Animatiefilms voor Veiligheidsregio N.H.N succesvol opgeleverd

07 april 2014

De twee animatiefilms voor Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zijn door Playforward succesvol opgeleverd. De animatiefilms introduceren ontwikkelingen in het nieuwe werken van de brandweer en visualiseren hoe dit in de praktijk er uit gaat zien. Harry Katstra, senior communicatieadviseur van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is tevreden over de animatiefilms en de samenwerking.

Halverwege februari kregen we een enthousiast telefoontje van Harry Katstra. Om het nieuwe werken van de brandweer in de regio toe te lichten, wilde hij twee animatiefilms laten maken. Na een leuke, creatieve sessie zijn we snel aan de slag gegaan. ”Onze organisatie had behoefte aan twee animatiefilmpjes. Wij kwamen bij Playforward terecht. En dat klikte.”, aldus Harry Katstra, senior communicatieadviseur bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. 

Harry had al twee korte scripts op papier gezet, wat wij goed konden gebruiken voor de definitieve scripts en storyboards. Harry: ”De basisscripts die door ons reeds waren ontwikkeld, werden op professionele wijze omgetoverd tot zeer heldere animatiefilms die volledig voldoen aan onze wensen.”

Bij akkoord op de scripts en de storyboards gaat de creatie van start. De animatie tekeningen worden gemaakt en de animaties worden gemonteerd. Goed contact met Harry zorgt voor heldere feedback. Kleine aanpassingen kunnen zo snel doorgevoerd worden. ”De wijze waarop de animatiefimpjes tot stand kwamen was heel prettig. Telkens terugkoppeling door de enthouiaste mannen van Playforward. Ze namen ons mee in het proces.”, aldus Harry. 

In de derde week van maart stond er een presentie gepland waarbij Harry de animatiefilms wilde laten zien. Dit is vanaf het begin als deadline aangehouden, waardoor we goed grip op de oplevertijd houden. Harry: ”Keurig op tijd en binnen de door hen ingediende begroting werden de animatiefilms opgeleverd. Complimenten!” 

Het was een enorm leuk project en een prettige samenwerking. We kijken daarom met veel plezier uit naar eventuele nieuwe projecten met Harry en Veiligheidsregio N.H.N! 

Bekijk een animatiefilm van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord op onze informatie-pagina over een animatiefilm maken.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Animatiefilms voor Veiligheidsregio N.H.N succesvol opgeleverd

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»