Bravilor Bonamat

Promotiefilm met acteurs en sfeerlocaties

3 acteurs | 1 beursversie | 6 social versie

Screenshot_2020-01-10 Bravilor Productvideo(2)
Kenmerk 12 van project

De vraag van Bravilor Bonamet

Bravilor Bonamat is een internationale speler in koffiesystemen voor de zakelijke markt. Ze wilden de 6 productcatergorieën van hun assortiment promoten. Hierbij bestond de wens om ook de klantbeveling naar voren te laten komen en de machines in een eigentijdse look&feel neer te zetten. De postionering van het merk moest hier ook duidelijk in naar voren komen. Wij maakten een sfeervolle promotiefilm met acteurs en sfeerlocaties.

“Playforward verzorgde de opnames van A tot Z. Met slechts 1 dag draaien hebben we nu prachtige videocontent voor alle 6 machines.”
Rosanne Braams, Onlne Marketing Bravilor
Bravilor 4 - kleur

Ons concept

Voor een professionele en geloofwaardige klantbeleving is ieder detail belangrijk. Dit begint met goede acteurs en met sfeervolle, realistische locaties. Daarom castte we modellen met een natuurlijke uitstraling en scoutte we een locatie met een industrieële en toch neutrale look. De locatie boodt veel mogelijkheden voor verschillende settings, zoals een horecagelegenheid, een industriele keuken en een bouwlocatie. Zo konden we de hele productie op 1 locatie en in 1 dag filmen, wat een positief effect heeft op de kosten voor locatie en acteurs.

Play
Bravilor - Thumbnail - klantcase
Bekijk de promotiefilm

Het resultaat

De promotiefilm draait om 6 klantbelevingen, die ieder een Bravilor product in de hoofdrol hebben. Door de acteurs en sets slim te gebruiken, merk je niet dat er slechts 3 acteurs en 1 locatie gebruikt zijn. De filmische, strakke filmstijl zorgt voor een professionele  en eigentijdse look. De korte scènes zijn mensgericht, maar de koffiemachines staan centraal. Dit geeft een natuurlijke balans. Zo is de promotiefilm prettig om te kijken. De losse scènes zijn gecombineerd in een volledige promotiefilm, die ingezet wordt op de website en tijdens beurzen. Daarnaast hebben we voor iedere machine een eigen 30 seconden trailer gemaakt voor op social media.

Wil jij ook starten met film?

Koen-rondje-paars-3

We denken graag mee over jouw wensen
Bel 072 - 844 77 54 of vraag een offerte aan. Wij helpen graag vrijblijvend. 

Tarieven ontvangen

Klantcase Bravilor Bonamat
»