Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Wil jij ook...

Het verhaal van jouw bedrijf met beleving overbrengen? Voor veel bedrijven is dat niet makkelijk. Zij worstelen met zichzelf onderscheidend te presenteren. Vertrouw je dan op een brochure of Powerpoint?

Om te overtuigen, moet je een bedrijfsfilm laten maken. Een bedrijfsfilm laat zien wat je doet op een manier die écht binnen komt. Met sfeervolle beelden en muziek. Dat maakt klanten enthousiast. En dat is precies de kracht van een bedrijfsfilm. 

Met een bedrijfsvideo ga jij ontdekken:
 • Hoe klanten reageren als je ze echt raakt
 • Hoe de kracht van beeld jou ongekend sterk presenteert
 • Hoe jouw marketing overtuigt met succesvolle video's

Ontdek de prijzen, bekijk voorbeelden en leer meer over de werkwijze.

Bedrijfsvideo laten maken?

Start hier jouw offerte

#fff

 Voorbeelden onze bedrijfsvideo's

Play
Play
Play
Play
beelden-op-locatie-filmen-voor-jouw-bedrijfsfilm.1000x0

Wat zijn de prijzen?

Een bedrijsfilm laten maken, heeft geen vaste prijzen. Het verschilt per project, omdat het maatwerk is. Wat een video kost wordt bepaald door wat er nodig is. Hoeveel filmdagen, wel of geen drone? In deze blog lees je meer over hoe de kosten zijn opgebouwd. 

Voor een eenvoudige bedrijfsvideo is een prijs vanaf 3.750 een goede richting. Bijvoorbeeld een video dat jouw bedrijf in beeld brengt, professioneel en zonder poespas. Wil jij een bedrijfsfilm dat alles heeft? Dat kan! Dan zijn de kosten ook hoger. En de impact nóg groter.

Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Start hier jouw offerte

Zo doen we het...

Voor het maken van een bedrijfsvideo werken we met ons stappenplan in drie fases naar een professioneel eindresultaat. We nemen jou bij de hand, zodat jij goed weet hoe het gaat. De fases zijn:

 • Pre-productie: brainstorm en script
 • Productie: filmen en monteren
 • Levering: feedback doorvoeren en levering

Een doorlooptijd van 6 weken is een gemiddeld tijdspad. Heb jij meer haast, dat kan dat ook. Deadlines van 10 werkdagen zijn haalbaar

Ons stappenplan in 1 minuut

Bedrijfsvideo laten maken-3

Specialist sinds 2010

Playforward is een productiebedrijf in Alkmaar. Onze vaste crew werkt voor bedrijven in heel Nederland. De oprichters van ons bedrijf zijn al als jonge tieners begonnen in de wereld van de Nederlandse film. Dat is het verhaal van Playforward: uit liefde voor film.

Waarom kiezen voor Playforward
 • Ervaren specialist in bedrijfsfilms: sinds 2010
 • Beproefde methode voor succesvolle video's
 • Hele traject: strategie, concept en productie
 • Veelzijdige makers: video, animatie en drone
 • Tevreden klanten die ons een 9+ geven
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we quickly resolved this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Carried out a project with Playforward in which we shed light on the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been widely used. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
slide 1 to 2 of 5

Zet nu de eerste stap!

Start hier jouw offerte

Voordelen van een bedrijfsfilm

Met een bedrijfsvideo verbeter je jouw marketing. De kracht van beeld creëert beleving en maakt impact. En dat zie je terug in cijfers over video marketing, uit meerdere onderzoeken. Voor veel verschillende bedrijven biedt dit voordelen. Het zorgt dat jij de aandacht trekt en dat jouw boodschap overtuigt. En dat vaak voor jaren. Het is namelijk ook een marketingtool dat lang mee gaat. Doordat je het via veel kanalen kan verspreiden, profiteer je optimaal en vergroot je jouw bereik. 

Wat andere zeggen over bedrijfsfilms:
 • 84% van de mensen geeft aan dat het hen overtuigd tot aankoop.
 • 75% van de B2B-klanten kijkt iedere week een video voor werk.
 • 8 op 10 marketeers zegt dat het helpt meer leads te werven.
Dit zijn een paar voordelen:
 • Verbetert jouw marketing en is jaren te gebruiken
 • Creëert beleving en maakt impact met beeld en geluid
 • Zorgt dat jouw bedrijf opvalt en onder de aandacht komt

Veelgestelde vragen

Hoe gaat een bedrijfsfilm maken in zijn werk?

Voor de productie van een professionele bedrijfsfilm werken wij met een helder en over-zichtelijk stappenplan. Deze bestaat uit de fases: pre-productie, productie en post-productie. In de pre-productie doen we alle voorbereidingen voor het maken van de bedrijfsfilm, zoals het bepalen van de videostrategie, het schrijven van het script en het plannen van de draaidag. Tijdens de productie maken we alle filmbeelden op locatie. Dit kan bij jouw op het bedrijf zijn of ergens anders in het land, bijvoorbeeld bij één van jouw klanten. In de post-productie monteren we de film. In deze fase komt alles samen, van het beeld en het geluid tot motion grahpics en voice-over. Zo werken we stap voor stap naar een sterke bedrijfsfilm. We begeleiden je gedurende het gehele traject en vragen je ook regelmatig om feedback. Zo heb je grip op het eindresultaat. 

Ons stappenplan bestaat uit:

 1. Brainstomsessie: het bespreken van wensen en ideeën
 2. Script schrijven: het uitwerken van een creatief en sterk script
 3. Filmen op locatie: filmen op locatie in heel Nederland
 4. Montage: monteren tot professionele bedrijfsfilm
 5. Oplevering: verwerken van jouw feedback 

Waarom een bedrijfsfilm van Playforward?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sterke bedrijfsvideo's, maar er zijn best veel productiebedrijven. Waarom moet je Playforward kiezen? Het antwoord zit in slechts 1 woord: impact. Wij zorgen dat jij de impact maakt die je zoekt. Hoe we dat doen? We creëren onderscheidende films volgens een soepel en vlot proces waarin we jouw zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Waarom Playforward?

 • De klant staat centraal
 • Veelzijdig in video en animatie
 • Altijd hoge kwaliteit 
 • Een soepel proces

Als productiehuis hebben wij alle expertise onder één dak. Van copywriter tot filmmakers en van dronepiloten tot animators. We hebben dus veel mogelijkheden, zodat we echt 100% maatwerk leveren en jouw ideeën tot leven brengen. We zijn ontzettend trots op onze tevrenden klanten. Een klantscore van 9+ is natuurlijk om trots op te zijn! 

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Wat zijn de prijzen van een bedrijfsfilm laten maken? Dat is een veelgestelde vraag waar we je graag bij helpen. Iedere bedrijfsvideo is 100% maatwerk, dus er is geen standaard prijs. Wij werken daarom met heldere offertes die modulair zijn. Stel jouw offerte zelf samen met opties zoals een drone, een voice-over, animaties of zelfs acteurs. Wil je een concrete prijsindicatie voor een bedrijfsfilm? Dan helpen we je graag met vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt het maken van een bedrijfsvideo?

De doorlooptijd voor een bedrijfsvideo maken is bij ons ± 6 weken. Dit is vanaf de eerste brainstormsessie tot en met de uiteindelijke oplevering. Natuurlijk gaat hier nog wel een offertestadium aan vooraf en een goed plan van aanpak. Wij kunnen snel schakelen en helpen je graag jouw deadline te halen.

Heb jij een super korte deadline? Geen probleem.We kunnen in een paar weken een professionele video produceren. We maken dan een concrete planning, zodat je vooraf precies weet wat wanneer gedaan wordt. Hetzelfde geldt andersom. Het is natuurlijk geen probleem om een langere doorlooptijd aan te houden, als dat de voorkeur heeft.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijfsvideo's?

Er is veel mogelijk om een bedrijfsvideo onderscheidend te maken. Zo ontwikkelen we creatieve concepten, filmen we prachtige 4K filmbeelden en maken we een eigentijdse, strakke montage. Alles geheel op maat. Daar bovenop zijn er nog tal van upgrades die jouw bedrijfsfilm nog meer impact geven.

Een overzicht van onze mogelijkheden:

 • Dronebeelden 
 • Fotorealistische 3D animaties
 • Dynamisch motion graphics 
 • Professionele acteurs en actrices
 • Opnames in een professionele studio 

Samen bespreken we jow bedrijfsfilm en stelllen een goede plan van aanpak op met daarin de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en ideeën. 

Wil jij aan de slag?

unnamed

Wij helpen je graag verder.

Start hier jouw offerte

100% vrijblijvend. Met 1 dag reactie. Mét Plan van Aanpak.

Bedrijfsfilm laten maken
»