Promotiefilm bouw levensgrote autobot

29 juni 2011

Playforward heeft de bouw van een levensgrote Bumblebee replica verfilmd. Ter promotie van de film heeft Playforward ook een YouTube-kanaal gemaakt voor de klant en de film goed vindbaar gemaakt op internet.
Het zal menigeen niet ontgaan zijn, de levensgrote transformer replica die voor bioscoop Cinemagnus de wacht houd. De Bumblebee replica is gebouwd door Air Spiralo uit Schagen ter promotie van de nieuwe Transformers 3, Dark of the Moon. Welgeteld zijn er 400 manuren in de bouw van het metalen reuzen stambeeld gegaan.

Playforward heeft de bouw van de autobot verfilmd en een flitsende promotiefilm gemaakt. Ook hebben we een eigen YouTube-kanaal voor Cinemagnus gemaakt, geheel in stijl van het thema, en de film goed vindbaar gemaakt op internet.

Als dank voor de inzet van de vele sponsoren en vrijwilligers, organiseerde Frits Nieuwenhuizen, initiatiefnemer en eigenaar van Cinemagnus, een besloten voorstelling. Als smaakmaker opende de voorstelling met de Director’s cut van de promotiefilm: The Making of Autobot, ontwikkelt door Playforward.

Bekijk de film snel op onze website (Homepagina) of bezoek het speciale YouTube-kanaal!

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Promotiefilm bouw levensgrote autobot

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»