Seed Processing Holland: Officiële lancering

21 februari 2013

De bedrijfsfilm en YouTube activiteiten voor Seed Processing Holland zijn deze week officieel gelanceerd. De bedrijfsfilm is opgeleverd in vier talen en te zien op de website seedprocessing.nl en het geoptimaliseerde YouTube bedrijfskanaal.


De talen waarin de bedrijfsfilm is opgeleverd zijn Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Deze versies staan op de website seedprocessing.nl. Door een taal van de website te selecteren, komt ook de juiste bedrijfsfilm naar voren. Playforward heeft advies gegeven hoe de bedrijfsfilm het beste op de website kan worden gepubliceerd. 

Het YouTube Kanaal van Seed Processing Hollland heeft Playforward ook onder handen genomen en naar huisstijl ontworpen. De verschillende versies van de bedrijfsfilm zijn op het YouTube bedrijfskanaal gepubliceerd en zoekmachine-vriendelijk gemaakt voor betere vindbaarheid. De indeling en navigatie van het kanaal zijn ook aangepast, zodat het overzichtelijk en verzorgt oogt.

Seed Processing Holland kondigt de lancering aan via een nieuwsbrief en via de sociale media Linkedin en Twitter, zie de foto’s bij dit bericht. De laatste foto toont het oude YouTube kanaal, dit geeft een indruk van het verschil. 

Links 
> Bezoek seedprocessing.nl
> Bezoek het youtube.com/seedprocessing.nl
> Meer informatie over een bedrijfsfilm
> Meer informatie over een YouTube bedrijfskanaal

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Seed Processing Holland: Officiële lancering

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»