Vernieuwde website

23 mei 2017

Playforward heeft een vernieuwde website! De website is voor ons een belangrijke tool om onszelf te presenteren en in contact te komen met potentiële opdrachtgevers. We wilden een fris en eigentijdse ontwerp die overzichtelijk is en de stap tot contact opnemen laagdrempelig maakt. Melissa van Pencil Point heeft deze wens perfect vertaald naar een prachtig ontwerp en gerbuiksvriendelijke navigatie en functionaliteiten.

 

 

De indeling van de website is nagenoeg gelijk aan de vorige editie. De grote veranderingen zit in het ontwerp en de manier van presenteren van alle informatie. We wilden dit graag overzichtelijk hebben en enigzins speels. Dat is wat ons betreft goed gelukt!

 

De gezichten van het bedrijf wilden we ook graag nadrukkelijk terug laten komen. De over-ons pagina is geheel vernieuwd met foto's van het team, een tijdlijn die de groei van het bedrijf visualiseert en een korte 'A day at the office' video.

 

Ook wilden we het zo makkelijk mogelijk maken om met ons in contact te komen. Onze contact informatie staat daarom bovenaan 'fixed' bij de header en scrolt mee, zodat het altijd zichtbaar is. Ook hebben we een chatfunctie toegevoegd. Via de chat functie kan men een snelle vraag stellen en direct advies krijgen.

 

In het verlengde van de nieuwe website hebben we ook de nieuwsbrief vernieuwd. De website draait op website techniek van ziber en de nieuwsbrief wordt nu ook door hen gefaciliteerd. Hierdoor beheren we de website en nieuwsbrief vanuit 1 CMS systeem en sluit het ontwerp van de nieuwsbrief naadloos aan op de website.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Vernieuwde website

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»