Wervingsvideo laten maken

Play
Wervingsvideo-1
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Vertrouw jij nog op vacature teksten?

Het is een uitdaging om nieuwe medewerkers te vinden. Er zijn gewoon weinig mensen. En hoe je mensen werft is ook veranderd. Mensen vinden hun nieuwe baan online. Een leuke vacaturetekst is niet genoeg. 

Een wervingsvideo laten maken, brengt in beeld hoe het is om bij jou te werken. Een wervingsfilm zorgt voor een sterke wervingscampagne op werkenbij- en vacaturesites, op social media en op carrièrebeurzen. 

Ontdek hoe je met een wervingsvideo: 
 • Met de kracht van beeld mensen enthousiast maakt.
 • Opvalt en jezelf onderscheid van ander werkgevers. 
 • Makkelijker nieuwe medewerkers aantrekt. 

Lees meer over prijzen, ons stappenplan en goede voorbeelden.  

Vertel mij meer. 

Een wervingsvideo laten maken? 

Start nu mijn offerte.

100% Vrijblijvend.  Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

#fff

Voorbeelden van onze wervingsvideo's

Play
Play
Play
Play
Wervingsvideo-laten-maken
Opnames in een studio waarin een medewerker zich voorstelt

Prijzen van een wervingsvideo

Voor een wervingsvideo laten maken, zijn geen vaste prijzen te noemen. Iedere video maken we op maat en het verschilt dus per project. De kosten voor een wervingsvideo hangt samen met verschillende dingen, zoals het aantal opnamedagen en het gebruiken van een voice-over. Ontdek meer over hoe de kosten zijn opgebouwd 

Voor een basis wervingsfilm is een prijs vanaf 2.750 een goede richting. Dat is bijvoorbeeld een video van 1 minuut dat een dag bij jouw bedrijf in beeld brengt. Zoek jij wervingsfilm dat een stap verder gaat? Dan liggen de kosten meestal tussen 3.750 en 4.500. Hoe meer er voor de werving video uit de kast gehaald wordt, hoe meer budget nodig is. 

Ontdek onze aanpak... 

Professionele wervingsfilm?

Start nu mijn offerte.

 100% Vrijblijvend.  Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

Zo maken we een wervingsfilm.

Voor de productie van een wervingsvideo hebben we een duidelijke werkwijze. In zes stappen gaan we van concept naar professionele wervingsfilm. Je bent nauw betrokken bij iedere fase.  

 • Pre-productie: brainstorm en script 
 • Productie: filmen en monteren 
 • Levering: feedback doorvoeren en levering 

Een levertijd van 4 weken is een gemiddeld tijdspad. Heb jij meer haast, dat kan dat ook. Met een strakke planning is een deadlines van 10 werkdagen haalbaar 

Onze aanpak in 1 minuut

Wervingsfilm-1

Videospecialist sinds 2010

Playforward is een videobedrijf in Alkmaar. Onze videomakers helpen bedrijven in heel Nederland met betere werving. Ons bedrijf komt voort uit de Nederlandse filmindustrie. De oprichters zijn al jong begonnen als acteurs en deden zo hun eerste ervaring op.  

Waarom kiezen voor Playforward 

 • Ervaren bureau voor wervingsfilms: sinds 2010 
 • Beproefde aanpak voor succesvolle video's 
 • Hele proces: strategie, scenario en productie 
 • Echte creatieven: video, animatie en drone 
 • Blije opdrachtgevers die ons een 9+ geven
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5

Zet hier de eerste stap! 

Start nu mijn offerte.

 100% Vrijblijvend.  Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag een wervingsvideo zijn?

Een wervinsvideo mag ongeveer 60 tot 90 seconden lang zijn. De lengte hangt samen met een aantal factoren, zoals het doel, de boodschap en via welke kanalen je wilt publiceren. Wil je een bedrijfsbrede wervingsfilm dan kan deze langer zijn dan als je bijvoorbeeld voor een specifike functie wilt werven. En een video die onderdeel is van een social media campagne is korter dan een video die op een werkenbij-site ingezet wordt.

Samen bespreken we jouw project en stellen we een videostrategie op waarin we de juiste lengte bepalen. De strategie kan ook zijn dat we kiezen voor een langere 'master-versie' en één of meerdere versies als social video's. 

Waarom een wervingsvideo laten maken?

De juiste mensen aantrekken en behouden is één van de grootste uitdagingen en succesfactoren voor een bedrijf. Een wervingsvideo helpt daarbij. Het zorgt dat je opvalt. Via een werkenbij-site, social media, vacature-sites, beurzen en vele andere kanalen zorg je voor groot bereik. Met een wervingsvideo creeër je beleving en geef je jouw bedrijf een gezicht, waardoor je sympathie en enthouisasme oproept. Misschien illustreert deze vraag het wel het beste: vertouw jij de werving van talenten toe aan (saaie) vacatureteksten en een paar foto's? 

Wat is er mogelijk voor wervingsfilms?

Als productiehuis hebben wij veel in huis. Ons eigen filmmakers verzorgen het productieproces; van brainstorm tot opnames, van montage tot oplevering. Hierin zijn er veel mogelijkheden om de wervingsfilm extra impact te geven. Hieronder staat een kleine greep uit wat er allemaal kan.

 • Social content: meerdere korte versies voor social media, zoals bumpers, teasers en voor mobiel
 • Drone: met een drone creeëren we spectaculaire beelden, buiten én binnen.
 • Motion graphics: met graphics en animaties creeëren we een eigentijds, dynamische effect

Wij denken graag mee over de juiste video voor jouw werving. 

Hoe doen jullie de interviews?

Voor wervingsvideo’s kunnen we verschillende interviewstijlen gebruiken. We werken bij voorkeur met een crew van een regisseur en cameraman. De regisseur doet het interview en kan zich focussen op de antwoorden en 'camera performance'. De cameraman focust zich op het beeld en geluid. 

We kunnen met verschillende interview-stijlen werken: Scripted Interviews, Organic Interviews en Guided Interviews. Bij Scripted Interviews werken we met volledig vooraf uitgeschreven antwoorden, die de geïnterviewde moet voorbereiden. Bij Organic Interviews laat je de antwoorden volledig open en bereid je alleen de vragen voor. Bij Guided Interviews bereid je zowel de vragen als de antwoorden voor, maar de geïnterviewde formuleert het antwoord in eigen woorden. Iedere stijl heeft voor- en nadelen. We bepalen samen wat het beste past bij jouw wervingsvideo. 

Hoe werkt het filmen op locatie?

Voor een sterke wervingsvideo filmen we natuurlijk op locatie bij jouw bedrijf of organisatie. Dit doen we in heel Nederland. Van te voren maken wij een draaiboek - ook wel 'callsheet' genoemd - dat een overzicht geeft van de draaidag. In zo'n draaiboek staat vermeld waar, wat, met wie en wanneer we filmen. We stellen een draaischema op die als dagplanning fungeert. In de meeste gevallen zorgen de opdrachtgever zelf voor de juiste locaties en de mensen. Natuurlijk helpen wij daarbij en denken wij mee. Onze crew bestaat in de meeste gevallen uit 1 of 2 personen. 

Wervingsfilm laten maken?

unnamed

Start nu mijn offerte.

100% Vrijblijvend
Heldere Offerte
Vandaag al reactie. 

Wervingsvideo laten maken
»