Dronevideo laten maken

Drone-video-laten-maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Bij Playforward zorgen wij ervoor dat we een sterke drone video maken, waarmee je opvalt bij klanten. Een goede drone video presenteert jouw bedrijf of evenement met spectaculaire beelden en maakt klanten enthousiast. Het vogelperspectief van de drone levert schitterende beelden op. Of je nu een nieuw bedrijfspand bouwt, een groot evenement organiseert of je projecten wilt laten zien:  een drone film maakt indruk. Wij bieden een totaalpakket van script, drone opname en montage waarmee we een professioneel eindresultaat leveren. 

 • Wil jij jouw bedrijf of event presenteren?
 • Wil jij spectaculaire luchtbeelden?
 • Wil jij opvallen en klanten enthousiast maken?

Prijs opvragen

Onze klanten beoordelen ons op Google met een 4.9

(74 reviews)
Reviews bekijken
Dronevideo-van-eigen-bedrijf
Dronebeelden bieden een uniek perspectief

Val op met een dronevideo

Onderzoeksresultaten laten zien dat dronevideo's een effectief promotiemiddel zijn. 65% van de managers bezoekt een website na het kijken van een video. Ook particulieren kijken graag video's. 80% van hen vindt video behulpzaam bij het aankoopproces. Een dronevideo speelt daar perfect op in. Het biedt een uniek perspectief en zorgt dat je opvalt met prachtige en unieke beelden.  Een dronevideo laten maken, geeft je daarmee een aantrekkelijke promotiefilm. Zo laat je een blijvende indruk achter op je doelgroep. Door je dronevideo te publiceren op je website of te verspreiden via social media en email-campagnes zorg je voor een optimaal bereik en is jouw bedrijfspromotie onderscheidend.

Een dronevideo door Playforward?

Wij helpen onze opdrachtgevers zich te onderscheiden met films die impact maken. Hiervoor vertalen we jouw wensen en boodschap naar een 100% op maat gemaakte film. Dit doen we met onze beproefde script-methode. Als all-round videobureau hebben we alle disicplines en makers in huis, waardoor we snel schakelen. We realiseren jouw film zo soepel en binnen deadline. 

Play
Play
Play
Play
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Executed a project with Playforward in which we illuminated the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been used extensively. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
Webcare Sorgente
Webcare Sorgente

'Dichtbij en persoonlijk, wij zijn Sorgente'. De bedrijfsfilm laat precies zien waar het ons omgaat: mensen helpen. De crew van Playforward heeft ons heel goed geholpen bij het zichtbaar maken van wat wij doen. Niet alleen tijdens het maken van de opnames, maar ook bij het samenstellen van het script en het editen van de film. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking. (Translated by Google) 'Close up and personal, we are Sorgente'. The company film shows exactly what we are all about: helping people. The Playforward crew has helped us very well in making what we do visible. Not only during the shooting, but also when compiling the script and editing the film. We can therefore look back on a great collaboration.

01-03-2022 om 09:46 uur
Henk Bangma
Henk Bangma

De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen. (Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions.

23-12-2021 om 10:26 uur
slide 1 to 2 of 5

Ook een dronevideo laten maken?

Prijs opvragen

Veelgestelde vragen over dronevideo's

Wat is de oplevertijd van een dronevideo?

Voor een dronevideo houden we een oplevertijd aan van 2 tot 4 weken. Een simpele dronevideo leveren we met een paar weken op, zoals het in beeld brengen van een project, gebouw of event. Een complexere video die echt een boodschap overbrengt, bijvoorbeeld met een voice-over, heeft een gemiddelde doorlooptijd van 1 maand. Die projecten hebben meer stappen in het proces, zoals het schrijven van een script. Ontdek ons stappenplan in ons interactieve overzicht op deze pagina. 

Heb je een korte deadline? Als specialist in spoedklussen is het mogelijk om sneller te leveren. We zetten de leverdatum dan vast en plannen het proces dan terug. Zo garanderen we levering. 

Waarom een dronevideo laten maken?

Een dronevideo maakt indruk. Beelden op grote hoogte vinden we we spectaculair. Het overzicht dat het geeft, is indrukwekkend. Dronevideo's zijn daarom populair. Het is perfect om een mooi gebouw, bijzonder project of unieke locatie op een ongekende manier in beeld te brengen. En ook als onderdeel van een bedrijfsfilm werken dronebeelden goed. We vliegen zowel binnen als buiten. Een greep uit wat wij al vastgelegd hebben:

 • fabriekshallen
 • evenementen
 • bijzondere voertuigen
 • bouwactiviteiten
 • landgoeden
 • bedrijfspanden
 • natuurgebiede
 • schoolgebouwen

Hoe zit het met de regels rondom drones?

Er zijn veel regels voor het vliegen met drones. Ook als het om het maken van een video gaat. Als professionele vliegers zijn onze piloten gecertificeerd. Dat houdt in dat zij zijn opgeleid in de regels en weten hoe op een veilige manier een dronevlucht te ondernemen. Vooraf nemen we dan ook allerlei voorzorgsmateregelen, zoals het maken van een risico inventarisatie. Onze drone is aangemeld bij het RDW met een eigen ID-nummer, zoals de regels voorschrijven. En we hebben een aparte droneverzekering voor aansprakelijkheid. Alles geregeld dus voor een mooie en veilige vlucht!

Wat is het tarief voor een dronevideo laten maken?

Er is geen standaard tarief voor een dronevideo. Iedere video is weer anders en dus varieëren de tarieven ook. Het is tenslotte maatkwerk. De locatie waar we vliegen, is een belangrijke factor. Zo kan het per locatie enorm verschillen wat de regels voorschrijven en moeten we op de ene locatie veel voorzorgsmaatregelen nemen en een grote crew gebruiken terwijl op een andere locatie dit niet nodig is. 

Voor een complete video werken we met pakketten; van een eenvoudige dronevideo tot uitgebreide aanpak. Wij zijn ook in te huren als dronecrew, waarbij we alleen droneshots maken en het beeldmateriaal aanleveren. Benieuwd wat wij bieden? Prijs opvragen

Wat is FPV drone?

Een FPV drone wordt ook wel een race drone genoemd. Daar heeft het ook zijn oorsprong. Drone racen is een sport die steeds populairder wordt. En voor het racen zijn snelle, wendbare drones nodig. Dat is een FPV drone. Deze drones bieden ook kansen voor filmmakers. In tegenstelling tot gewone drones kunnen we met een race drone door openingen vliegen, zoals deuren en ramen. Door de hoge snelheid is het mogelijk om voertuigen van dichterbij te filmen als zij rijden of varen. Het is mogelijk om letterlijk door een gebouw heen te vliegen. Een FPV drone biedt zo mogelijkheden voor unieke shots en bijzondere dronevideo's.

 Ons heldere stappenplan

Klik op de iconen voor meer info!

Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Dronevideo voor een vaste prijs

 Wij helpen graag met een duidelijke prijs. Stel zelf jouw aanvraag samen door opties aan te vinken waarmee je ons startpakket uitbreid.

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in ons startpakket
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens onze script-methode
 • Filmdag door Dronepiloot
 • Montage met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

 Maak jouw aanvraag compleet

Dronevideo laten maken
»