Video impressie HDC Media Ondernemers 2daagse nu online!

01 december 2010

De video impressie van het business event ’Goede zaken Ondernemers 2-daagse’ van HDC Media staat nu online. De videoproductie van het event was een onderdeel van de stand van Playforward op de Ondernemers 2-daagse.

Bezoekers van de beurs konden een reactie voor de camera geven en kans maken met hun bedrijf in de video te komen! De keus is gevallen op Cees Bakker van Werkweg.nl. De spontane manier van vertellen, geeft een goed beeld van zijn ervaringen als bezoeker van het event en doet het erg goed in deze videoproductie.

De sprekers van deze editie waren Kees Jansma, sportjournalist en Dirk Scheringa. Kees Jansma vertelde over de relatie tussen topsport en ondernemen en vooral de overeenkomst in mentaliteit. Dhr Scheringa werd geïnterviewd over zijn ervaringen tijdens het faillissement van zijn bankimperium. Het interview werd afgenomen door ster journalist Jan Vriend.

Het video verslag staat nu op YouTube en binnenkort ook op de officiële website van de Ondernemers 2-daagse. Klik op de link om de video te bekijken (ook in HD kwaliteit).

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Video impressie HDC Media Ondernemers 2daagse nu online!

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»