Wervingsvideo laten maken

Play
Wervingsfilm
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Jij zoekt talenten die de juiste kennis en vaardigheden hebben en bij het bedrijf passen. Maar hoe spreek je die talenten aan? Playforward zorgt dat je impact maakt met een wervingsvideo. Een wervingsvideo laat zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Saaie vacature-teksten zijn verleden tijd. Creeër beleving met een wervingsvideo. Bereik kandidaten via de werkenbij-website, tijdens carrierebeurzen, als onderdeel van een wervingscampagne of op vacature-banken. Een recruitment video is een veelzijdige tool die je breed kan inzetten.

 • Wil jij nieuwe medewerkers werven?
 • Wil jij talent kennis laten maken met jouw bedrijf?
 • Wil jij persoonlijke personeelswerving?

Prijs opvragen

Onze klanten beoordelen ons op Google met een 4.9

(74 reviews)
Reviews bekijken
Wervingsvideo-laten-maken
Opnames in een studio waarin een medewerker zich voorstelt

Werf talent met een wervingsfilm

Studies en enquetes laten zien dat video een effectieve manier van communiceren is. Beeld is aantrekkelijk en duidelijk. En zo ervaren mensen dat ook. 43% van de mensen willen graag meer video's van bedrijven zien. Dat geldt ook voor de recruitment van personeel. Door een wervingsvideo te laten maken, geef je een goede indruk van je bedrijf en maak je jouw personeelswerving persoonlijk en aantrekkelijk. Recruitmentvideo's zijn een effectieve en duurzame manier om de recruitment te professionaliseren. Doorat je de wervingsfilm op alle communicatiekanalen kunt inzetten, verbetert jouw arbeidsmarktcommuncatie in de volle breedte.

Een wervingsfilm door Playforward

Wij zijn een videobureau gespecialiseerd in het maken van onderscheidende content op maat. Aan de hand van onze beproefde scriptmethode vertalen we jouw boodschap naar een effectieve wervingsfilm. We hebben alle disciplines in huis waardoor we je film soepel en binnen deadline produceren. Hiervoor schakel je direct met onze makers. We hebben al video's gemaakt voor de recruitment van uiteenlopende klanten. 

Play
Play
Play
Play
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Executed a project with Playforward in which we illuminated the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been used extensively. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
Webcare Sorgente
Webcare Sorgente

'Dichtbij en persoonlijk, wij zijn Sorgente'. De bedrijfsfilm laat precies zien waar het ons omgaat: mensen helpen. De crew van Playforward heeft ons heel goed geholpen bij het zichtbaar maken van wat wij doen. Niet alleen tijdens het maken van de opnames, maar ook bij het samenstellen van het script en het editen van de film. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking. (Translated by Google) 'Close up and personal, we are Sorgente'. The company film shows exactly what we are all about: helping people. The Playforward crew has helped us very well in making what we do visible. Not only during the shooting, but also when compiling the script and editing the film. We can therefore look back on a great collaboration.

01-03-2022 om 09:46 uur
Henk Bangma
Henk Bangma

De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen. (Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions.

23-12-2021 om 10:26 uur
slide 1 to 2 of 5

Ook een wervingsvideo laten maken?

Prijs opvragen

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag een wervingsvideo zijn?

Een wervinsvideo mag ongeveer 60 tot 90 seconden lang zijn. De lengte hangt samen met een aantal factoren, zoals het doel, de boodschap en via welke kanalen je wilt publiceren. Wil je een bedrijfsbrede wervingsfilm dan kan deze langer zijn dan als je bijvoorbeeld voor een specifike functie wilt werven. En een video die onderdeel is van een social media campagne is korter dan een video die op een werkenbij-site ingezet wordt.

Samen bespreken we jouw project en stellen we een videostrategie op waarin we de juiste lengte bepalen. De strategie kan ook zijn dat we kiezen voor een langere 'master-versie' en één of meerdere versies als social video's. 

Waarom een wervingsvideo laten maken?

De juiste mensen aantrekken en behouden is één van de grootste uitdagingen en succesfactoren voor een bedrijf. Een wervingsvideo helpt daarbij. Het zorgt dat je opvalt. Via een werkenbij-site, social media, vacature-sites, beurzen en vele andere kanalen zorg je voor groot bereik. Met een wervingsvideo creeër je beleving en geef je jouw bedrijf een gezicht, waardoor je sympathie en enthouisasme oproept. Misschien illustreert deze vraag het wel het beste: vertouw jij de werving van talenten toe aan (saaie) vacatureteksten en een paar foto's? 

Wat is er mogelijk voor wervingsfilms?

Als productiehuis hebben wij veel in huis. Ons eigen filmmakers verzorgen het productieproces; van brainstorm tot opnames, van montage tot oplevering. Hierin zijn er veel mogelijkheden om de wervingsfilm extra impact te geven. Hieronder staat een kleine greep uit wat er allemaal kan.

 • Social content: meerdere korte versies voor social media, zoals bumpers, teasers en voor mobiel
 • Drone: met een drone creeëren we spectaculaire beelden, buiten én binnen.
 • Motion graphics: met graphics en animaties creeëren we een eigentijds, dynamische effect

Wij denken graag mee over de juiste video voor jouw werving. 

Hoe doen jullie de interviews?

Voor wervingsvideo’s kunnen we verschillende interviewstijlen gebruiken. We werken bij voorkeur met een crew van een regisseur en cameraman. De regisseur doet het interview en kan zich focussen op de antwoorden en 'camera performance'. De cameraman focust zich op het beeld en geluid. 

We kunnen met verschillende interview-stijlen werken: Scripted Interviews, Organic Interviews en Guided Interviews. Bij Scripted Interviews werken we met volledig vooraf uitgeschreven antwoorden, die de geïnterviewde moet voorbereiden. Bij Organic Interviews laat je de antwoorden volledig open en bereid je alleen de vragen voor. Bij Guided Interviews bereid je zowel de vragen als de antwoorden voor, maar de geïnterviewde formuleert het antwoord in eigen woorden. Iedere stijl heeft voor- en nadelen. We bepalen samen wat het beste past bij jouw wervingsvideo. 

Hoe werkt het filmen op locatie?

Voor een sterke wervingsvideo filmen we natuurlijk op locatie bij jouw bedrijf of organisatie. Dit doen we in heel Nederland. Van te voren maken wij een draaiboek - ook wel 'callsheet' genoemd - dat een overzicht geeft van de draaidag. In zo'n draaiboek staat vermeld waar, wat, met wie en wanneer we filmen. We stellen een draaischema op die als dagplanning fungeert. In de meeste gevallen zorgen de opdrachtgever zelf voor de juiste locaties en de mensen. Natuurlijk helpen wij daarbij en denken wij mee. Onze crew bestaat in de meeste gevallen uit 1 of 2 personen. 

Ons heldere stappenplan

Klik op een icoon in het stappenplan waar je meer over wilt weten.

Klik op een icoon in het stappenplan waar je meer over wilt weten.

Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Wervingsvideo voor een vast tarief

 Wij stellen graag met een duidelijke prijs op. Stel nu jouw wervingsvideo samen en kies uit de opties om ons startpakket aan te vullen. 

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in ons startpakket
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens onze script-methode
 • Filmdag door Allround Filmmaker
 • Montage met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

 Maak jouw aanvraag compleet

Wervingsvideo laten maken
»