Youfone

Brandfilm met bravour!

Stockclips | Motion Graphics | Sound design

Screenshot_2020-04-08 Youfone_Brandfilm_Directors Version

De vraag van Youfone

Youfone is een snel groeiende challanger in de Nederlandse telecommarkt. Zij wilden partners in binnen- en buitenland laten zien wat zij bereikt hebben en wat hun visie is voor de toekomst. Hierin moest duidelijk de bravour in te voelen zijn, die Youfone zo kenmerkt. Er was alleen een maar; er kon niet gefilmd worden, dus hoe maak je dan een opvallende en onderscheidende film? Wij maakten een krachtige brandfilm geheel gebasseerd op stockbeelden.

“De film zet perfect neer wie we als bedrijf zijn. Een aanwinst voor onze communicatie!”
Jeremy Carlier, Marketing Communications Manager
P1073660-1

Ons concept

Youfone is een merk met bravour en lef. Dat is het gevoel dat wij neer wilden zetten in de brandfilm, zodat het aansluit op de merkbeleving. De film is helemaal met stockclips gemaakt. Je hoeft dan niet te filmen, maar het wordt snel een rommeltje met zoveel losse beelden. Door beeldselectie, kleurbewerking en motion graphics te gebruiken, trekken we de beelden naar elkaar toe en voelt het als een eenheid. Het hoge tempo en geluidseffecten doen de rest. We hebben een brutaal script geschreven met veel sterke verwoordingen en dit extra kracht gegeven met een voice-over in Amerikaanse stijl.

Play
Youfone Brandfilm
Bekijk de brandfilm

Het resultaat

De bedrijfsfilm presenteert Youfone met veel bravour. Dankzij de beeldselectie en kleurbewerking sluit de brandfilm aan bij de huisstijl van Youfone. Zo is de bedrijfsfilm toch herkenbaar Youfone zonder dat er opnames voor gemaakt konden worden. De motion graphics voegen nog een extra laag toe om het merk van Youfone sterk naar voren te brengen. De Motion Graphics verbinden alle beelden ook mooi met elkaar. De sterke taal en snelle edit geven de brandfilm veel kracht en zorgt voor veel momentum. De brandfilm wordt ingezet tijdens presentaties en op partnerdagen van Youfone.

Wil jij ook starten met film?

Koen-rondje-paars-3

We denken graag mee over jouw wensen
Bel 072 844 77 54 of vraag een offerte aan. We helpen graag vrijblijvend.

Tarieven ontvangen

Klantcase Youfone
»