Opnames in Zwitserland voor de Energy Academy Europe

27 augustus 2012

Woensdag 22 augustus en donderdag 23 augustus heeft Playforward opnames verzorgt in Payerne, Zwitserland. Het betrof een interview met de pionier Bertrand Piccard, wat onderdeel wordt van het ’Kick-Off Event’ van de Energy Academy Europe.


De Energy Academy Europe is een nieuw instituut voor opleiding, onderzoek en innovatie op het gebied van duurzame energie. Het is een samenwerking van universiteiten, hoge scholen, andere opleiding instituten en het bedrijfsleven.

Bertrand Piccard heeft als eerste een non-stop ballonvaart om de wereld gemaakt. Dit deed hij in 1999 samen met de Brit Brian Jones, het was de derde poging. Momenteel is Bertrand Piccard bezig met een vliegtuig die vliegt op 100% zelf opgewekte zonne-energie, genaamd Solar Impulse. Hiermee heeft hij al een succesvolle intercontinentale vlucht gemaakt. Het doel van 2012: een vlucht rond de wereld. 

De officiële ’kick-off’ van de Energy Academy Europe vindt plaats op 20 september in Groningen. Het interview met Bertrand Piccard is onderdeel van de opening van het evenement. Playforward is ingeschakeld om de opnames van dit interview te verzorgen. Ook verzorgen we de montage tot korte openingsvideo. 

Het resultaat is binnenkort te zien op deze website. 

Link 
Meer informatie over Energy Academy Europe. 
Meer informatie over videoproductie.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Opnames in Zwitserland voor de Energy Academy Europe

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»