Video Markting training voor het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

18 december 2012

Voor het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gaf Playforward, in samenwerking met Leadbuilders, een 1 daagse training in Video Marketing. De deelnemers leerden hoe ze klanten kunnen werven met video op internet. De training bestond uit 2 onderdelen: klanten werven met social media en video en het opnemen van een video pitch.


Waarom een training video promotie
Vanwege een reorganisatie moeten een flink aantal werknemers het COA helaas verlaten. Als onderdeel van de reïntegratie konden werknemers die voor zich zelf beginnen een training videomarketing volgen om hun bedrijf een kick-start te geven. De trainers; Koen van der Donk (Playforward) en Jaques Bakx (Leadbuilders) leerden hoe de deelnemers hun toekomstige bedrijf effectief met video kunnen promoten.

Video Pitch
Als onderdeel van de training werd er die dag van iedere deelnemer een korte video pitch opgenomen. In een minuut tijd presenteerden de deelnemers hun bedrijf voor de camera. De video pitch stelt de deelnemers in staat om direct aan de gang te gaan met hun nieuw geleerde vaardigheden.

Wat vond men ervan
Alle betrokken partijen waren te spreken over de training. Het COA vond het een mooie manier om werknemers die voor zichzelf beginnen op weg te helpen, de deelnemers vonden het een praktische en leerzame dag en de trainers waren blij een bijdrage te leveren aan het succes van de toekomstige bedrijven.

Heeft u intresse in een training video marketing? Klik hier voor meer informatie!

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Video Markting training voor het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»