Bejo Zaden

Brandfilm met internationale allure

20 talen | 7 filmdagen in 4 landen | CGI animaties

Screenshot_2020-05-15 Settings - Bejo - Brandfilm - Engels(1)-1

De vraag van Bejo Zaden

Bejo is een wereldspeler in de veredeling van groentegewassen en verkoop van zaden. Om zich internationaal te positioneren, wilden ze hun missie overbrengen: Exploring nature never stops. Hierbij was belangrijk dat het zowel de hollandse oorsprong als de internationale allure van het bedrijf goed naar voren komen. Met klanten over de hele wereld moest men ook in andere werelddelen zich kunnen herkennen in de film. Wij maakten een sterke brandfilm, die het unieke karakter van Bejo presenteert: passie voor de natuur, innovatieve wetenschap en Hollands boerenverstand in de wereldwijde voedselproductie.

“Sommige films hebben alles: opnames in binnen- en buitenland, drones, acteurs, CGI animaties.” 
Jos, Regisseur
Bejo 2

Ons concept

We bedachten een verhaal dat draait om teler 'Marco'. Hij is de typische Bejo klant: een eigenaar van een agrarisch familiebedrijf dat groentegewassen teelt. Via Marco brengen we over hoe Bejo haar rol in de wereld ziet. Daarin staat de drijfveer van Bejo centraal: het beste uit de natuur halen. Door tijdens het verhaal over Marco over te gaan naar andere boeren in verschillende werelddelen, laten we zien dat Marco's verhaal eigenlijk symbool staat voor veel telers waar ook ter wereld. Om dit in beeld te vangen, pakten we de productie groots aan. Met acteurs, filmopnames in Nederland, Guatemala, Indonesië en Frankrijk, drones en levensechte 3D animatie.

Play
Bejo - Thumnail - klantcase-1
Bekijk de brandfilm

Het resultaat

In deze unieke film komt de slogan Exploring Nature Never Stops  tot leven vanuit het perspectief van hun klanten: telers wereldwijd. Wetenschap, mens en natuur staan centraal, zowel visueel als in de boodschap. Door de vele filmlocaties en zorgvuldig gecaste acteurs heeft de bedrijfsfilm een internationale uitstraling, maar is het ook nog herkenbaar Nederlands. De verhaallijn is herkenbaar voor de doelgroep van Bejo en speelt in op facetten die zij dagelijk tegen komen. De film wordt wereldwijd ingezet in op websites, social media en beurzen. We hebben de brandfilm opgeleverd in 20 talen.

Wil jij ook starten met film?

Koen-rondje-paars-3

Wij denken graag mee over jouw wensen.
Bel ons via 072 - 844 77 54 of vraag een offerte aan. We helpen vrijblijvend.

Tarieven ontvangen

Klantcase Bejo Zaden
»