Dronevideo laten maken

Drone-video-laten-maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Ga jij al tot grote hoogte?

Hoe zet je jouw bedrijf, stad of evenement echt op de kaart? Dan is 'gewoon' simpelweg niet goed genoeg. Je moet soms tot grote hoogte gaan. Vanuit de lucht zien dingen er nog mooier uit!   

Door een drone video laten maken, presenteer je jouw project of event met spectaculaire luchtbeelden. Dát geeft een dronevideo zijn kracht. Mensen vinden het fantastisch om iets vanuit vogelperspectief te beleven en het maakt hen enthouisast.  

Met een drone video ga jij dit zien:  
 • Het effect dat luchtbeelden heeft op mensen. 
 • Hoe spectaculaire luchtbeelden de aandacht trekken. 
 • Hoe vanuit de lucht alles er mooier uitziet. 

Leer meer over kosten, bekijk voorbeelden en ontdek het proces. 

Vertel mij meer. 

Wil jij ook een dronevideo laten maken?

Start nu mijn offerte.

 100% vrijblijvend.  Vandaag al reactie.  Heldere offerte.

Voorbeelden van dronevideo's.

Play
Play
Play
Play
Dronevideo-1

Kosten van een dronevideo.

De kosten voor een dronevideo verschillen, doordat iedere video maatwerk is. Er zijn geen standaard prijzen voor een dronevideo laten maken. De prijs wordt bepaald door hoeveel werk het is, zoals het aantal vlieguren en hoe lang de video wordt.

Voor een simpele dronevideo is een goede prijsindicatie vanaf 550. Wil jij een video die hoge ogen gooit, zoals met een racedrone of ook wel FPV-drone? Dan liggen de tarieven tussen de 1.000 en 2.000. Hoe beter de video, hoe meer werk dat vaak is en dus hoe hoger de kosten zijn.  

Ontdek ons stappenplan. 

Vraag hier een heldere offerte aan.

Start nu mijn offerte.

100% vrijblijvend.  Vandaag al reactie.  Heldere offerte.

Dit is ons proces.

Wij werken met helder proces dat uit een aantal stappen bestaat en we betrekken jou als opdrachtgever bij ieder stap. Meestal duurt het maken van een dronevideo 3 tot 4 weken. Dit zijn de stappen 

 • Pre-productie: voorbereiding en shotlist  
 • Productie: drone-opname en montage 
 • Oplevering: correcties en oplevering 

Als professioneel dronebedrijf vliegen wij met een geregistreerde drone, gecertificeerde dronepiloot en zijn we extra verzekert.  

Drone video maken
Wij hebben eigen videomakers

Dronebedrijf in Alkmaar

Playforward is een dronebedrijf in Alkmaar. Wij produceren dronevideo's voor opdrachtgevers in heel Nederland. Onze dronepiloten zijn allround en vliegen reguliere en FPV drones. Ons videoproductiebedrijf maakt drone-opnames en produceeert de hel video in huis met onze eigen videomakers.  

Waarom kiezen voor Playforward 
 • Gecertificeerd dronebedrijf met veel ervaring  
 • Prettig werken: schakel direct met de makers 
 • Altijd een unieke video: FPV-drone en animatie  
 • Tevreden opdrachtgevers die een 9+ geven 
Suzanne Bakker-Verver
Suzanne Bakker-Verver

(Translated by Google) Very happy with the guidance of Koen and Jos. There have been many delays from our organization, but the men patiently kept control and regularly inquired whether internal progress had been made. Finally received a beautiful video that will help many residents of our municipality. Thank you very much, looking forward to our next video! (Original) Heel blij met het de begeleiding van Koen en Jos. Vanuit onze organisatie is er veel vertraging geweest, toch hielden de mannen geduldig de regie en informeerde regelmatig of er bij ons intern al voortgang in zat. Uiteindelijke een prachtige video ontvangen die veel inwoners van onze gemeente gaan helpen. Heel erg bedankt, ik kijk uit naar onze volgende video!

02-10-2023 om 09:24 uur
Aqua Separate
Aqua Separate

(Translated by Google) "Our collaboration with Playforward went smoothly and we found the communication to be very pleasant. They think along well and are real professionals. We recommend Playforward to everyone!" The Aqua separate team (Original) "Onze samenwerking met Playforward verliep soepel en we hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Ze denken goed mee en zijn echte vakmensen. Wij raden Playforward dan ook aan iedereen aan!" Het Team van Aqua separate

05-09-2023 om 10:39 uur
Laila Echternach
Laila Echternach

(Translated by Google) We have had a very good cooperation with Playforward. They made a company film for the FSIN in a very short period of time and helped us think along with us on all aspects of the production of the company film. With a very professional approach and a lot of flexibility from the Playforward team, we managed to achieve a result together that we are very happy with. (Original) Wij hebben een hele goede samenwerking gehad met Playforward. Ze hebben op zeer korte termijn voor het FSIN een bedrijfsfilm gemaakt en daarbij op alle aspecten van het tot stand komen van de bedrijfsfilm met ons meegedacht. Met een erg professionele aanpak en veel flexibiliteit vanuit het team van Playforward hebben we samen een resultaat weten te behalen waar we erg blij mee zijn.

07-08-2023 om 12:07 uur
Mark
Mark

(Translated by Google) Great company! (Original) Geweldig bedrijf!

03-08-2023 om 14:17 uur
Remco Prast
Remco Prast

(Translated by Google) We are happy with the creative, professional and fast guidance we received from you. (Original) Wij zijn blij met de creatieve, professionele en snelle begeleiding die we van jullie hebben ontvangen.

15-06-2023 om 18:53 uur
Shanna Dien
Shanna Dien

(Translated by Google) Received a beautiful animation video. The biggest plus of the collaboration, in my opinion, was that every review round and every version that was delivered was planned in advance in the calendar. That way everyone stays sharp! (Original) Een prachtige animatievideo opgeleverd gekregen. Grootste pluspunt aan de samenwerking vond ik zelf dat elke reviewronde en elke versie die werd opgeleverd, van tevoren in de kalender gepland stond. Zo blijft iedereen scherp!

07-06-2023 om 09:41 uur
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

(Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with (Original) Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken

03-04-2023 om 16:03 uur
Marloes Oost
Marloes Oost

(Translated by Google) Experienced, flexible and think very carefully about what is needed and fits into the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with. (Original) Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken.

22-03-2023 om 11:46 uur
slide 1 to 2 of 5

Veelgestelde vragen over dronevideo's

Wat is de oplevertijd van een dronevideo?

Voor een dronevideo houden we een oplevertijd aan van 2 tot 4 weken. Een simpele dronevideo leveren we met een paar weken op, zoals het in beeld brengen van een project, gebouw of event. Een complexere video die echt een boodschap overbrengt, bijvoorbeeld met een voice-over, heeft een gemiddelde doorlooptijd van 1 maand. Die projecten hebben meer stappen in het proces, zoals het schrijven van een script. 

Heb je een korte deadline? Als specialist in spoedklussen is het mogelijk om sneller te leveren. We zetten de leverdatum dan vast en plannen het proces dan terug. Zo garanderen we levering. 

Waarom een dronevideo laten maken?

Een dronevideo maakt indruk. Beelden op grote hoogte vinden we we spectaculair. Het overzicht dat het geeft, is indrukwekkend. Dronevideo's zijn daarom populair. Het is perfect om een mooi gebouw, bijzonder project of unieke locatie op een ongekende manier in beeld te brengen. En ook als onderdeel van een bedrijfsfilm werken dronebeelden goed. We vliegen zowel binnen als buiten. Een greep uit wat wij al vastgelegd hebben:

 • fabriekshallen
 • evenementen
 • bijzondere voertuigen
 • bouwactiviteiten
 • landgoeden
 • bedrijfspanden
 • natuurgebiede
 • schoolgebouwen

Hoe zit het met de regels rondom drones?

Er zijn veel regels voor het vliegen met drones. Ook als het om het maken van een video gaat. Als professionele vliegers zijn onze piloten gecertificeerd. Dat houdt in dat zij zijn opgeleid in de regels en weten hoe op een veilige manier een dronevlucht te ondernemen. Vooraf nemen we dan ook allerlei voorzorgsmateregelen, zoals het maken van een risico inventarisatie. Onze drone is aangemeld bij het RDW met een eigen ID-nummer, zoals de regels voorschrijven. En we hebben een aparte droneverzekering voor aansprakelijkheid. Alles geregeld dus voor een mooie en veilige vlucht!

Wat is het tarief voor een dronevideo laten maken?

Er is geen standaard tarief voor een dronevideo. Iedere video is weer anders en dus varieëren de tarieven ook. Het is tenslotte maatkwerk. De locatie waar we vliegen, is een belangrijke factor. Zo kan het per locatie enorm verschillen wat de regels voorschrijven en moeten we op de ene locatie veel voorzorgsmaatregelen nemen en een grote crew gebruiken terwijl op een andere locatie dit niet nodig is. 

Voor een complete video werken we met pakketten; van een eenvoudige dronevideo tot uitgebreide aanpak. Wij zijn ook in te huren als dronecrew, waarbij we alleen droneshots maken en het beeldmateriaal aanleveren. Ontdek hier wat de kosten van een dronevideo zijn. 

Wat is FPV drone?

Een FPV drone wordt ook wel een race drone genoemd. Daar heeft het ook zijn oorsprong. Drone racen is een sport die steeds populairder wordt. En voor het racen zijn snelle, wendbare drones nodig. Dat is een FPV drone. Deze drones bieden ook kansen voor filmmakers. In tegenstelling tot gewone drones kunnen we met een race drone door openingen vliegen, zoals deuren en ramen. Door de hoge snelheid is het mogelijk om voertuigen van dichterbij te filmen als zij rijden of varen. Het is mogelijk om letterlijk door een gebouw heen te vliegen. Een FPV drone biedt zo mogelijkheden voor unieke shots en bijzondere dronevideo's.

Wil je een unieke dronevideo?

unnamed

Ga direct aan de slag!

Start nu mijn offerte.

100% vrijblijvend. 
Vandaag al reactie.
Heldere offerte. 

Dronevideo laten maken
»