Opnames YouTube Promotiefilm artieste Sandy Miller

15 oktober 2012

In Laren vond een van de vele zogeheten ’Oktoberfesten’ plaats die in de Herfstperiode in Nederland georganiseerd wordt. Speciaal voor dit type themafeesten heeft artieste Sandy Miller een ’Heidi-act’. Ter promotie van haar optreden heeft zij Playforward ingeschakeld om een promotiefilm te maken voor op YouTube en haar website.Youtube promotiefilm 
’Artiesten kunnen tegenwoordig niet meer zonder promotiefilmpje op YouTube’, aldus Ronald Kooij van Horeca Entertainment en de manager van Sandy Miller. ’Voordat men een boeking plaatst wil men eerst de act en performance beoordeeld hebben. Een filmpje op onze website is daarvoor uitermate geschikt. Veel mensen zoeken daarnaast op YouTube naar filmpjes van leuke acts. Artiesten die daar niet tussen staan missen simpelweg boekingen’. 

Daarom maakte Playforward opnames van het optreden van Sandy Miller tijndes het Oktoberfest in Laren. De gasten waren verkleed in een ’Tiroler-oufit’, het bier werd geschonken in duitse bierpullen en de tent was versierd met allerlei requisten. Deze combinatie zorgde voor een gezellige sfeer. Het vrolijke optreden van Sandy Miller sloeg dan ook goed aan waardoor de tent helemaal uit zijn dak kon op bekende duitse songs.

De beelden die Playforward maakte van dit optreden worden gemonteerd tot een impressie van de Heidi-act die Sandy Miller opvoert. 

Meer weten over een promotiefilm laten maken? Klik hier!

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Opnames YouTube Promotiefilm artieste Sandy Miller

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»