Video marketing en Promotiefilms ISSYS ICT online!

31 oktober 2011

Het video marketing concept voor ISSYS ICT bestaande uit een serie van 6 promotiefilms staat vanaf vrijdag 28 oktober online! De serie promofilmpjes presenteren de diensten die ISSYS ICT aanbiedt. De reclamefilms staan op de website, op het eigen YouTube kanaal van ISSYS ICT, de Linkedin profielen van het commerciële team en via Qr-codes op de brochures.


Video Marketing: de promotiefilms en de website 
Het concept voor de video marketing richt zich op het duidelijk en eenvoudig presenteren van de diensten die ISSYS ICT aanbiedt. Hierbij is de doelstelling dat de doelgroep na het kijken van de reclamefilmpjes weet wat de dienst inhoud en wat de voordelen zijn.

Tijdens de concept-fase is eerst bepaald hoe de films aan de marketing en verkoop van ISSYS ICT gaan bijdragen. Door geen algemene film, maar een serie van zes promofilms te maken kunnen ze zeer gericht ingezet worden. Van tevoren is er bepaald dat de website voor iedere dienst een landingspagina krijgt, waar de films geplaatst worden. Hierdoor is de website overzichtelijk en is het voor de bezoeker makkelijk navigeren en te bepalen welke films in hun informatiebehoefte voorziet. 

Video Marketing: Eigen YouTube Kanaal, LinkedIn en QR-codes 
Naast de website, zijn de promotiefilms op het eigen YouTube kanaal geplaatst, waarbij Playforward ISSYS ICT advies heeft gegeven voor de optimalisatie van het YouTube-kanaal. De promofilmpjes staan ook op de Linkedin profielen van het salesteam van ISSYS ICT en middels QR-codes zijn de films aan de brochures gekoppeld. 

Leuke en handige links: 
Klik hier voor de reclamefilmpjes en de landingspaginas op issys-ict.nl. 

Klik hier voor het eigen YouTube kanaal van ISSYS ICT.

Klik hier voor meer informatie over een promotiefilm laten maken..

Klik hier voor meer informatie over Video Marketing met YouTube.

CTA Titel zelf in te voeren in de backend

Tekst te bepalen

Video marketing en Promotiefilms ISSYS ICT online!

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»