Aftermovie laten maken

Play
Aftermovie-laten-maken
Bekijk het voorbeeld van Cad&Company
Play

Hoe zorg je dat er genoeg animo is voor jouw evenement? Door een aftermovie te laten maken leg je de sfeer van jouw event vast en laat je zien waarom iedereen moet komen. Events krijgen een steeds grotere rol in de communicatiemix en bieden een mooie kans om in contact te komen met klanten en partners. Een aftermovie maken is de ideale manier om jouw evenement te promoten. Laat zien wat er te beleven is, wat bezoekers er van vinden en hoe de sfeer is. Verspreid de aftermovie op je website, via social media en emailcampagnes.  

 • Wil jij jouw evenement promoten?
 • Wil jij de sfeer vast leggen van jouw event?
 • Wil laten zien hoe bezoekers jouw event ervaren?

Prijs opvragen

Onze klanten beoordelen ons op Google met een 4.9

(74 reviews)
Reviews bekijken
33335960112_864170b025_c
Interviews met bezoekers vertellen het verhaal van je event

Promoot events met een Aftermovie

Voor een succesvol evenement heb je succesvolle promotie nodig. Onderzoeken tonen aan dat 43% van de mensen graag meer video's van bedrijven willen zien. En de helft van de mensen geeft aan dat zij de voorkeur geven aan videocontent boven andere vormen van content. Een aftermovie laten maken, is dus een goede manier om je evenement onder de aandacht te brengen. Met een aftermovie breng je de beleving en ervaringen van bezoekers over en laat je zien waarom jouw event de moeite waard is. Eén van onze  Tips voor aftermovies; gebruik de video zowel na je laatse event als voor de volgende editie. Zo werf je effciënt nieuwe bezoekers.

Een aftermovie door Playforward

Als gespecialiseerd productiehuis creëren wij impact voor onze opdrachtgevers en helpen hen zich zo te onderscheiden. We maken al onze producties 100% op maat met ons met onze beproefde script-methode. Zo vertalen we jouw wensen naar een sterke aftermoie. We hebben alle makers in huis waar je direct mee schakelt. Je film is zo soepel en binnen deadline klaar. We hebben all talloze events vastgelegd. 

Play
Play
Play
Play
Ilona de Kok
Ilona de Kok

Super fijne samenwerking gehad met Playforward! Zowel in het proces voorafgaand en tijdens de draaidag vanuit de organisatie Racktime. (Translated by Google) Had a great collaboration with Playforward! Both in the process prior to and during the shooting day from the Racktime organization.

02-06-2022 om 14:04 uur
Geoffrey de Bruin
Geoffrey de Bruin

Denken in oplossingen t.b.v. een goed resultaat. (Translated by Google) Thinking in solutions for a good result.

31-05-2022 om 14:08 uur
Andrea Ferreira
Andrea Ferreira

We have worked with Play Forward for many years and they do not disappoint. They help you from the the beginning to think about the goal of the video, script, and CTA, to the end. As well as if you need extra things in the future they help you out fast and reliable. 100% recommend!

05-04-2022 om 16:08 uur
Vario Pool
Vario Pool

Wij hebben door Play Forward een moodvideo laten maken van ons nieuwe product Area H2o. Met enkele gesprekken waren we hier snel uit en is de video tot stand gekomen. Met enkele handige tips van de mannen is de video naar een hoger plan gebracht en zijn we erg blij met het eindresultaat. De video gaat inmiddels de hele wereld over. (Translated by Google) We had Play Forward make a mood video of our new product Area H2o. With a few conversations we were quickly out of this and the video was created. With some handy tips from the men, the video has been taken to a higher level and we are very happy with the end result. The video is now all over the world.

04-04-2022 om 12:13 uur
Remco Kroonsberg
Remco Kroonsberg

Super snelle reactie en veel interactie mogelijk. Echt fraai resultaat die jaren mee kan! (Translated by Google) Super fast response and a lot of interaction possible. Really nice result that can last for years!

29-03-2022 om 12:16 uur
Heinz Jankowsky
Heinz Jankowsky

Met Playforward een project uitgevoerd waarin we op een ludieke wijze de manier van werken in de openbare ruimte belicht hebben. Het resultaat was een mooie film die veelvuldig gebruikt is. Goede samenwerking met Koen met waardevolle feedback. (Translated by Google) Executed a project with Playforward in which we illuminated the way of working in public space in a playful way. The result was a beautiful film that has been used extensively. Good cooperation with Koen with valuable feedback.

28-03-2022 om 11:49 uur
Webcare Sorgente
Webcare Sorgente

'Dichtbij en persoonlijk, wij zijn Sorgente'. De bedrijfsfilm laat precies zien waar het ons omgaat: mensen helpen. De crew van Playforward heeft ons heel goed geholpen bij het zichtbaar maken van wat wij doen. Niet alleen tijdens het maken van de opnames, maar ook bij het samenstellen van het script en het editen van de film. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking. (Translated by Google) 'Close up and personal, we are Sorgente'. The company film shows exactly what we are all about: helping people. The Playforward crew has helped us very well in making what we do visible. Not only during the shooting, but also when compiling the script and editing the film. We can therefore look back on a great collaboration.

01-03-2022 om 09:46 uur
Henk Bangma
Henk Bangma

De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen. (Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions.

23-12-2021 om 10:26 uur
slide 1 to 2 of 5

Ook een aftermovie laten maken?

Prijs opvragen

Veelgestelde vragen

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een sfeervideo van een evenement, zoals conferenties, congressen of beurzen. In 1 tot 1,5 minuut geeft een aftermovie een positief beeld van het evenement. Vaak biedt het de kans om sprekers en bezoekers aan het woord te laten en te delen wat zij van het event vinden. Aftermovies worden ingezet voor PR na het evenement, maar ook ter promotie van de editie het jaar erop. 

Waarom een aftermovie laten maken?

Een aftermovie laten maken is dé manier om jouw evenement te promoten. Door de sfeer neer te zetten en bezoekers te interviewen, brengen we het evenement op een krachtige manier in beeld. Zo neem je mensen mee in de 'vibe' van dag. Een video draagt bok aan professionaliteit van het event en is veelzijdig in te zetten. Een paar ideeën..

 • Plaats de aftermovie op de ladings- of registratiepagina voor de nieuwe editie van het event
 • Verspreid de aftermovie via social media om meer 'buzz' te creeëren vlak na het evenement
 • Mail alle bezoekers met een bedank-mailtje met de aftermovie 
 • Gebruik korte quotes van bezoekers als 'spin-off' content voor extra social media posts

Wat is er mogelijk voor aftermovies?

Ieder event is uniek, dus iedere aftermovie ook. Natuurlijk zijn mooie sfeerbeelden en een positieve, up-tempo edit de basis van iedere aftermovie. Er is daarnaast nog veel mogelijk om de impact te vergoten. Een paar ideeën en mogelijkheden:

 • Interview bezoekers die vertellen wat zij van het evenement vinden
 • Film de evenementlocatie of het festivalterrein met een drone
 • Interview sprekers over de boodschap van hun lezing of workshop
 • Gerbuik foto-stills uit het beeldmateriaal als afbeeldingen voor social post
 • Interview de organisatoren of initiatiefnemers over het 'waarom' van het event
 • Gebruik korte clips van 20 seconden als content voor social post
 • Maak een timpelapse van het event of terrein

Hoe gaat een aftermovie maken in zijn werk?

Voor een aftermovie hebben wij een overzichtelijk proces. Het begint met een goede voorbereiding, waarin wij een briefing krijgen over het evenement. Wat is het programma, welke sprekers komen er, zijn er bijzondere activiteiten die echte 'must-haves' zijn? Als interviews onderdeel zijn van de aanpak bespreken we samen wie we gaan interviewen en wat voor vragen we ze gaan stellen. Zo zorgen we dat we goed voorbereid zijn. 

Tijdens evenement filmt onze crew zelfstandig. We maken een draaiboek op basis van de briefing waarin staat wat, wanneer en waar de cameramensen filmen. Zo zorgen we dat alles op beeld vast leggen. 

Na het evenement beginnen we met de edit. Om het momentum vast te houden, is ons streven om de aftermovie met 1 week op te leveren. Er is gelegenheid genoeg om feedback te geven, zodat de video 100% naar wens is. 

Hoe snel leveren jullie?

Een aftermovie leveren we binnen 1 week op, zodat jij de 'buzz' van het evenement kan vasthouden. Er kan reden zijn dat de aftermovie sneller klaar moet zijn. Bijvoorbeeld dezelfde dag of de dag na het event. Als specialist in spoedklussen kunnen wij dat ook. Sneller leveren vraagt wel extra voorbereiding aan onze kant. Voor het leveren op dezelfde dag moeten wij diezelfde avond nog monteren, dus dat moet ingepland worden. Overleg jouw deadline en wij zorgen dat de aftermovie klaar is. 

Ons heldere stappenplan

Klik op een icoon in het stappenplan waar je meer over wilt weten.

Klik op een icoon in het stappenplan waar je meer over wilt weten.

Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Aftermovie voor een helder tarief

 Wij helpen graag met een overzichtelijke prijsopgave. Maak jouw aanvraag compleet door opties opties te kiezen die ons startpakket aanvullen.

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in ons startpakket
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Creatieve aanpak door Regisseur
 • Filmdag door Allround Filmmaker
 • Montage met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

 Maak jouw aanvraag compleet

Aftermovie laten maken
»