. Perfect voor online, beurzen en verkoopgesprekken.  

Play
Screenshot 2021-07-19 at 16-30-38 DMN - Lager Toolkit

Geef instructies voor onderhoud

Veel klanten van maakbedrijven voorzien gedeeltelijk in hun eigen onderhoud en technische dienst. In combinatie met de after sales zorgen zij zo voor een hoge continuïteit en lagere TCO. De technische dient behoeft training en instructie om eigen onderhoud te kunnen uitvoeren. Een instructievideo zorgt dat deze instructies duidelijk zijn. Het biedt gemak en flexibiliteit aan de klant en ontlast tegelijkertijd de eigen after sales. Een win-win.  

Opdrachtgever in de branche

We werken voor veel bedrijven in de productie en industrie en hebben ruime ervaring met video voor B2B bedrijven.

Stappenplan voor video

Video en animaties maken vraagt om een heldere aanpak. Dit zorgt voor maatwerk kwaliteit en biedt ruimte aan creativiteit en geeft tergelijktijd grip op het proces. Selecteer links het stappenplan dat je wilt bekijken. 

Film
Animatie
Technische animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave ontvangen

Vraag nu een heldere prijsopgave op. Dit is ons startpakket die je aanvult met opties naar keuze.  

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie
Ik wil mijn offerte starten!
Seed Valley
Seed Valley

Hele fijne partij om mee samen te werken! Zeer professioneel, leveren kwaliteit en denken ook strategisch mee. (Translated by Google) Very nice party to work with! Very professional, deliver quality and also think strategically.

03-05-2024 om 08:21 uur
Mvv9
Mvv9

Goede kwaliteit, denken mee en schakelen snel! (Translated by Google) Good quality, think along and act quickly!

26-04-2024 om 09:19 uur
Vier Consultancy
Vier Consultancy

Playforward heeft een animatievideo over onze abonnementen gemaakt. Van begin tot eind zijn Koen en Jos erg betrokken geweest. Het plan wordt van te voren uitvoerig besproken en stapsgewijs wordt de animatievideo gemaakt. Van het plan tot het script tot de sfeer, kleur, vorm etc tot de laatste bewegende beelden wordt besproken. Op iedere oplevering zijn meerdere feedbackrondes waardoor je samen tot het eindproduct komt dat naar wens is! Ze denken goed mee over de eventuele feedback die gegeven wordt. Playforward heeft een professionele aanpak en ze zijn flexibel. Ze maken een planning voor de gehele periode en de samenwerking was prettig! (Translated by Google) Playforward has made an animated video about our subscriptions. Koen and Jos were very involved from start to finish. The plan is discussed in detail in advance and the animation video is made step by step. From the plan to the script to the atmosphere, color, shape, etc. to the last moving images are discussed. There are several feedback rounds on each delivery, so that together you arrive at the end product that is to your liking! They think carefully about any feedback that is given. Playforward has a professional approach and they are flexible. They make a plan for the entire period and the collaboration was pleasant!

08-11-2023 om 15:52 uur
Leon van der Tuuk
Leon van der Tuuk

Playfoward doet precies wat je van hun verwacht: zij maken prachtige content in de vorm van technische animaties en zij weten hoe je complexe producten goed in beeld kunt brengen. Combineer dat met duidelijke communicatie, heldere offertes en een prettige samenwerking, dan heb een goede partner voor je al je videocontent! (Translated by Google) Playfoward does exactly what you expect from them: they create beautiful content in the form of technical animations and they know how to properly visualize complex products. Combine that with clear communication, clear quotes and pleasant cooperation, and you have a good partner for all your video content!

07-11-2023 om 10:18 uur
Bas van der Klugt
Bas van der Klugt

Zeer goed en prettig geholpen door het hele team ! Helder Facilitaire Diensten had op korte termijn een promofilm nodig wat de mannen binnen 2 weken hebben gerealiseerd, TOP !! (Translated by Google) Very good and pleasant help from the entire team! Helder Facility Services needed a promotional film at short notice, which the men completed within 2 weeks, TOP!!

06-11-2023 om 13:54 uur
Suzanne Bakker-Verver
Suzanne Bakker-Verver

Heel blij met het de begeleiding van Koen en Jos. Vanuit onze organisatie is er veel vertraging geweest, toch hielden de mannen geduldig de regie en informeerde regelmatig of er bij ons intern al voortgang in zat. Uiteindelijke een prachtige video ontvangen die veel inwoners van onze gemeente gaan helpen. Heel erg bedankt, ik kijk uit naar onze volgende video! (Translated by Google) Very happy with the guidance of Koen and Jos. There have been many delays from our organization, but the men patiently kept control and regularly inquired whether internal progress had been made. Finally received a beautiful video that will help many residents of our municipality. Thank you very much, looking forward to our next video!

02-10-2023 om 09:24 uur
Aqua Separate
Aqua Separate

"Onze samenwerking met Playforward verliep soepel en we hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Ze denken goed mee en zijn echte vakmensen. Wij raden Playforward dan ook aan iedereen aan!" Het Team van Aqua separate (Translated by Google) "Our collaboration with Playforward went smoothly and we found the communication to be very pleasant. They think along well and are real professionals. We recommend Playforward to everyone!" The Aqua separate team

05-09-2023 om 10:39 uur
Laila Echternach
Laila Echternach

Wij hebben een hele goede samenwerking gehad met Playforward. Ze hebben op zeer korte termijn voor het FSIN een bedrijfsfilm gemaakt en daarbij op alle aspecten van het tot stand komen van de bedrijfsfilm met ons meegedacht. Met een erg professionele aanpak en veel flexibiliteit vanuit het team van Playforward hebben we samen een resultaat weten te behalen waar we erg blij mee zijn. (Translated by Google) We have had a very good collaboration with Playforward. They made a corporate film for the FSIN at very short notice and helped us with all aspects of the creation of the corporate film. With a very professional approach and a lot of flexibility from the Playforward team, we have achieved a result that we are very happy with.

07-08-2023 om 12:07 uur
slide 1 to 2 of 5
Maakbedrijven
»