Intel toont opkomst interactieve videomarketing

08 juli 2011

Als je regelmatig op YouTube zit, heb je het vast wel een keer gezien. Bovenaan de homepage staat een brede banner met daarin een video, die zonder geluid afspeelt. YouTube videocampagnes worden steeds interactiever. Dat bewijst de nieuw Intel campagne: The Escape.

De campagne vind je op youtube.com/inteltheescape. Het bestaat uit een film die je bekijkt, waarbij je tijdens het kijken interactieve spelletjes krijgt voorgeschoteld. Je moet bijvoorbeeld een eenvoudige puzzel oplossen om een deur te openen, een QR-code scannen voor extra content en first-person action gaming. Tot slot zit nog een klein beetje social media in als je inlogt via je facebook account.

De campagne is door YouTube Custum-made voor Intel. Zij zijn daarentegen niet de eerste. Ook merken als Nespresso hebben al interactieve campagnes gelanceerd op YouTube, meestal gekoppeld aan een tv-commercial. 

In de toekomst wordt videomarketing alleen maar interactiever, dus dat belooft wat! Klik op de link om de interactieve film te bekijken.

Benieuwd hoe wij onderscheidende films maken?

Introductiepakket ontvangen

Intel toont opkomst interactieve videomarketing

Ken je het geheim
van succesvolle video's? 

 

Aanpak voor succesvolle video's.


Vertel me meer. »

Video marketing
»