Dronevideo laten maken

Drone-video-laten-maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Bij Playforward zorgen wij ervoor dat we een sterke drone video maken, waarmee je opvalt bij klanten. Een goede drone video presenteert jouw bedrijf of evenement met spectaculaire beelden en maakt klanten enthousiast. Het vogelperspectief van de drone levert schitterende beelden op. Of je nu een nieuw bedrijfspand bouwt, een groot evenement organiseert of je projecten wilt laten zien:  een drone film maakt indruk. Wij bieden een totaalpakket van script, drone opname en montage waarmee we een professioneel eindresultaat leveren. 

 • Wil jij jouw bedrijf of event presenteren?
 • Wil jij spectaculaire luchtbeelden?
 • Wil jij opvallen en klanten enthousiast maken?

Prijs opvragen

Onze klanten beoordelen ons op Google met een 4.9

(79 reviews)
Reviews bekijken
Dronevideo-van-eigen-bedrijf
Dronebeelden bieden een uniek perspectief

Val op met een dronevideo

Onderzoeksresultaten laten zien dat dronevideo's een effectief promotiemiddel zijn. 65% van de managers bezoekt een website na het kijken van een video. Ook particulieren kijken graag video's. 80% van hen vindt video behulpzaam bij het aankoopproces. Een dronevideo speelt daar perfect op in. Het biedt een uniek perspectief en zorgt dat je opvalt met prachtige en unieke beelden.  Een dronevideo laten maken, geeft je daarmee een aantrekkelijke promotiefilm. Zo laat je een blijvende indruk achter op je doelgroep. Door je dronevideo te publiceren op je website of te verspreiden via social media en email-campagnes zorg je voor een optimaal bereik en is jouw bedrijfspromotie onderscheidend.

Een dronevideo door Playforward?

Wij helpen onze opdrachtgevers zich te onderscheiden met films die impact maken. Hiervoor vertalen we jouw wensen en boodschap naar een 100% op maat gemaakte film. Dit doen we met onze beproefde script-methode. Als all-round videobureau hebben we alle disicplines en makers in huis, waardoor we snel schakelen. We realiseren jouw film zo soepel en binnen deadline. 

Play
Play
Play
Play
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
slide 1 to 2 of 5

Ook een dronevideo laten maken?

Prijs opvragen

Veelgestelde vragen over dronevideo's

Wat is de oplevertijd van een dronevideo?

Voor een dronevideo houden we een oplevertijd aan van 2 tot 4 weken. Een simpele dronevideo leveren we met een paar weken op, zoals het in beeld brengen van een project, gebouw of event. Een complexere video die echt een boodschap overbrengt, bijvoorbeeld met een voice-over, heeft een gemiddelde doorlooptijd van 1 maand. Die projecten hebben meer stappen in het proces, zoals het schrijven van een script. Ontdek ons stappenplan in ons interactieve overzicht op deze pagina. 

Heb je een korte deadline? Als specialist in spoedklussen is het mogelijk om sneller te leveren. We zetten de leverdatum dan vast en plannen het proces dan terug. Zo garanderen we levering. 

Waarom een dronevideo laten maken?

Een dronevideo maakt indruk. Beelden op grote hoogte vinden we we spectaculair. Het overzicht dat het geeft, is indrukwekkend. Dronevideo's zijn daarom populair. Het is perfect om een mooi gebouw, bijzonder project of unieke locatie op een ongekende manier in beeld te brengen. En ook als onderdeel van een bedrijfsfilm werken dronebeelden goed. We vliegen zowel binnen als buiten. Een greep uit wat wij al vastgelegd hebben:

 • fabriekshallen
 • evenementen
 • bijzondere voertuigen
 • bouwactiviteiten
 • landgoeden
 • bedrijfspanden
 • natuurgebiede
 • schoolgebouwen

Hoe zit het met de regels rondom drones?

Er zijn veel regels voor het vliegen met drones. Ook als het om het maken van een video gaat. Als professionele vliegers zijn onze piloten gecertificeerd. Dat houdt in dat zij zijn opgeleid in de regels en weten hoe op een veilige manier een dronevlucht te ondernemen. Vooraf nemen we dan ook allerlei voorzorgsmateregelen, zoals het maken van een risico inventarisatie. Onze drone is aangemeld bij het RDW met een eigen ID-nummer, zoals de regels voorschrijven. En we hebben een aparte droneverzekering voor aansprakelijkheid. Alles geregeld dus voor een mooie en veilige vlucht!

Wat is het tarief voor een dronevideo laten maken?

Er is geen standaard tarief voor een dronevideo. Iedere video is weer anders en dus varieëren de tarieven ook. Het is tenslotte maatkwerk. De locatie waar we vliegen, is een belangrijke factor. Zo kan het per locatie enorm verschillen wat de regels voorschrijven en moeten we op de ene locatie veel voorzorgsmaatregelen nemen en een grote crew gebruiken terwijl op een andere locatie dit niet nodig is. 

Voor een complete video werken we met pakketten; van een eenvoudige dronevideo tot uitgebreide aanpak. Wij zijn ook in te huren als dronecrew, waarbij we alleen droneshots maken en het beeldmateriaal aanleveren. Benieuwd wat wij bieden? Prijs opvragen

Wat is FPV drone?

Een FPV drone wordt ook wel een race drone genoemd. Daar heeft het ook zijn oorsprong. Drone racen is een sport die steeds populairder wordt. En voor het racen zijn snelle, wendbare drones nodig. Dat is een FPV drone. Deze drones bieden ook kansen voor filmmakers. In tegenstelling tot gewone drones kunnen we met een race drone door openingen vliegen, zoals deuren en ramen. Door de hoge snelheid is het mogelijk om voertuigen van dichterbij te filmen als zij rijden of varen. Het is mogelijk om letterlijk door een gebouw heen te vliegen. Een FPV drone biedt zo mogelijkheden voor unieke shots en bijzondere dronevideo's.

 Ons heldere stappenplan

Klik op de iconen voor meer info!

Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Dronevideo voor een vaste prijs

 Wij helpen graag met een duidelijke prijs. Stel zelf jouw aanvraag samen door opties aan te vinken waarmee je ons startpakket uitbreid.

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in ons startpakket
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens onze script-methode
 • Filmdag door Dronepiloot
 • Montage met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

 Maak jouw aanvraag compleet

Dronevideo laten maken
»