Promotiefilm laten maken

Play
Promotie-video-laten-maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Overtuig jij je klanten al?

Klanten overtuigen, dat is echt een uitdaging. En je bent niet de enige. Veel bedrijven vinden het lastig om klanten enthousiast te maken. Wat is de beste manier om jouw boodschap over te brengen?  

Om echt te overtuigen heb je een promotiefilm nodig. Een promotievideo laten maken is perfect om jouw klant te raken. Met professionele beelden en goede muziek. Een promotiefilm is een marketingtool voor jouw site, social media, beurzen en presentaties. 

Met een promotievideo ga je:
 • een kick-start geven aan jouw productlancering.
 • zorgen dat klanten jouw meerwaarde echt snappen.
 • jezelf sterk onderscheiden van de concurrentie. 

Ontdek prijzen, voorbeelden en onze werkwijze.

Vertel mij meer. ↓

Al meer dan 375 bedrijven geholpen.

Promotiefilm laten maken?

Start nu mijn offerte

100% Vrijblijvend.  Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

#fff

Voorbeelden van onze promotievideo's

Play
Play
Play
Play
Promotiefilm-laten-maken

Prijzen van promotiefilms

De prijzen van een promotiefilm laten maken, verschilt per video. Er zijn geen vaste prijzen, want het is iedere keer maatwerk. De prijs hangt samen met wat er nodig is om de video te maken. Bijvoorbeeld hoeveel filmdagen er nodig zijn en of we een voice-over gebruiken. Lees meer over hoe de kosten zijn opgebouwd.

Voor een eenvoudige promotievideo is een prijs vanaf 2.750 een goede indicatie. Bijvoorbeeld een video van een product met een eigentijdse edit op muziek. Wil jij een promotiefilm dat meer biedt? Dat liggen de prijzen meestal tussen de 3.750 en 4.500. Dit levert een hogere kwaliteit en maakt meer impact. 

Bekijk onze werkwijze. 

Vraag een offerte aan. 

Start nu mijn offerte

100% Vrijblijvend.  Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

Een promotiefilm laten maken werkt zo.

Het maken van een promotievideo werkt eenvoudig. Het proces is opgedeeld in stappen, verdeeld over drie fases. Zo werken we doelgericht naar een sterk video toe. Deze drie fases doorloopt het proces:

 • Pre-productie: brainstorm en script
 • Productie: filmopnames en montage
 • Levering: feedback verwerken en levering

Een doorlooptijd van ongeveer 4 weken is een realistisch tijdspad. Is er meer spoed, dat kan dat ook. Deadlines van 10 werkdagen zijn haalbaar. 

Ons proces in 1 minuut uitgelegd

Promotiefilm-1

Specialist sinds 2010

Playforward is een videobedrijf in Alkmaar. We werken voor klanten in heel Nederland. Onze vaste crew staat voor je klaar. De oprichters van ons bedrijf hebben ervaring als jeugdacteurs in Nederlandse bioscoopfilms. Playforward is opgericht uit liefde voor film.   

Waarom kiezen voor Playforward 
 • Ervaren specialist in promotiefilms: sinds 2010 
 • Doelgericht methode voor video marketing  
 • Van A-tot-Z: strategie, concept en productie 
 • Echte alleskunner: video, animatie en drone 
 • Hoge klantscore met 9+ tevredenheid
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5

Zet nu de eerste stap!

Start nu mijn offerte

√ 100% Vrijblijvend.  Heldere Offerte. Vandaag al reactie. 

Voordelen van een promotiefilm

Goed om te weten: andere halen goede resultaten met video. Het versterkt de marketing en sales, blijkt uit cijfers over video marketing uit verschillende onderzoeken. Het biedt dan ook meerdere voordelen. Een promotiefilm valt op en trekt de aandacht door bewegend beeld. En het is jaren te gebruiken en is breed inzetbaar. Iedereen weet dat beeld een universele taal is en het aller beste werkt om iets uit te leggen. Een promotievideo maakt daardoor jouw presentatie professioneel en overtuigend.  

Ervaringen van anderen:
 • 87% van marketeers trekt meer verkeer naar de site met video
 • 8 op de 10 marketeers verbetert hun verkoop met video
 • 9 op 10 van bedrijven wint klanten met video op social media
Een paar voordelen op een rij:
 • Het is professioneel en overtuigend
 • Beelden zijn het aller duidelijkst
 • Het trekt de aandacht en valt op

Veelgestelde vragen

Wat is de beste lengte voor een promotiefilm?

Als uitgangspunt hanteren wij meestal een lengte van ± 90 seconden. Dit is een lengte waarin voldoende tijd is om de boodschap overtuigend te brengen en kort genoeg voor de mensen om uit te kijken. Vaak adviseren wij wel om dan een korte teaser te maken van 30 seconden, als speciale versie voor social media. 

Eigenlijk is er geen 'beste' lengte van een promotiefilm. Wat de juiste lengte is, hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de boodschap, het doel, de doelgroep en de publicatiekanalen.

Wat zijn de voordelen van een promotiefilm?

Het voordeel van een promotievideo is impact. Door de sfeer van mooie beelden en de kracht van een sterk verhaal presenteert een promotiefilm jouw boodschap overtuigend. Zo versterk je de marketing, communicatie en verkoopactiviteiten van jouw bedrijf. Veel marketeers bevestigen dit ook.

 • 95% van de markeers zegt dat klanten hun diensten beter begrijpen door video's
 • Onder marketeers zegt 87% dat zij meer websitevekeer realiseren met video's.
 • 83% van de mensen heeft welleens na het kijken van een video een product aangeschaft. 
 • Voor het generen van leads vind 84% van de marketeers dat video's daaraan bijdraagt. 

Een promotievideo is daardoor perfect om een nieuwe product te introduceren of de meerwaarde van een dienst te promoten. 

Wat bepaalt de prijs van een promotievideo?

Een promotiefilm maken is maatwerk. Dus een standaard tarief bestaat niet. Het hangt ervan af wat er allemaal nodig is om de promotievideo te maken. Hieronder staat een overzicht wat de prijs kan beïnvloeden. 

 • Aantal filmdagen 
 • Wel of geen voice-over
 • Aantal crewleden
 • Wel of geen drone
 • Lengte van de video

En zo is ieder project dus anders. We kunnen wel goede prijsindicaties geven. Wij hanteren helder startpakket als uitgangspunt voor iedere offerte. Dit pakket is uit te breiden met upgrades, zoals een drone of voice-over. Zo stellen we een offerte op maat op. Ben je benieuwd wat we allemaal bieden en kunnen? We helpen je graag op weg met een prijsopgave. 

Hoe land duurt een promotiefilm laten maken?

Doorgaans hebben we ± 4 weken nodig voor het maken van een promotiefilm. Dit is vanaf de brainstorm tot levering. Voorafgaand is er nog wel een offertetraject, maar dat kan snel gaan. 

Is er een korte deadline, dan kunnnen we als specialist in spoedklussen ook sneller leveren. Zo zijn er projecten die we binnen 2 weken realiseren. 

Natuurlijk hoeft het niet persé in 4 weken te gebeuren. Hebben jullie meer tijd nodig, bijvoorbeld om intern feedback te verzamelen, dan kan dat ook. 

Behoort een drone tot de mogelijkheden?

Jazeker. We hebben onze eigen dronepiloot die prachtige dronebeelden maakt voor onze promotiefilms. Een drone voegt een extra dymentie toe. Vaak kan je voertuigen, gebouwen, enzovoort op een manier in beeld brengen zoals niemand ze ooit ziet.

We vliegen volgende regels. Zo is de dronepiloot gecertifeerd en de drone aangemeld bij de RDW met eigen ID-nummer. 

Wil jij een eigen promotievideo?

unnamed

Ga nu aan de slag!

Start nu mijn offerte

√ 100% Vrijblijvend.  Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

Promotiefilm laten maken
»