Bedrijfsfilm voor SBS succesvol en in deadline opgeleverd

25 september 2014

SBS security & safety products (SBS) is specialist in het beveiligen van vrachttransport. Van een simpel slot tot geavanceerde systemen, voor ieder transport bedrijf biedt SBS een op maat oplossing. SBS benaderende ons om hun verhaal met een korte en krachtige bedrijfsfilm neer te zetten. Ook hier speelde de deadline weer een rol, omdat de bedrijfsfilm klaar moest zijn voor een beurs in Duitsland.


 


Zoals bij ieder video begint het met een eerste kennismaking waarbij de ideeën worden besproken en de bedrijfsfilm al globaal wordt vormgegeven. ”Toen het besluit werd genomen een bedrijfsfilm te maken vonden we al snel Playforward op het internet. De video’s die ze al gemaakt hadden vonden we er goed uit zien, vandaar dat we Koen hadden uitgenodigd voor een gesprek.”, aldus Alex van SBS.

SBS wilde dat de bedrijfsfilm een indruk geeft van hun bedrijf en impact maakt op de kijker. Om de bedrijfsvideo herkenbaar te maken hebben we stockvideo gebruikt van transport in combinatie met eigen opnames van engineering, productie en de beveiligingsproducten. De vaart moest wel in het project blijven, vanwege een strakke deadline van een beurs. Alex: ”Een goed script, vlotte opnamedag en geslaagd eindresultaat! We hebben nooit getwijfeld of de bedrijfsfilm af zou zijn voor de deadline.

Ondanks de tijdsdruk verliep het project voorspoedig en zijn we blij met het eindresultaat en de prettige samenwerking. ”Playforward denkt actief mee met het in beeld brengen van de onderneming en houdt zich aan alle gemaakte afspraken.”, aldus Alex van SBS.

Bekijk de bedrijfsfilm van SBS op YouTube.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Bedrijfsfilm voor SBS succesvol en in deadline opgeleverd

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»