Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken
Bekijk onze uitlegvideo
Play

Laat jij zien wat je waard bent?

Jouw verhaal met beleving overbrengen, dat is vaak best lastig. Het voelt als een worsteling om jouw bedrijf onderscheidend te presenteren. Je zoekt een manier dat klanten overtuigt. Kies je dan voor een brochure, powerpoint of iets anders?

Om echt te overtuigen, kan je een bedrijfsfilm laten maken. Een bedrijfsfilm laat zien wat je waard bent op een manier die binnen komt. Met sfeervolle beelden en muziek. Dat maakt klanten enthousiast. En dat is de kracht van een bedrijfsvideo.

Met een bedrijfsvideo ga jij:
 • klanten overtuigen doordat je ze nu echt raakt
 • jezelf ongekend sterk presenteren met bewegend beeld
 • meer klanten binnenhalen dankzij succesvolle video's

Ontdek prijzen, voorbeelden en onze werkwijze.

Vertel me meer. 

Al meer dan 375 bedrijven geholpen. 

Bedrijfsvideo laten maken?

Start nu mijn offerte.

100% Vrijbljivend. Heldere Offerte.  Vandaag al reactie.

#fff

 Voorbeelden van onze bedrijfsvideo's

Play
Play
Play
Play
beelden-op-locatie-filmen-voor-jouw-bedrijfsfilm.1000x0

Wat zijn de prijzen?

Een bedrijsfilm laten maken, heeft geen vaste prijzen. Het verschilt per project, omdat het maatwerk is. Wat een video kost wordt bepaald door wat er nodig is. Zoals het aantal filmdagen of een drone. Lees meer over hoe de kosten zijn opgebouwd. 

Voor een eenvoudige bedrijfsvideo is een prijs vanaf 3.750 een goede richting. Bijvoorbeeld een video dat jouw bedrijf in beeld brengt, professioneel en zonder poespas. Wil jij een bedrijfsfilm dat meer heeft? Dan liggen de kosten meestal tussen 5.500 en 8.500. Hoe uitgebreider de bedrijfsvideo, hoe groter het budget en hoger de kwaliteit.

Bekijk onze werkwijze. 

Vraag een offerte aan. 

Start nu mijn offerte

100% Vrijbljivend.  Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

Zo doen we het...

Voor het maken van een bedrijfsvideo werken we met een stappenplan. In drie fases werken we naar een professioneel eindresultaat. We nemen jou bij de hand, zodat jij goed weet hoe het gaat. De fases zijn:

 • Pre-productie: brainstorm en script
 • Productie: filmen en monteren
 • Levering: feedback doorvoeren en levering

Een doorlooptijd van 6 weken is een gemiddeld tijdspad. Heb jij meer haast, dat kan dat ook. Deadlines van 10 werkdagen zijn haalbaar

Ons stappenplan in 1 minuut

Bedrijfsvideo laten maken-3

Specialist sinds 2010

Playforward is een productiebedrijf in Alkmaar. Onze vaste crew werkt voor bedrijven in heel Nederland. De oprichters van ons bedrijf zijn al als jonge tieners begonnen in de wereld van de Nederlandse film. Dat is het verhaal van Playforward: uit liefde voor film.

Waarom kiezen voor Playforward
 • Ervaren specialist in bedrijfsfilms: sinds 2010
 • Beproefde methode voor succesvolle video's
 • Hele traject: strategie, concept en productie
 • Veelzijdige makers: video, animatie en drone
 • Tevreden klanten die ons een 9+ geven
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5

Zet hier de eerste stap!

Start nu mijn offerte

100% Vrijbljivend.   Heldere Offerte.  Vandaag al reactie. 

Voordelen van een bedrijfsfilm

Met een bedrijfsvideo verbeter je jouw marketing. De kracht van beeld creëert beleving en maakt impact. En dat zie je terug in de cijfers over video marketing uit meerdere onderzoeken. Voor veel verschillende bedrijven biedt dit voordelen. Het zorgt dat je de aandacht trekt en dat jouw boodschap overtuigt. Niet eenmalig, maar keer op keer, want een bedrijfsvideo is een marketingtool die je jaren kunt inzetten. Doordat je de video via veel kanalen kan verspreiden, profiteer je optimaal, vergroot je jouw bereik en jouw impact.

Wat de cijfers zeggen over bedrijfsfilms:
 • 84% van de mensen zegt dat video hen aanzet tot een aankoop.
 • 75% van de B2B-klanten kijkt iedere week een video voor werk.
 • 8 op 10 marketeers zegt dat video helpt meer leads te werven.
Dit zijn een paar voordelen van video:
 • Verbetert jouw marketing en is jaren te gebruiken
 • Creëert beleving en maakt impact met beeld en geluid
 • Zorgt dat jouw bedrijf opvalt en onder de aandacht komt

Veelgestelde vragen

Hoe gaat een bedrijfsfilm maken in zijn werk?

Voor de productie van een professionele bedrijfsfilm werken wij met een helder en over-zichtelijk stappenplan. Deze bestaat uit de fases: pre-productie, productie en post-productie. In de pre-productie doen we alle voorbereidingen voor het maken van de bedrijfsfilm, zoals het bepalen van de videostrategie, het schrijven van het script en het plannen van de draaidag. Tijdens de productie maken we alle filmbeelden op locatie. Dit kan bij jouw op het bedrijf zijn of ergens anders in het land, bijvoorbeeld bij één van jouw klanten. In de post-productie monteren we de film. In deze fase komt alles samen, van het beeld en het geluid tot motion grahpics en voice-over. Zo werken we stap voor stap naar een sterke bedrijfsfilm. We begeleiden je gedurende het gehele traject en vragen je ook regelmatig om feedback. Zo heb je grip op het eindresultaat. 

Ons stappenplan bestaat uit:

 1. Brainstomsessie: het bespreken van wensen en ideeën
 2. Script schrijven: het uitwerken van een creatief en sterk script
 3. Filmen op locatie: filmen op locatie in heel Nederland
 4. Montage: monteren tot professionele bedrijfsfilm
 5. Oplevering: verwerken van jouw feedback 

Waarom een bedrijfsfilm van Playforward?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sterke bedrijfsvideo's, maar er zijn best veel productiebedrijven. Waarom moet je Playforward kiezen? Het antwoord zit in slechts 1 woord: impact. Wij zorgen dat jij de impact maakt die je zoekt. Hoe we dat doen? We creëren onderscheidende films volgens een soepel en vlot proces waarin we jouw zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Waarom Playforward?

 • De klant staat centraal
 • Veelzijdig in video en animatie
 • Altijd hoge kwaliteit 
 • Een soepel proces

Als productiehuis hebben wij alle expertise onder één dak. Van copywriter tot filmmakers en van dronepiloten tot animators. We hebben dus veel mogelijkheden, zodat we echt 100% maatwerk leveren en jouw ideeën tot leven brengen. We zijn ontzettend trots op onze tevrenden klanten. Een klantscore van 9+ is natuurlijk om trots op te zijn! 

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Wat zijn de prijzen van een bedrijfsfilm laten maken? Dat is een veelgestelde vraag waar we je graag bij helpen. Iedere bedrijfsvideo is 100% maatwerk, dus er is geen standaard prijs. Wij werken daarom met heldere offertes die modulair zijn. Stel jouw offerte zelf samen met opties zoals een drone, een voice-over, animaties of zelfs acteurs. Wil je een concrete prijsindicatie voor een bedrijfsfilm? Dan helpen we je graag met vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt het maken van een bedrijfsvideo?

De doorlooptijd voor een bedrijfsvideo maken is bij ons ± 6 weken. Dit is vanaf de eerste brainstormsessie tot en met de uiteindelijke oplevering. Natuurlijk gaat hier nog wel een offertestadium aan vooraf en een goed plan van aanpak. Wij kunnen snel schakelen en helpen je graag jouw deadline te halen.

Heb jij een super korte deadline? Geen probleem.We kunnen in een paar weken een professionele video produceren. We maken dan een concrete planning, zodat je vooraf precies weet wat wanneer gedaan wordt. Hetzelfde geldt andersom. Het is natuurlijk geen probleem om een langere doorlooptijd aan te houden, als dat de voorkeur heeft.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijfsvideo's?

Er is veel mogelijk om een bedrijfsvideo onderscheidend te maken. Zo ontwikkelen we creatieve concepten, filmen we prachtige 4K filmbeelden en maken we een eigentijdse, strakke montage. Alles geheel op maat. Daar bovenop zijn er nog tal van upgrades die jouw bedrijfsfilm nog meer impact geven.

Een overzicht van onze mogelijkheden:

 • Dronebeelden 
 • Fotorealistische 3D animaties
 • Dynamisch motion graphics 
 • Professionele acteurs en actrices
 • Opnames in een professionele studio 

Samen bespreken we jow bedrijfsfilm en stelllen een goede plan van aanpak op met daarin de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en ideeën. 

Ga direct aan de slag.

unnamed

Start nu mijn offerte

100% Vrijbljivend.
Heldere Offerte. 
Vandaag al reactie. 

Bedrijfsfilm laten maken
»