Fashion Film Oogkamer nu online!

09 mei 2012

Het zonnebrillenseizoen is weer begonnen. Een goed moment om de nieuwe trends op dit gebied onder de aandacht te brengen. Optiek De Oogkamer in Alkmaar deed dit met een vrolijke ’Catwalk zonnebrillen party’. Playforward maakte de Fashion clip, die u hier kunt bekijken!

Bekijk hier de Fashion clip!

(Re)Styling
Negentien mannen en vrouwen zijn voor de gelegenheid van top tot teen (re)gestyled aan de hand van de nieuwste fashion trends. Marcs Sports&Fahion verzorgde de kleding, make-up & hair werd gedaan door Central Park Kappers en De Oogkamer zorgde voor de nieuwste zonnebrillenmode.

Catwalk
Na de styling kon de modeshow beginnen. De gasten waren ingedeeld in de vier belangrijkste stijlelementen van 2012: Sporty look, Madmen, Sunset en Urban Chique. Als echte topmodellen showden ze de nieuwste en mooiste monturen.

Zonnebrillenparty
De gasten werden na de catwalk getrakteerd op een gezellig zonnebrillenparty. Onder het genot van een glas bubbels en lekkere hapjes, kregen de gasten de primeur om alle nieuwe monturen en merken uitvoerig te passen.

Optiek De Oogkamer heeft zo feestelijk het zonnebrillenseizoen geopend. Ga dus op avontuur bij De Oogkamer. Er is nog zoveel meer te zien! Kijk voor meer informatie op oogkamer.nl.


Zelf een videoproductie laten maken? Klik hier voor meer informatie.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Fashion Film Oogkamer nu online!

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»