Dronevideo laten maken

Drone-video-laten-maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Ga jij al tot grote hoogte?

Hoe zet je jouw bedrijf, stad of evenement echt op de kaart? Dan is 'gewoon' simpelweg niet goed genoeg. Je moet soms tot grote hoogte gaan. Vanuit de lucht zien dingen er nog mooier uit!   

Door een drone video laten maken, presenteer je jouw project of event met spectaculaire luchtbeelden. Dát geeft een dronevideo zijn kracht. Mensen vinden het fantastisch om iets vanuit vogelperspectief te beleven en het maakt hen enthouisast.  

Met een drone video ga jij dit zien:  
 • Het effect dat luchtbeelden heeft op mensen. 
 • Hoe spectaculaire luchtbeelden de aandacht trekken. 
 • Hoe vanuit de lucht alles er mooier uitziet. 

Leer meer over kosten, bekijk voorbeelden en ontdek het proces. 

Vertel mij meer. 

Wil jij ook een dronevideo laten maken?

Start nu mijn offerte.

 100% vrijblijvend.  Vandaag al reactie.  Heldere offerte.

Voorbeelden van dronevideo's.

Play
Play
Play
Play
Dronevideo-1

Kosten van een dronevideo.

De kosten voor een dronevideo verschillen, doordat iedere video maatwerk is. Er zijn geen standaard prijzen voor een dronevideo laten maken. De prijs wordt bepaald door hoeveel werk het is, zoals het aantal uur dat er gevlogen moet worden.   

Voor een mooie dronevideo is een goede prijsindicatie vanaf 2.000. Wil jij een video die hoge ogen gooit, zoals met een racedrone of ook wel FPV-drone? Dan liggen de tarieven tussen de 3.000 en 4.000. Hoe beter de video, hoe meer werk dat vaak is en dus hoe hoger de kosten zijn.  

Ontdek ons stappenplan. 

Vraag hier een heldere offerte aan.

Start nu mijn offerte.

100% vrijblijvend.  Vandaag al reactie.  Heldere offerte.

Dit is ons proces.

Wij werken met helder proces dat uit een aantal stappen bestaat en we betrekken jou als opdrachtgever bij ieder stap. Meestal duurt het maken van een dronevideo 3 tot 4 weken. Dit zijn de stappen 

 • Pre-productie: voorbereiding en shotlist  
 • Productie: drone-opname en montage 
 • Oplevering: correcties en oplevering 

Als professioneel dronebedrijf vliegen wij met een geregistreerde drone, gecertificeerde dronepiloot en zijn we extra verzekert.  

Drone video maken
Wij hebben eigen videomakers

Dronebedrijf in Alkmaar

Playforward is een dronebedrijf in Alkmaar. Wij produceren dronevideo's voor opdrachtgevers in heel Nederland. Onze dronepiloten zijn allround en vliegen reguliere en FPV drones. Ons videoproductiebedrijf maakt drone-opnames en produceeert de hel video in huis met onze eigen videomakers.  

Waarom kiezen voor Playforward 
 • Gecertificeerd dronebedrijf met veel ervaring  
 • Prettig werken: schakel direct met de makers 
 • Altijd een unieke video: FPV-drone en animatie  
 • Tevreden opdrachtgevers die een 9+ geven 
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5

Veelgestelde vragen over dronevideo's

Wat is de oplevertijd van een dronevideo?

Voor een dronevideo houden we een oplevertijd aan van 2 tot 4 weken. Een simpele dronevideo leveren we met een paar weken op, zoals het in beeld brengen van een project, gebouw of event. Een complexere video die echt een boodschap overbrengt, bijvoorbeeld met een voice-over, heeft een gemiddelde doorlooptijd van 1 maand. Die projecten hebben meer stappen in het proces, zoals het schrijven van een script. 

Heb je een korte deadline? Als specialist in spoedklussen is het mogelijk om sneller te leveren. We zetten de leverdatum dan vast en plannen het proces dan terug. Zo garanderen we levering. 

Waarom een dronevideo laten maken?

Een dronevideo maakt indruk. Beelden op grote hoogte vinden we we spectaculair. Het overzicht dat het geeft, is indrukwekkend. Dronevideo's zijn daarom populair. Het is perfect om een mooi gebouw, bijzonder project of unieke locatie op een ongekende manier in beeld te brengen. En ook als onderdeel van een bedrijfsfilm werken dronebeelden goed. We vliegen zowel binnen als buiten. Een greep uit wat wij al vastgelegd hebben:

 • fabriekshallen
 • evenementen
 • bijzondere voertuigen
 • bouwactiviteiten
 • landgoeden
 • bedrijfspanden
 • natuurgebiede
 • schoolgebouwen

Hoe zit het met de regels rondom drones?

Er zijn veel regels voor het vliegen met drones. Ook als het om het maken van een video gaat. Als professionele vliegers zijn onze piloten gecertificeerd. Dat houdt in dat zij zijn opgeleid in de regels en weten hoe op een veilige manier een dronevlucht te ondernemen. Vooraf nemen we dan ook allerlei voorzorgsmateregelen, zoals het maken van een risico inventarisatie. Onze drone is aangemeld bij het RDW met een eigen ID-nummer, zoals de regels voorschrijven. En we hebben een aparte droneverzekering voor aansprakelijkheid. Alles geregeld dus voor een mooie en veilige vlucht!

Wat is het tarief voor een dronevideo laten maken?

Er is geen standaard tarief voor een dronevideo. Iedere video is weer anders en dus varieëren de tarieven ook. Het is tenslotte maatkwerk. De locatie waar we vliegen, is een belangrijke factor. Zo kan het per locatie enorm verschillen wat de regels voorschrijven en moeten we op de ene locatie veel voorzorgsmaatregelen nemen en een grote crew gebruiken terwijl op een andere locatie dit niet nodig is. 

Voor een complete video werken we met pakketten; van een eenvoudige dronevideo tot uitgebreide aanpak. Wij zijn ook in te huren als dronecrew, waarbij we alleen droneshots maken en het beeldmateriaal aanleveren. Ontdek hier wat de kosten van een dronevideo zijn. 

Wat is FPV drone?

Een FPV drone wordt ook wel een race drone genoemd. Daar heeft het ook zijn oorsprong. Drone racen is een sport die steeds populairder wordt. En voor het racen zijn snelle, wendbare drones nodig. Dat is een FPV drone. Deze drones bieden ook kansen voor filmmakers. In tegenstelling tot gewone drones kunnen we met een race drone door openingen vliegen, zoals deuren en ramen. Door de hoge snelheid is het mogelijk om voertuigen van dichterbij te filmen als zij rijden of varen. Het is mogelijk om letterlijk door een gebouw heen te vliegen. Een FPV drone biedt zo mogelijkheden voor unieke shots en bijzondere dronevideo's.

Wil je een unieke dronevideo?

unnamed

Ga direct aan de slag!

Start nu mijn offerte.

100% vrijblijvend. 
Vandaag al reactie.
Heldere offerte. 

Dronevideo laten maken
»