Luchtopnames bedrijfsfilms De Vries en Van de Wiel

30 augustus 2011

Vanochtend vonden de luchtopnames plaats voor de serie bedrifjsfilms voor De Vries en Van De Wiel. Samen met piloot Jan vertrokken Jos en Koen van Playforward vanmorgen van Den Helder Airport om in heel Noord-Holland opnames te maken vanuit een Cesnna vliegtuig.

De luchtopnames worden gebruikt om in de bedrijfsfilms ’the bigger picture’ van specifieke werkzaamheden te tonen. Daarnaast komen schepen en mobiele zandlos-wallen prachtig over vanuit de lucht.

Vorige week was na een korte try-out in de hangaar het groene licht gegeven voor de opnames. De camera-equipment paste perfect in het vliegtuigje en als de piloot een beetje naar voren schoof kon een mooie camera-angle gemaakt worden.

Jos nam daarom vanmorgen plaats op de achterbank van de Cesnna en filmde door het open raam verschillende werkzaamheden van De Vries en Van Der Wiel. Koen was verantwoordelijk voor de coördinatie met de piloot en stippelde de vliegroute uit. Via de headset gaf hij aanwijzingen door.

Als kers op de taart mocht Koen zelfs zelf nog een stukje de besturing van het vliegtuig overnemen. Onder toezicht van Jan vloog hij het toestel behendig van Purmerend richting het Ketelmeer.

De beelden zijn binnenkort te bewonderen in de bedrijfsfilms van De Vries en Van De Wiel.

Klik hier als u meer wilt weten over een bedrijfsfilm maken

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Luchtopnames bedrijfsfilms De Vries en Van de Wiel

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»