Opnames promotiefilm en instructiefilm voor VVV Hart van Noord Holland

11 maart 2013

Afgelopen vrijdag waren de opnames voor de promotiefilm en instructiefilm voor VVV Hart van Noord Holland. Zij hebben als eerste VVV in Nederland een handige app ontwikkelt om eenvoudig je dagje uit te plannen. Voor de lancering van de app maakt Playforward een promotiefilm en een instructiefilm om het gebruik van de app toe te lichten.


De app 
De app werkt met de VVV website en je Smartphone. Op de website van VVV Hart van Noord Holland vindt je alle activiteiten, horeca, evenementen, arrangementen, winkels, fietsroutes, noem maar op, die er in de regio te vinden zijn. Je kunt op de website jou favorieten dingen ’plussen’ waarmee je ze in je favorietenlijstje zet. Dit lijstje kun je ordenen, zoals jij dat handig vindt. Bijvoorbeeld al je favoriete restaurants bij elkaar of per stad. Dit favorietenlijstje zet de app automatisch door naar je Smartphone zodat je onderweg altijd alle informatie over dat leuke museum of evenement op zak hebt. 

De films
De promotiefilm laat in 1,5 minuut zien hoe makkelijk en leuk het is om je dagje uit met de app de plannen. Daarna verwijst deze naar de instructiefilm. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe de app werkt en dit wordt met duidelijke beelden laten zien. Zo heeft VVV Hart van Noord Holland met de films de basis gelegd voor de promotie en de toelichting van de app. De films worden ingezet op in website en op YouTube.

Kijk voor de app op vvvhartvannoordholland.nl

Meer informatie over een promotiefilm van Playforward, of over een instructiefilm van Playforward.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Opnames promotiefilm en instructiefilm voor VVV Hart van Noord Holland

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»