Promotiefilm voor TechnoGym snel opgeleverd: met 15 dagen.

11 augustus 2014

TechnoGym is (o.a) bekend van hun innovatieve fitness apparaten. Voor een nieuw product MyWellness Cloud wilde TechnoGym Benelux een professionele promotiefilm laten maken ter promotie op een beurs. De deadline was krap: met slechts 15 werkdagen moest er worden opgeleverd. Nou, dat kan!

 

Marcella Huisman, coördinator marketing van TechnoGym Benelux, benaderde ons op 19 mei voor het maken van een professionele promotiefilm voor het product MyWellness Cloud. De promotiefilm moest er gelikt uitzien natuurlijk en op tijd klaar zijn voor de beurs op 13 juni. Marcella Huisman: ”Afgelopen juni heeft Playforward een promotiefilm voor ons gemaakt. Omdat wij behoorlijk wat haast hadden met de oplevering van de promotiefilm, zorgde dit voor wat uitdagingen.” 

Essentieel bij een krappe deadline is een strakke planning en snel schakkelen. Tijdens het offerte stadium maakte we direct een planning op basis van de deadline. ”Playforward ging direct en professioneel aan de slag. Zij begrepen onze urgentie en boden oplossingen om de promotiefilm zo spoedig mogelijk op te kunnen nemen en te creëren.”, aldus Marcella. 

Alles verliep volgens planning van de concept bespreking op 22 mei tot oplevering op 11 juni. De promotiefilm ziet er goed uit en heeft het goed gedaan op de beurs. Marcella: ”Zij lieten zien dat zij erg flexibel zijn en hun best doen om de beste resultaat te bereiken in de korte periode die wij hadden. Wij hebben samen kunnen werken aan een concept en kunnen sparren over wat het resultaat zou moeten worden. De samenwerking verliep heel vlot en prettig. Het resultaat is naar wens, de film laat precies zien wat ons product inhoudt.”

Bedankt Marcella en René voor de prettige samenwerking!

Lees de referentie van Marcella Huisman van TechnoGym.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Promotiefilm voor TechnoGym snel opgeleverd: met 15 dagen.

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»