Klantcases

De aanleiding voor het maken van een film of animatie is altijd een bepaald doel dat onze opdrachtgever wil bereiken. Dat kan  zichtbaarheid zijn, maar ook het werven van personeel of het u het verlichten van de druk op de helpdesk. In deze klantcases lees je hoe wij van vraag tot effectieve film zijn gekomen. 

Bejo Zaden

Brandfilm met internationale allure

Bejo Zaden is een wereldspeler in groentegewassen. Wij brachten de slogan Exploring Nature Never Stops tot leven in een onderscheidende brandfilm met internationale allure.

Klantcase bekijken
Bejo Zaden

Bravilor Bonamat

Promotiefilm met acteurs en sfeerlocaties

Bravilor Bonamat is een internationale speler in koffiesystemen voor de zakelijke markt. Wij maakten een promotiefilm met acteurs en sfeerlocaties voor iedere productcategorie.  

 

Klantcase bekijken
Bravilor Bonamat

Youfone

Brandfilm met bravour!

Youfone is snel groeiende challanger in de Nederlandse telecommarkt. Wij maakten een brandfilm die Youfone met hun kenmerkende bravour presenteert.

Klantcase bekijken
Youfone

Ausnutria

Bedrijfsfilm met Motion Graphics

Het Ausnutria maakt babymelkpoeder Nederlandse melk. Voor de internationale uitbreiding van het merk zochten zij een manier om de suprieure kwaliteit van hun producten te tonen. Wij maakten een dynamische bedrijfsfilm met Motion Graphics.

Klantcase bekijken
Ausnutria

Rederij Doeksen

Animatie voor veiligheidsinstructies aan boord.

Rederij Doeksen verzorgt als familiebedrijf sinds 1908 de overtochten van Harlingen naar de Waddeneilanden. Wij maakten een animatievideo die hun veiligheidinstructies aan boord duidelijk en toegankelijk presenteren.

Klantcase bekijken
Rederij Doeksen

RAVO

Animatievideo met unieke Avatars

RAVO-FAYAT is een wereldspeler in compacte veegmachines. Wij introduceerde hun nieuwe intranet bij collega's in een animatievideo met een uniek concept en eigen avatars.

Klantcase bekijken
RAVO
Klantcases
»