Officiële vertoning van de afscheidsfilm van Frank Bijdendijk (directeur Stadgenoot)

29 september 2011

Vanmiddag om 4 uur begint de afscheidsreceptie voor Frank Bijdendijk. Dhr. Bijdendijk is 29 jaar algemeen directeur geweest van woningcorporatie stadgenoot in Amsterdam. Frank kenmerkt zich door zijn unieke visie op de volkshuisvesting. De film belicht deze visie vanuit verschillende hoeken.

De opnames van de film vonden begin september plaats verspreidt over 5 opnamedagen. Iedere dag bestond uit een interview met dhr. Bijdendijk en een bezoek aan een bijzondere plek. De beelden zijn gemonteerd tot een filmproductie van 13 minuten. Binnenkort staat de afscheidsfilm ook online op YouTube.

Op de receptie zullen veel prominenten aanwezig zijn, zoals oud-ministers, burgemeesters en directeuren van organisaties werkzaam in de volkshuisvesting. Het afscheid bij Stadgenoot is voor Frank Bijdendijk daarentegen geen definitief pensioen. Hij is inmiddels bijna 68, maar zal nog geruime tijd verschillende commissariaten en een bestuursfunctie bij het Nationaal Renovatie Platform (NRP) gaan bekleden.

Ook interesse in een mooie filmproductie? Lees hier meer over een videoproductie laten maken

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Officiële vertoning van de afscheidsfilm van Frank Bijdendijk (directeur Stadgenoot)

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»