Airopack schakelt Playforward in voor serie drone video's

19 februari 2017

Airopack ontwikkelt en produceert spuitbussen die beter zijn voor de aarde. De Airopack spuitbus werkt op lucht en gebruikt dus geen drijfgassen. In Waalwijk heeft Airopack een gloednieuwe, moderne fabriek gebouwd die de spuitbussen produceert. De fabriek is grotendeels geautomatiseerd en faciliteert het gehele productproces: van het spuitgieten van de flessen tot het verpakken. Zo'n fabriek móét je natuurlijk laten zien. Daarom schakelde Airopack videospecialist Playforward in voor het maken van een serie dronevideo's.


Playfoward werd ingeschakeld om tijdens de bouw van de nieuwe fabriek luchtvideo te maken. Twee keer maand maakten zij dronebeelden van de fabriek, waardoor zo de voortgang van de bouw in beeld is gebracht. De drone video laat zowel het pand buiten als binnen zien. Zo krijg je een indruk van de omvang van de fabriek en het creëert spectaculaire beelden van het machinepark. Er geldt stricte wetgeving voor drones, dus zomaar even een drone in de lucht brengen is er niet bij. Van te voren hebben we een vluchtplan gemaakt en de lokale autoriteiten op de hoogte gebracht.

 

Playforward gebruikt een speciale camera voor de grondbeelden, waarmee deze ook zwevend effect hebben en hierdoor naadloos aansluiten bij de dronebeelden. Afsluitend produceerde Playforward een luchtvideo die de voltooide fabriek in operatie in beeld brengt.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Airopack schakelt Playforward in voor serie drone video's

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»