Apotheekdenhaag.nl

Animatie met een persoonlijk tintje

Actrice en studio | Look-a-like avatar

Screenshot_2019-12-29 Hoe werkt ons aanmeldproces - Apotheek Den Haag

De vraag van Apotheekdenhaag.nl

Apotheek Den Haag is de eerste online apotheek in Nederland. Zij zorgen dat het gebruik van medicijn afgestemd is op het leven van de patient. Dat begint met gemak. Door je aan te melden en je medicijnenlijst op te geven, bezorgd apotheekdenhaag.nl ieder kwartaal je medicijnen aan huis. Maar hoe geef je een online bedrijf een gezicht? Wij maakten een animatievideo die het aanmeldproces uitlegt én persoonlijk maakt!

“Het contentplan van Playforward heeft ons bij de lancering van het plaftorm direct een kick-start gegeven.”
Peter Ruiter, Apohteekdenhaag.nl
still apotheekdenhaag.nl - website

Ons concept

Zorg is mensenwerk. Daarom leggen we het aanmeldproces van Apotheekdenhaag.nl uit met een persoonlijk tintje. De brandfilm van ApotheekDenHaag.nl (ook door ons geproduceerd) wordt gepresenteerd door een actrice. Deze actrice is daarom ook het gezicht van de animatievideo. Zij opent de video met een korte introductie. Daarna gaat de uitleg verder in animatie. De actrice blijft, maar dan in de vorm van een avatar. De avatar is gebaseerd op de actrice en we gebruiken haar stem om het verhaal verder te vertellen.

 

Play
Screenshot_2019-12-09 Uitleganimatie Apotheek Den Haag(1)-1
Bekijk de animatievideo

Het resultaat

Apotheekdenhaag.nl heeft een unieke en persoonlijke uitleganimatie gekregen, waarmee zij zichzelf naturel en benaderbaar presenteren. De actrice is het vaste gezicht van het bedrijf en zorgt voor een persoonlijke feel. Doordat zij ook het personage in de animatiefilm is, ontstaat er een mooie combinatie tussen film en animatie. Met het loop-effect van de Avatar, waarbij de achtergrond steeds veranderd, creeëren we een soepele en vlotte look. Precies de aspecten waarmee Apotheekdenhaag.nl graag mee wordt geassocieerd. De animatie wordt ingezet op de website en in welkomst-emails.

Wil jij ook met animatie starten?

Koen-rondje-paars-3

We denken graag met je mee over jouw wensen.
Bel 072 - 844 77 54 of vraag een offerte aan. We helpen graag vrijblijvend. 

Offerte aanvragen

Klantcase Apotheekdenhaag.nl
»