Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Met een bedrijfsfilm breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt. Playforward zorgt dat je impact maakt met een krachtige bedrijfsfilm. Door het laten maken van een bedrijfsvideo vertel jij jouw verhaal met mooie beelden en sfeervolle muziek en maak je klanten enthousiast. Of je nu op een beurs staat, de bedrijfswebsite wilt verbeteren of een sterk imago wilt, bij Playforward zorgen we dat we jouw bedrijf op de kaart zetten.

 • Wil jij jouw bedrijf krachtig presenteren?
 • Wil jij mensen raken en overtuigen?
 • Wil jij de kracht van beeld voor je laten spreken?

Prijs opvragen

Onze klanten beoordelen ons op Google met een 4.9

(74 reviews)
Reviews bekijken
Bedrijfsfilm laten maken
Beelden op locatie zijn ideaal voor een bedrijfsfilm.

Maak impact met een bedrijfsvideo

Met een bedrijfsvideo verbeter je jouw marketing. Door de kracht van beeld creeër je beleving en maak je impact. Een bedrijfsfilm trekt de aandacht en brengt jouw boodschap overtuigend over. En dat zie je terug, zowel in consumentenmarkten als voor B2B-bedrijven. Voor veel branches biedt dit dus voordelen. 

 • 84% van de mensen geeft aan dat zij door een bedrijfsvideo overtuigd zijn een product te kopen.
 • 75% van de senior managers kijkt iedere week tenminste 1 werkgerelateerde video.
 • Onder marketeers zegt 83% dat een bedrijfsfilm helpt meer leads te werven.
 • 54% van de mensen geeft aan dat zij graag méér video's willen zien van bedrijven.

Een bedrijfsfilm door Playforward?

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van impact met 100% op maat gemaakte films. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap en wensen naar een onderscheidende bedrijfsfilm. We hebben alle specialisten in huis, dus je schakelt direct met de makers. Zo produceren we jouw film soepel en binnen de deadline. We maken allerlei soorten bedrijfsvideo's voor talloze opdrachtgevers. 

Play
Play
Play
Play
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
slide 1 to 2 of 5

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Prijs opvragen

Veelgestelde vragen

Hoe gaat een bedrijfsfilm maken in zijn werk?

Voor de productie van een professionele bedrijfsfilm werken wij met een helder en over-zichtelijk stappenplan. Deze bestaat uit de fases: pre-productie, productie en post-productie. In de pre-productie doen we alle voorbereidingen voor het maken van de bedrijfsfilm, zoals het bepalen van de videostrategie, het schrijven van het script en het plannen van de draaidag. Tijdens de productie maken we alle filmbeelden op locatie. Dit kan bij jouw op het bedrijf zijn of ergens anders in het land, bijvoorbeeld bij één van jouw klanten. In de post-productie monteren we de film. In deze fase komt alles samen, van het beeld en het geluid tot motion grahpics en voice-over. Zo werken we stap voor stap naar een sterke bedrijfsfilm. We begeleiden je gedurende het gehele traject en vragen je ook regelmatig om feedback. Zo heb je grip op het eindresultaat. Ontdek ons stappenplan in het interactieve overzicht op deze pagina of in het rijtje hieronder.

Ons stappenplan bestaat uit:

 1. Brainstomsessie: het bespreken van wensen en ideeën
 2. Script schrijven: het uitwerken van een creatief en sterk script
 3. Filmen op locatie: filmen op locatie in heel Nederland
 4. Montage: monteren tot professionele bedrijfsfilm
 5. Oplevering: verwerken van jouw feedback 

Waarom een bedrijfsfilm van Playforward?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sterke bedrijfsvideo's, maar er zijn best veel productiebedrijven. Waarom moet je Playforward kiezen? Het antwoord zit in slechts 1 woord: impact. Wij zorgen dat jij de impact maakt die je zoekt. Hoe we dat doen? We creëren onderscheidende films volgens een soepel en vlot proces waarin we jouw zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Waarom Playforward?

 • Onderscheidend met bedrijfsfilms
 • Samenwerken als team 
 • Wij faciliteren jouw project

Als productiehuis hebben wij alle expertise onder één dak. Van copywriter tot filmmakers en van dronepiloten tot animators. We hebben dus veel mogelijkheden, zodat we echt 100% maatwerk leveren en jouw ideeën tot leven brengen. We zijn ontzettend trots op de reacties van onze klanten. Een klantscore van 9+ is natuurlijk om trots op te zijn! 

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm laten maken? Dat is een veelgestelde vraag waar we je graag bij helpen. Iedere bedrijfsvideo is 100% maatwerk, dus er is geen standaard prijs. Wij werken daarom met een startpakket als uitgangspunt van iedere prijsopgave. Dit pakket kun je eenvoudig aanvullen met opties zoals een drone, een voice-over, animaties of zelfs acteurs. In onze blog 'Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm?' leggen we verder uit wat allemaal van invloed is op de prijs. Wil je een concrete prijsindicatie voor een bedrijfsfilm? Dan helpen we je graag met vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt het maken van een bedrijfsvideo?

De doorlooptijd voor een bedrijfsvideo maken is bij ons ± 4 weken. Dit is vanaf de eerste brainstormsessie tot en met de uiteindelijke oplevering. Natuurlijk gaat hier nog wel een offertestadium aan vooraf en een goed plan van aanpak. Wij kunnen snel schakelen en helpen je graag jouw deadline te halen.

Heb jij een super korte deadline? Geen probleem. Wij zijn specialist in spoedklussen en kunnen in een paar weken een professionele video produceren. We maken dan een concrete planning, zodat je vooraf precies weet wat wanneer gedaan wordt. Hetzelfde geldt andersom. Het is natuurlijk geen probleem om een langere doorlooptijd aan te houden, als dat de voorkeur heeft.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijfsvideo's?

Er is veel mogelijk om een bedrijfsvideo onderscheidend te maken. Zo ontwikkelen we creatieve concepten, filmen we prachtige 4K filmbeelden en maken we een eigentijdse, strakke montage. Alles geheel op maat. Daar bovenop zijn er nog tal van upgrades die jouw bedrijfsfilm nog meer impact geven.

Een overzicht van onze mogelijkheden:

 • Dronebeelden 
 • Fotorealistische 3D animaties
 • Dynamisch motion graphics 
 • Professionele acteurs en actrices
 • Opnames in een professionele studio 

Samen bespreken we jow bedrijfsfilm en stelllen een goede plan van aanpak op met daarin de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en ideeën. 

Ons heldere stappenplan

Klik op een icoon in het stappenplan waar je meer over wilt weten.

Klik op een icoon voor een uitlegvideo per stap.

Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Bedrijfsfilms voor een vaste prijs

 Wij stellen graag een duidelijke prijsopgave voor je samen op basis van ons startpakket. Geef hieronder aan  welke opties je voor jouw bedrijfsvideo wilt. 

unnamed-1

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in ons startpakket
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Videoplan door onze consultant
 • Creatief script met onze script-methode
 • Filmdag met onze allround filmmaker
 • Montage op muziek en met logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

 Maak jouw aanvraag compleet

Bedrijfsfilm laten maken
»