Promotiefilm laten maken

Play
Promotie-video-laten-maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Hoe communiceer je jouw boodschap op een manier die écht indruk maakt? Door een promotievideo te laten maken. Presenteer jouw boodschap professioneel met mooi beeld en geluid en overtuig klanten. Playforward zorgt dat jij impact maakt met een goede promotiefilm. Als specialist leveren we kwalititaieve films en zorgen we voor een soepel en snel productieproces. Of je nu een product lanceert, een evenement wilt promoten of een sterke campagne wilt opzetten met een promotievideo van Playforwad maak je 100% impact. 

 • Wil je mensen overtuigen?
 • Wil je een product of dienst promoten?
 • Wil je echt indruk maken?

Prijs opvragen

Onze klanten beoordelen ons op Google met een 4.9

(74 reviews)
Reviews bekijken
Promotiefilm-laten-maken
Filmen op locatie of studio voor een promotiefilm

Overtuig met een promotiefilm

Promotievideo's zijn effectief. Door hoge kwaliteit beelden en een sterk boodschap maakt het jouw communicatie professioneel en overtuigend. En een video kan je overal gebruiken; op jouw website, via social media, in mailcampanges en op beurzen. Zo verbeter je jouw communicatie in de hele breedte. 

 • Onder marketeers geeft 87% aan dat zij meer verkeer naar de website krijgen door video's.
 • 80% van de marketeers geeft aan dat een promotiefilm hun verkoop vergroot.
 • Van de senior mangers bezocht 65% de website na het bekijken van een promotievideo.
 • 93% van de bedrijven heeft een nieuwe klant binnengehaald door een video op social media.

Voorbeelden van onze promotievideo's

Sinds 2010 maken wij onderscheidende promotiefilms die impact maken. Als gespecialiseerd bureau in video maken we al onze films op maat. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap naar een sterke promotiefilm. We hebben alle specialisten in huis. Zo schakel je direct met de makers en produceren we soepel en binnen deadline. Wij maken promotiefilms voor vele soorten bedrijven. 

Play
Play
Play
Play
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
slide 1 to 2 of 5

Ook een promotievideo laten maken?

Prijs opvragen

Veelgestelde vragen

Wat is de beste lengte voor een promotiefilm?

Als uitgangspunt hanteren wij meestal een lengte van ± 90 seconden. Dit is een lengte waarin voldoende tijd is om de boodschap overtuigend te brengen en kort genoeg voor de mensen om uit te kijken. Vaak adviseren wij wel om dan een korte teaser te maken van 30 seconden, als speciale versie voor social media. 

Eigenlijk is er geen 'beste' lengte van een promotiefilm. Wat de juiste lengte is, hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de boodschap, het doel, de doelgroep en de publicatiekanalen.

Wat zijn de voordelen van een promotiefilm?

Het voordeel van een promotievideo is impact. Door de sfeer van mooie beelden en de kracht van een sterk verhaal presenteert een promotiefilm jouw boodschap overtuigend. Zo versterk je de marketing, communicatie en verkoopactiviteiten van jouw bedrijf. Veel marketeers bevestigen dit ook.

 • 95% van de markeers zegt dat klanten hun diensten beter begrijpen door video's
 • Onder marketeers zegt 87% dat zij meer websitevekeer realiseren met video's.
 • 83% van de mensen heeft welleens na het kijken van een video een product aangeschaft. 
 • Voor het generen van leads vind 84% van de marketeers dat video's daaraan bijdraagt. 

Een promotievideo is daardoor perfect om een nieuwe product te introduceren of de meerwaarde van een dienst te promoten. 

Wat bepaalt de prijs van een promotievideo?

Een promotiefilm maken is maatwerk. Dus een standaard tarief bestaat niet. Het hangt ervan af wat er allemaal nodig is om de promotievideo te maken. Hieronder staat een overzicht wat de prijs kan beïnvloeden. 

 • Aantal filmdagen 
 • Wel of geen voice-over
 • Aantal crewleden
 • Wel of geen drone
 • Lengte van de video

En zo is ieder project dus anders. We kunnen wel goede prijsindicaties geven. Wij hanteren helder startpakket als uitgangspunt voor iedere offerte. Dit pakket is uit te breiden met upgrades, zoals een drone of voice-over. Zo stellen we een offerte op maat op. Ben je benieuwd wat we allemaal bieden en kunnen? We helpen je graag op weg met een prijsopgave. Prijs opvragen

Hoe land duurt een promotiefilm laten maken?

Doorgaans hebben we ± 4 weken nodig voor het maken van een promotiefilm. Dit is vanaf de brainstorm tot levering. Voorafgaand is er nog wel een offertetraject, maar dat kan snel gaan. 

Is er een korte deadline, dan kunnnen we als specialist in spoedklussen ook sneller leveren. Zo zijn er projecten die we binnen 2 weken realiseren. 

Natuurlijk hoeft het niet persé in 4 weken te gebeuren. Hebben jullie meer tijd nodig, bijvoorbeld om intern feedback te verzamelen, dan kan dat ook. 

Behoort een drone tot de mogelijkheden?

Jazeker. We hebben onze eigen dronepiloot die prachtige dronebeelden maakt voor onze promotiefilms. Een drone voegt een extra dymentie toe. Vaak kan je voertuigen, gebouwen, enzovoort op een manier in beeld brengen zoals niemand ze ooit ziet.

We vliegen volgende regels. Zo is de dronepiloot gecertifeerd en de drone aangemeld bij de RDW met eigen ID-nummer. 

Ons heldere stappenplan

Klik op de iconen voor onze korte uitlegvideo's.

Klik op de iconen voor onze korte uitlegvideo's.

Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Promotiefilms voor een vaste prijs

 Wij stellen graag met een heldere prijsopgave op. Stel nu jouw promotievideo samen en breidt ons startpakket uit met opties naar keuze. 

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in ons startpakket
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens onze script-methode
 • Filmdag door Allround Filmmaker
 • Montage met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

 Maak jouw aanvraag compleet

Promotiefilm laten maken
»