Playforward verzorgt Live Stream video voor SaKS

18 januari 2017

Playforward heeft een Live Stream verzorgt voor Saks. Op woensdag 18 januari organiseerde SaKS een studiemiddag voor docenten waarmee ze aan de slag gaan met onderwijsvernieuwing. De studiemiddag vindt plaats op 3 locaties van Saks. Ondanks de verschillende locaties wilde SaKS toch een gezamelijke opening en afsluiting van de dag. Daarom schakelde ze Playforward in voor het maken van een Live Stream.

 

 

Om de Live video te verzorgen maakt Playforward gebruikt van YouTube live-streaming. Een groot voordeel hiervan is dat het een stabiele stream is en zeer toegankelijk is in gebruik. Om de opname live door te zenden naar YouTube gebruikt Playforward live-streaming apparatuur. Het bekijken van zo'n live-stream werkt precies hetzelfde als een gewone YouTube-video: click-and-play. Het live video streamen vergroot de impact van je evenement.

 

Igor van SakS:

"Playforward pakt de live video streaming professioneel aan en bereidt alles zorgvuldig voor. Hierdoor verliep de live stream op YouTube soepel. Het effect was echt top! Iedereen vond het leuk om hun collega’s op de andere locaties te zien en samen de plenaire delen van de dag te zien."

 

Aanvullend op de Live video heeft Playforward sfeerbeelden van de dag gemaakt en monteert die tot een korte sfeerimpressie.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Playforward verzorgt Live Stream video voor SaKS

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»