Bedrijfsfilm laten maken

"Hoi! Leuk dat je onze site bezoekt voor een bedrijfsvideo. We je helpen graag verder." 

Bedrijfsfilm laten maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Laat jij zien wat je waard bent?

Jouw verhaal met beleving overbrengen, dat is vaak best lastig. Het voelt als een worsteling om jouw bedrijf onderscheidend te presenteren. Je zoekt een manier dat klanten overtuigt. Kies je dan voor een brochure, powerpoint of iets anders?

Om echt te overtuigen, kan je een bedrijfsfilm laten maken. Een bedrijfsfilm laat zien wat je waard bent op een manier die binnen komt. Met sfeervolle beelden en muziek. Dat maakt klanten enthousiast. En dat is de kracht van een bedrijfsvideo.

Met een bedrijfsvideo ga jij:
 • klanten overtuigen doordat je ze nu echt raakt
 • jezelf ongekend sterk presenteren met bewegend beeld
 • meer klanten binnenhalen dankzij succesvolle video's

Ontdek prijzen, voorbeelden en onze werkwijze.

Vertel me meer. 

Al meer dan 375 bedrijven geholpen. 

Ja, ik wil een bedrijfsvideo laten maken!

Start nu mijn offerte.

 Gratis adviesgesprek. Duidelijke prijzen.  Vandaag al reactie.

 Voorbeelden van onze bedrijfsvideo's

Play
Play
Play
Play
beelden-op-locatie-filmen-voor-jouw-bedrijfsfilm.1000x0

Wat zijn de prijzen?

Een bedrijsfilm laten maken, heeft geen vaste prijzen. Het verschilt per project, omdat het maatwerk is. Wat een video kost wordt bepaald door wat er nodig is. Zoals het aantal filmdagen of een drone. Lees meer over hoe de kosten zijn opgebouwd. 

Voor een eenvoudige bedrijfsvideo is een prijs vanaf 3.750 een goede richting. Bijvoorbeeld een video dat jouw bedrijf in beeld brengt, professioneel en zonder poespas. Wil jij een bedrijfsfilm dat meer heeft? Dan liggen de kosten meestal tussen 5.500 en 8.500. Hoe uitgebreider de bedrijfsvideo, hoe groter het budget en hoger de kwaliteit.

Bekijk onze werkwijze. 

Ja, ik wordt graag verder geholpen!

Start nu mijn offerte

Gratis adviesgesprek.  Duidelijke prijzen.  Vandaag al reactie. 

Zo doen we het...

Voor het maken van een bedrijfsvideo werken we met een stappenplan. In drie fases werken we naar een professioneel eindresultaat. We nemen jou bij de hand, zodat jij goed weet hoe het gaat. De fases zijn:

 • Pre-productie: brainstorm en script
 • Productie: filmen en monteren
 • Levering: feedback doorvoeren en levering

Een doorlooptijd van 6 weken is een gemiddeld tijdspad. Heb jij meer haast, dat kan dat ook. Deadlines van 10 werkdagen zijn haalbaar

Ons stappenplan in 1 minuut

Bedrijfsvideo laten maken-3

Specialist sinds 2010

Playforward is een productiebedrijf in Alkmaar. Onze vaste crew werkt voor bedrijven in heel Nederland. De oprichters van ons bedrijf zijn al als jonge tieners begonnen in de wereld van de Nederlandse film. Dat is het verhaal van Playforward: uit liefde voor film.

Waarom kiezen voor Playforward
 • Ervaren specialist in bedrijfsfilms: sinds 2010
 • Beproefde methode voor succesvolle video's
 • Hele traject: strategie, concept en productie
 • Veelzijdige makers: video, animatie en drone
 • Tevreden klanten die ons een 9+ geven
Suzanne Bakker-Verver
Suzanne Bakker-Verver

(Translated by Google) Very happy with the guidance of Koen and Jos. There have been many delays from our organization, but the men patiently kept control and regularly inquired whether internal progress had been made. Finally received a beautiful video that will help many residents of our municipality. Thank you very much, looking forward to our next video! (Original) Heel blij met het de begeleiding van Koen en Jos. Vanuit onze organisatie is er veel vertraging geweest, toch hielden de mannen geduldig de regie en informeerde regelmatig of er bij ons intern al voortgang in zat. Uiteindelijke een prachtige video ontvangen die veel inwoners van onze gemeente gaan helpen. Heel erg bedankt, ik kijk uit naar onze volgende video!

02-10-2023 om 09:24 uur
Aqua Separate
Aqua Separate

(Translated by Google) "Our collaboration with Playforward went smoothly and we found the communication to be very pleasant. They think along well and are real professionals. We recommend Playforward to everyone!" The Aqua separate team (Original) "Onze samenwerking met Playforward verliep soepel en we hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Ze denken goed mee en zijn echte vakmensen. Wij raden Playforward dan ook aan iedereen aan!" Het Team van Aqua separate

05-09-2023 om 10:39 uur
Laila Echternach
Laila Echternach

(Translated by Google) We have had a very good cooperation with Playforward. They made a company film for the FSIN in a very short period of time and helped us think along with us on all aspects of the production of the company film. With a very professional approach and a lot of flexibility from the Playforward team, we managed to achieve a result together that we are very happy with. (Original) Wij hebben een hele goede samenwerking gehad met Playforward. Ze hebben op zeer korte termijn voor het FSIN een bedrijfsfilm gemaakt en daarbij op alle aspecten van het tot stand komen van de bedrijfsfilm met ons meegedacht. Met een erg professionele aanpak en veel flexibiliteit vanuit het team van Playforward hebben we samen een resultaat weten te behalen waar we erg blij mee zijn.

07-08-2023 om 12:07 uur
Mark
Mark

(Translated by Google) Great company! (Original) Geweldig bedrijf!

03-08-2023 om 14:17 uur
Remco Prast
Remco Prast

(Translated by Google) We are happy with the creative, professional and fast guidance we received from you. (Original) Wij zijn blij met de creatieve, professionele en snelle begeleiding die we van jullie hebben ontvangen.

15-06-2023 om 18:53 uur
Shanna Dien
Shanna Dien

(Translated by Google) Received a beautiful animation video. The biggest plus of the collaboration, in my opinion, was that every review round and every version that was delivered was planned in advance in the calendar. That way everyone stays sharp! (Original) Een prachtige animatievideo opgeleverd gekregen. Grootste pluspunt aan de samenwerking vond ik zelf dat elke reviewronde en elke versie die werd opgeleverd, van tevoren in de kalender gepland stond. Zo blijft iedereen scherp!

07-06-2023 om 09:41 uur
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

(Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with (Original) Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken

03-04-2023 om 16:03 uur
Marloes Oost
Marloes Oost

(Translated by Google) Experienced, flexible and think very carefully about what is needed and fits into the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with. (Original) Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken.

22-03-2023 om 11:46 uur
slide 1 to 2 of 5

Ja, ik zet graag de volgende stap!

Start nu mijn offerte

Gratis adviesgesprek.   Duidelijke prijzen.  Vandaag al reactie. 

Voordelen van een bedrijfsfilm

Met een bedrijfsvideo verbeter je jouw marketing. De kracht van beeld creëert beleving en maakt impact. En dat zie je terug in de cijfers over video marketing uit meerdere onderzoeken. Voor veel verschillende bedrijven biedt dit voordelen. Het zorgt dat je de aandacht trekt en dat jouw boodschap overtuigt. Niet eenmalig, maar keer op keer, want een bedrijfsvideo is een marketingtool die je jaren kunt inzetten. Doordat je de video via veel kanalen kan verspreiden, profiteer je optimaal, vergroot je jouw bereik en jouw impact.

Wat de cijfers zeggen over bedrijfsfilms:
 • 84% van de mensen zegt dat video hen aanzet tot een aankoop.
 • 75% van de B2B-klanten kijkt iedere week een video voor werk.
 • 8 op 10 marketeers zegt dat video helpt meer leads te werven.
Dit zijn een paar voordelen van video:
 • Verbetert jouw marketing en is jaren te gebruiken
 • Creëert beleving en maakt impact met beeld en geluid
 • Zorgt dat jouw bedrijf opvalt en onder de aandacht komt

Veelgestelde vragen

Hoe gaat een bedrijfsfilm maken in zijn werk?

Voor de productie van een professionele bedrijfsfilm werken wij met een helder en over-zichtelijk stappenplan. Deze bestaat uit de fases: pre-productie, productie en post-productie. In de pre-productie doen we alle voorbereidingen voor het maken van de bedrijfsfilm, zoals het bepalen van de videostrategie, het schrijven van het script en het plannen van de draaidag. Tijdens de productie maken we alle filmbeelden op locatie. Dit kan bij jouw op het bedrijf zijn of ergens anders in het land, bijvoorbeeld bij één van jouw klanten. In de post-productie monteren we de film. In deze fase komt alles samen, van het beeld en het geluid tot motion grahpics en voice-over. Zo werken we stap voor stap naar een sterke bedrijfsfilm. We begeleiden je gedurende het gehele traject en vragen je ook regelmatig om feedback. Zo heb je grip op het eindresultaat. 

Ons stappenplan bestaat uit:

 1. Brainstomsessie: het bespreken van wensen en ideeën
 2. Script schrijven: het uitwerken van een creatief en sterk script
 3. Filmen op locatie: filmen op locatie in heel Nederland
 4. Montage: monteren tot professionele bedrijfsfilm
 5. Oplevering: verwerken van jouw feedback 

Waarom een bedrijfsfilm van Playforward?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sterke bedrijfsvideo's, maar er zijn best veel productiebedrijven. Waarom moet je Playforward kiezen? Het antwoord zit in slechts 1 woord: impact. Wij zorgen dat jij de impact maakt die je zoekt. Hoe we dat doen? We creëren onderscheidende films volgens een soepel en vlot proces waarin we jouw zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Waarom Playforward?

 • De klant staat centraal
 • Veelzijdig in video en animatie
 • Altijd hoge kwaliteit 
 • Een soepel proces

Als productiehuis hebben wij alle expertise onder één dak. Van copywriter tot filmmakers en van dronepiloten tot animators. We hebben dus veel mogelijkheden, zodat we echt 100% maatwerk leveren en jouw ideeën tot leven brengen. We zijn ontzettend trots op onze tevrenden klanten. Een klantscore van 9+ is natuurlijk om trots op te zijn! 

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Wat zijn de prijzen van een bedrijfsfilm laten maken? Dat is een veelgestelde vraag waar we je graag bij helpen. Iedere bedrijfsvideo is 100% maatwerk, dus er is geen standaard prijs. Wij werken daarom met heldere offertes die modulair zijn. Stel jouw offerte zelf samen met opties zoals een drone, een voice-over, animaties of zelfs acteurs. Wil je een concrete prijsindicatie voor een bedrijfsfilm? Dan helpen we je graag met vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt het maken van een bedrijfsvideo?

De doorlooptijd voor een bedrijfsvideo maken is bij ons ± 6 weken. Dit is vanaf de eerste brainstormsessie tot en met de uiteindelijke oplevering. Natuurlijk gaat hier nog wel een offertestadium aan vooraf en een goed plan van aanpak. Wij kunnen snel schakelen en helpen je graag jouw deadline te halen.

Heb jij een super korte deadline? Geen probleem.We kunnen in een paar weken een professionele video produceren. We maken dan een concrete planning, zodat je vooraf precies weet wat wanneer gedaan wordt. Hetzelfde geldt andersom. Het is natuurlijk geen probleem om een langere doorlooptijd aan te houden, als dat de voorkeur heeft.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijfsvideo's?

Er is veel mogelijk om een bedrijfsvideo onderscheidend te maken. Zo ontwikkelen we creatieve concepten, filmen we prachtige 4K filmbeelden en maken we een eigentijdse, strakke montage. Alles geheel op maat. Daar bovenop zijn er nog tal van upgrades die jouw bedrijfsfilm nog meer impact geven.

Een overzicht van onze mogelijkheden:

 • Dronebeelden 
 • Fotorealistische 3D animaties
 • Dynamisch motion graphics 
 • Professionele acteurs en actrices
 • Opnames in een professionele studio 

Samen bespreken we jow bedrijfsfilm en stelllen een goede plan van aanpak op met daarin de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en ideeën. 

Ja, ik wil een bedrijfsfilm.

unnamed

Start nu mijn offerte

100% Vrijbljivend.
Heldere Offerte. 
Vandaag al reactie. 

Bedrijfsfilm laten maken
»