Bedrijfsfilm Koersvast Communicatie

22 oktober 2012

Vrijdag 18 oktober waren de opnames voor de vier korte bedrijfspresentaties voor Koersvast Communicatie. De opnames vonden plaats in Friesland, waar tijdens een tochtje varen eigenaresse en drijvende kracht achter Koersvast haar verhaal verteld.

Drie diensten, drie films
Koersvast Communicatie onderscheidt zich als communicatiebureau door de combinatie van coaching en training met grafische vormgeving. Met deze aanpak brengt Koersvast Communicatie de identiteit van een ondernemer en zijn/haar bedrijf helder in kaart en vertaald dit naar een krachtige huisstijl, logo en website.

Voor iedere dienst die Koersvast Communicatie aanbied maakt Playforward een korte film. Zo komt er een film voor Coaching, Training en Creatie. Saskia Emmerink verteld kort wat ze doet en waarom ze het zo doet in een informele setting. De films worden op de pagina van de bijbehorende dienst geplaatst, zodat de kijker heel gerichte informatie krijgen.

Stijl
Voor de stijl van de films verkoos Saskia een zeer strakke, minimalistische stijl. Als eigenaresse van Koersvast Communicatie vertelt ze kort en bondig aan de kijker wat haar onderscheidt als communicatie professional.

De films zijn binnenkort te bewonderen op koersvast.nl.

 

Meer info over een bedrijfsfilm maken.

 

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Bedrijfsfilm Koersvast Communicatie

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»