Videoproductie laten maken

Videoproductie-laten-maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Wil jij ook...

Impact creëren door een sterke videoproductie? Zodat jij jouw bedrijf onderscheidend presenteert? Een professionele videoproductie laten maken, maakt jouw boodschap visueel met mooi beeld en geluid en overtuigt zo jouw doelgroep. Of je nu jouw bedrijf wilt presenteren, een nieuw product introduceert of een klant aan het woord wilt laten, met een video productie kom je op het netvlies van jouw klanten te staan. Profiteer optimaal door de productie breed in te zetten. Online: door te publiceren op jouw website en te delen via social media. En offline: door te laten zien op beurzen en te gebruiken in presentaties.

Met een video productie ga je ervaren:

 • hoe klanten reageren als jij met KRACHT communiceert.
 • hoe beeld jouw verhaal ONGEKEND sterk neerzet.
 • hoe klanten voor jou kiezen door UNIEKE marketing.

Playforward is sinds 2010 de specialist als videoproductiebedrijf. Wij hebben alle technieken in huis en verzorgen het hele proces van A-tot-Z.

Videoproductie laten maken? 

Start hier jouw offerte

Gratis marketingadvies. Met 1 dag reactie. Altijd vrijblijvend. 

#fff

Wat is de kracht van een videoproductie?

Communiceren met video's is krachtig en doeltreffend. Enquêtes laten zien dat videoproducties populair zijn en goed wordt ontvangen door mensen. Doordat een bedrijfsfilm via veel kanalen in te zetten is, is het enorm effectief. Het zorgt op die manier voor een groot bereik en zo komen klanten jou overal tegen. En jouw verhaal wordt krachtig neergezet door een videoproductie laten maken. Hiervoor maakt ons videoproductiebedrijf professionele filmbeelden en sfeervolle muziek. Dat raakt klanten en brengt jouw boodschap over op een ongekende manier.  

Voordelen op een rij
 • 4 op de 5 mensen vinden video's over een product nuttig.
 • Vertel jouw verhaal op een sterke manier en met beleving
 • 84% van de mensen is weleens overtuigd door een video
 • In te zetten op de website, social media en via emails
 • Genereert leads, zegt ruim 80% van de marketeer
 • In te zetten op beurzen, in een lobby en in presentaties
 • Het zorgt voor een groot bereik bij jouw doelgroep
Video productie

Wat kosten videoproducties dan?

De kosten van een videoproductie laten maken, verschillen nogal. Het verschilt per project en ook per videoproductiebedrijf. Iedere video is maatwerk. De ene productie is met één dag filmen klaar. Voor de andere zijn meerdere filmdagen nodig met een grote crew. Ontdek in onze blog hoe de kosten zijn opgebouwd.

Voor een eenvoudige videoproductie, zoals een productvideo, is een investering vanaf 2.500 euro een goede indicatie. Dit is bijvoorbeeld een video dat een product demonstreert of waar een klant aan het woord is. Ben je opzoek naar een unieke productie? Dat kan! Hiervoor is wel een hogere investering nodig. Het levert natuurlijk ook een nóg beter eindresultaat op. Voor meer impact. Als videoproductiebedrijf stellen wij een plan van aanpak op met offerte. 

Ga nu aan de slag met videoproductie.

Vraag jouw offerte aan

Gratis marketingadvies. Met 1 dag reactie. Mét plan van aanpak. 

Onze werkwijze

De werkwijze van ons videoproductiebedrijf is helder en gestructureerd. Dat zorgt dat er tijdens de videoproductie laten maken overzicht en controle. Iedere productie doorloopt drie stadia:

 • Pre-productie: creatieve sessie en scenario
 • Productie: filmopnames maken en monteren
 • Levering: feedback doorvoeren en oplevering

Het begint met een sessie waarin we input verzamelen en ideeën bedenken. Daarna werken we een goed scenario uit met onze unieke methode voor storytelling. Bij iedere stap ben je betrokken. We verwerken jouw feedback, zodat we naar wens opleveren. Gemiddeld is de doorlooptijd 4 tot 6 weken. Een deadline van 7 werkdagen is ook haalbaar. 

Onze proces in 1 minuut uitgelegd

Voorbeelden van Playforward

Bekijk meer voorbeelden van videoproducties

Play
Play
Play
Play
Videoproductiebedrijf

Videoproductiebedrijf Alkmaar

Playforward is een videoproductiebedrijf in Alkmaar. Ons team van creatieve videomakers staat voor je klaar. Onze oprichters zijn al van jongs af aan actief in de Nederlandse filmindustrie. Playforward is echt onstaan uit liefde voor film.

Waarom kiezen voor Playforward

 • Ervaren specialist in videoproductie: sinds 2010
 • Eigen methode voor video marketing
 • Van A-tot-Z: strategie, concept en productie
 • Alles in huis: video, animatie, drones en livestreams
 • Hoge klantscore met 9+ tevredenheid

Starten met video?

Vraag jouw offerte aan

Gratis marketingadvies. Met 1 dag reactie. Mét plan van aanpak. 

Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Executed a project with Playforward in which we illuminated the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been used extensively. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
Webcare Sorgente
Webcare Sorgente

'Dichtbij en persoonlijk, wij zijn Sorgente'. De bedrijfsfilm laat precies zien waar het ons omgaat: mensen helpen. De crew van Playforward heeft ons heel goed geholpen bij het zichtbaar maken van wat wij doen. Niet alleen tijdens het maken van de opnames, maar ook bij het samenstellen van het script en het editen van de film. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking. (Translated by Google) 'Close up and personal, we are Sorgente'. The company film shows exactly what we are all about: helping people. The Playforward crew has helped us very well in making what we do visible. Not only during the shooting, but also when compiling the script and editing the film. We can therefore look back on a great collaboration.

01-03-2022 om 09:46 uur
Henk Bangma
Henk Bangma

De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen. (Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions.

23-12-2021 om 10:26 uur
slide 1 to 2 of 5

Veelgestelde vragen

Waarom een videoproductie maken?

Een videoproductie presenteert jouw boodschap professioneel en overtuigend. Beeld en geluid valt op, houdt aandacht vast en spreekt aan. En een video is multi-inzetbaar. Van websites, social media en in emailcampagnes tot beurzen, presentaties en webinars. Zo professionaliseer je jouw communicatie bedrijfsbreed. Een videoproductie heeft een lange houdbaarheid en is dus jaren inzetbaar. 

Een professionele videoproductie laten maken, kan je voor meerdere redenen doen. Bijvoorbeeld:

 • om een sterk merk neer te zetten
 • een product te promoten
 • om een dienst of proces helder uit te leggen
 • voor het werven van personeel 
 • een sfeerimpressie van een evenement

Wat doet een videoproductiebedrijf?

Een videoproductiebedrijf is expert in het maken van video's. Wij verzorgen het hele traject: van strategie tot concept en productie. Hiervoor hebben wij meerdere specialisten in huis, zoals een videostrateeg, een regisseur, filmmakers en animators. Met dit team produceren wij allerei soorten videoproducties, zoals bedrijfsfilms, promotiefilms, animatievideo's, technische animaties, dronevideo's en livestreams. 

Wat voor type videoproducties zijn er?

Er zijn verschillende type videoproducties. Zij presenteren allemaal een boodschap met professioneel beeld en geluid, maar zij verschillen in de manier waarop. Welk type het beste is, hangt samen met wat doel is van de videoproductie laten maken. 

Een overzicht van de types:

 • Films: videoproducties met filmbeelden gefilmd en gemonteerd door een filmmaker
 • 2D animaties: animaties van illustraties gecreeërd door een animator
 • Technische animaties: animaties o.b.v. CAD-files geanimeerd door een 3D artits
 • 3D animaties: animaties van 3D modellen gecreeërd door een 3D artist
 • Livestreams: live video's gefilmd door een livestream specialist
 • Virtual Reality (VR): 360-graden video's gefilmd met speciale 360-graden camera's 

Als videoproductiebedrijf denken wij graag mee welk type het best bij jouw ambitie past. 

Maken jullie iedere videoproductie op maat?

Zeker! Iedere videoproductie is maatwerk, want iedere opdrachtgever is net weer even anders, heeft een andere ambities en heeft andere ideeën. Als videoproductiebedrijf hebben wij veel in huis en meer dan 10 jaar ervaring. We hebben eigen filmakers, dronepiloten en animators. Veel branches zijn we mee bekend, zoals productie & industrie, de overheid, de zorg en het onderwijs. 

Het begint altijd met een slim plan van aanpak, die we samen met de opdrachtgever opstellen. Wij verzorgen het hele productieproces. Van script tot storyboard. Van filmdag tot montage. Gedurende het proces vragen we jou regelmatig om feedback, zodat we een videoproductie leveren die 100% naar wens is. En dat zien we gelukking terug in onze klantreviews

Wat zijn de prijzen voor videoproducties?

Iedere videoproductie maken we op maat. Elk project is dus anders. Daarom is er geen standaard prijs. Prijzen hangen samen met wat voor videoproductie we maken. Factoren die de prijs bepalen zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe lang wordt de video?
 • Gaan we droneshots maken?
 • Maken we gebruik van animaties?
 • Is er een voice-over nodig?
 • Hoeveel dagen gaan we filmen?

Als videoproductiebedrijf stellen wij een plan van aanpak op met een offerte opmaat. We denken graag vrijblijvend mee. 

Ook starten met video?

unnamed

Wij helpen jou graag!

Vraag jouw offerte aan

100% vrijblijvend. Met 1 dag reactie. Mét Plan van Aanpak.

Videoproductie laten maken
»