Vergeet website SEO en start met video SEO!

24 augustus 2011

Een artikel op Marketingfacts.nl beschrijft waarom het interessant is om ook via YouTube goed vindbaar te zijn. Dit kan via de natuurlijke zoekresultaten op YouTube, maar ook via gesponsorde video’s op YouTube. Playforward businessclips & marketing zorgt voor goede vindbaarheid van uw bedrijfsfilms en advertenties op YouTube.


Het artikel geeft verschillende redenen op waarom het voor ondernemers interessant is via YouTube goed vindbaar te zijn. Enkele quotes: 

1: ”Online video is dus ongekend populair en toch is video SEO overzichtelijker dan website SEO.”

2: ”Dit [gesponsorde video’s] is weliswaar een betaalde manier om kijkers te werven, toch is het een effectieve manier om een video te verspreiden en YouTube maakt het programma ook steeds aantrekkelijker voor deelnemers.” 

3: ”Z[...] dan is video SEO in combinatie met promoted videos een prima tool om een plaats op de voorpagina van Google en YouTube te veroveren!”

Playforward businessclips & marketing biedt toegankelijke videomarketing, waarmee wij uw bedrijfsfilm goed vindbaar maken op internet, waaronder op YouTube en Google. Ook verzorgen wij effectieve video-advertenties met gesponsorde video’s op YouTube, zodat uw film meer bekeken wordt, nog beter scoort in zoekresultaten en verkeer naar uw website oplevert. 

Bron: marketingfacts.nl. Lees Het artikel op marketingfacts.nl
Meer informatie over onze videomarketing? Klik hier voor goede vindbaarheid van uw bedrijfsfilm en hier voor adverteren op YouTube met gesponsorde videos.

Interesse in onze diensten?

Onze diensten

Vergeet website SEO en start met video SEO!

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»