Aftermovie laten maken

Play
Aftermovie-laten-maken
Bekijk het voorbeeld van Cad&Company
Play

Hoe zorg je dat er genoeg animo is voor jouw evenement? Door een aftermovie te laten maken leg je de sfeer van jouw event vast en laat je zien waarom iedereen moet komen. Events krijgen een steeds grotere rol in de communicatiemix en bieden een mooie kans om in contact te komen met klanten en partners. Een aftermovie maken is de ideale manier om jouw evenement te promoten. Laat zien wat er te beleven is, wat bezoekers er van vinden en hoe de sfeer is. Verspreid de aftermovie op je website, via social media en emailcampagnes.  

 • Wil jij jouw evenement promoten?
 • Wil jij de sfeer vast leggen van jouw event?
 • Wil laten zien hoe bezoekers jouw event ervaren?

Prijs opvragen

Onze klanten beoordelen ons op Google met een 4.90000009537

(81 reviews)
Reviews bekijken
33335960112_864170b025_c
Interviews met bezoekers vertellen het verhaal van je event

Promoot events met een Aftermovie

Voor een succesvol evenement heb je succesvolle promotie nodig. Onderzoeken tonen aan dat 43% van de mensen graag meer video's van bedrijven willen zien. En de helft van de mensen geeft aan dat zij de voorkeur geven aan videocontent boven andere vormen van content. Een aftermovie laten maken, is dus een goede manier om je evenement onder de aandacht te brengen. Met een aftermovie breng je de beleving en ervaringen van bezoekers over en laat je zien waarom jouw event de moeite waard is. Eén van onze  Tips voor aftermovies; gebruik de video zowel na je laatse event als voor de volgende editie. Zo werf je effciënt nieuwe bezoekers.

Een aftermovie door Playforward

Als gespecialiseerd productiehuis creëren wij impact voor onze opdrachtgevers en helpen hen zich zo te onderscheiden. We maken al onze producties 100% op maat met ons met onze beproefde script-methode. Zo vertalen we jouw wensen naar een sterke aftermoie. We hebben alle makers in huis waar je direct mee schakelt. Je film is zo soepel en binnen deadline klaar. We hebben all talloze events vastgelegd. 

Play
Play
Play
Play
Ruben Sinnecker
Ruben Sinnecker

Zeer professionele en oplossingsgerichte club en leuk om mee te werken (Translated by Google) Very professional and solution-oriented club and fun to work with

03-04-2023 om 16:03 uur
Marketing ClubPlanner
Marketing ClubPlanner

Ervaren, flexibel en denken heel goed mee in wat nodig is en past in het budget. Koen, Jos en Nick zijn erg pragmatisch en heel prettig om mee samen te werken. (Translated by Google) Experienced, flexible and think along very well in what is needed and fits within the budget. Koen, Jos and Nick are very pragmatic and very pleasant to work with.

22-03-2023 om 11:46 uur
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom

30-01-2023 om 10:51 uur
Erik de best
Erik de best

Zeer tevreden zijn wij van Betonblock met het geleverde werk van Playforward. Het team heeft veel vakkennis en levert kwaliteit, ook de communicatie gedurende het hele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben momenteel drie video's laten maken door Playforward en wij weten bij welk adres we moeten zijn mocht er een 4e video nodig zijn. (Translated by Google) We at Betonblock are very satisfied with the work delivered by Playforward. The team has a lot of expertise and delivers quality, we also experienced the communication throughout the process as very pleasant. We currently have three videos made by Playforward and we know where to go if a 4th video is needed.

20-01-2023 om 10:56 uur
Fred Gardner
Fred Gardner

Met playforward in hele korte tijd een prima bedrijfsvideo en animatie gemaakt van ons symphony golfenergie systeem. Deze is onlangs op de Offshore energy beurs in Amsterdam getoond. Daar en bij relaties en wordt deze erg positief ontvangen. Wij hebben gekozen om complexe engineering tekeningen juist eenvoudig in haar essentiële onderdelen te tonen, in plaats van hele mooie realistische animaties. Dat laatste rolt tegenwoordig uit iedere 3d tekenpakket. Juist de eenvoudige presentatie maakt dat het communiceerbaar wordt. Ook de "strakke" regie van playforward tijdens het proces maakte dat er focus bleef en in korte tijd een prachtig resultaat kwam. Toen het op de beurs even niet lukte was playforward direct beschikbaar om het op te lossen. Een echte aanrader dus. (Translated by Google) Made an excellent company video and animation of our symphony wave energy system with playforward in a very short time. This was recently shown at the Offshore energy fair in Amsterdam. There and at relations and it is received very positively. We have chosen to simply show complex engineering drawings in their essential parts, instead of very beautiful realistic animations. The latter rolls out of every 3d drawing package nowadays. It is precisely the simple presentation that makes it communicable. Playforward's "tight" direction during the process also ensured that focus remained and a wonderful result was achieved in a short time. When things didn't work out on the stock exchange, playforward was immediately available to solve it. So highly recommended.

21-12-2022 om 11:41 uur
Ron van der Wel
Ron van der Wel

Creatief en betrokken team. Ze persen het beste uit iedereen en staan je bij met tips en adviezen. Het resultaat was zeer naar wens. (Translated by Google) Creative and committed team. They squeeze the best out of everyone and assist you with tips and advice. The result was very satisfactory.

16-12-2022 om 20:22 uur
Paul van Trigt
Paul van Trigt

De samenwerking met Playforward was heel aangenaam. Playforward hebben op professionele wijze het video naar onze wensen gemaakt en ons ook beradend bijgestaan bij het proces. (Translated by Google) The collaboration with Playforward was very pleasant. Playforward professionally made the video to our wishes and also advised us in the process.

31-10-2022 om 12:00 uur
Fred Wapstra
Fred Wapstra

Ik heb Playforward leren kennen als een bedrijf dat in staat is om in korte periode een topfilm neer te zetten. Alle complimenten voor Koen, Jos en de andere collega's. Ze blinken werkelijk uit in klant- en onderwerp gerichte inlevingsvermogen, een super inzichtelijke offerte met de mogelijkheid voor opties. En ... alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt! Het filmen gebeurde ook heel relaxed, in een voor kinderen prettige sfeer. Koen, Jos, super bedankt en wellicht tot een mooi vervolg op deze film! (Translated by Google) I got to know Playforward as a company that is able to produce a top film in a short period of time. All compliments to Koen, Jos and the other colleagues. They really excel in customer and subject-oriented empathy, a super insightful quote with the possibility for options. And ... everything they promise they have delivered! The filming was also very relaxed, in a pleasant atmosphere for children. Koen, Jos, thank you very much and maybe see you for a nice sequel to this film!

24-10-2022 om 10:57 uur
slide 1 to 2 of 5

Ook een aftermovie laten maken?

Prijs opvragen

Veelgestelde vragen

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een sfeervideo van een evenement, zoals conferenties, congressen of beurzen. In 1 tot 1,5 minuut geeft een aftermovie een positief beeld van het evenement. Vaak biedt het de kans om sprekers en bezoekers aan het woord te laten en te delen wat zij van het event vinden. Aftermovies worden ingezet voor PR na het evenement, maar ook ter promotie van de editie het jaar erop. 

Waarom een aftermovie laten maken?

Een aftermovie laten maken is dé manier om jouw evenement te promoten. Door de sfeer neer te zetten en bezoekers te interviewen, brengen we het evenement op een krachtige manier in beeld. Zo neem je mensen mee in de 'vibe' van dag. Een video draagt bok aan professionaliteit van het event en is veelzijdig in te zetten. Een paar ideeën..

 • Plaats de aftermovie op de ladings- of registratiepagina voor de nieuwe editie van het event
 • Verspreid de aftermovie via social media om meer 'buzz' te creeëren vlak na het evenement
 • Mail alle bezoekers met een bedank-mailtje met de aftermovie 
 • Gebruik korte quotes van bezoekers als 'spin-off' content voor extra social media posts

Wat is er mogelijk voor aftermovies?

Ieder event is uniek, dus iedere aftermovie ook. Natuurlijk zijn mooie sfeerbeelden en een positieve, up-tempo edit de basis van iedere aftermovie. Er is daarnaast nog veel mogelijk om de impact te vergoten. Een paar ideeën en mogelijkheden:

 • Interview bezoekers die vertellen wat zij van het evenement vinden
 • Film de evenementlocatie of het festivalterrein met een drone
 • Interview sprekers over de boodschap van hun lezing of workshop
 • Gerbuik foto-stills uit het beeldmateriaal als afbeeldingen voor social post
 • Interview de organisatoren of initiatiefnemers over het 'waarom' van het event
 • Gebruik korte clips van 20 seconden als content voor social post
 • Maak een timpelapse van het event of terrein

Hoe gaat een aftermovie maken in zijn werk?

Voor een aftermovie hebben wij een overzichtelijk proces. Het begint met een goede voorbereiding, waarin wij een briefing krijgen over het evenement. Wat is het programma, welke sprekers komen er, zijn er bijzondere activiteiten die echte 'must-haves' zijn? Als interviews onderdeel zijn van de aanpak bespreken we samen wie we gaan interviewen en wat voor vragen we ze gaan stellen. Zo zorgen we dat we goed voorbereid zijn. 

Tijdens evenement filmt onze crew zelfstandig. We maken een draaiboek op basis van de briefing waarin staat wat, wanneer en waar de cameramensen filmen. Zo zorgen we dat alles op beeld vast leggen. 

Na het evenement beginnen we met de edit. Om het momentum vast te houden, is ons streven om de aftermovie met 1 week op te leveren. Er is gelegenheid genoeg om feedback te geven, zodat de video 100% naar wens is. 

Hoe snel leveren jullie?

Een aftermovie leveren we binnen 1 week op, zodat jij de 'buzz' van het evenement kan vasthouden. Er kan reden zijn dat de aftermovie sneller klaar moet zijn. Bijvoorbeeld dezelfde dag of de dag na het event. Als specialist in spoedklussen kunnen wij dat ook. Sneller leveren vraagt wel extra voorbereiding aan onze kant. Voor het leveren op dezelfde dag moeten wij diezelfde avond nog monteren, dus dat moet ingepland worden. Overleg jouw deadline en wij zorgen dat de aftermovie klaar is. 

Ons heldere stappenplan

Klik op een icoon in het stappenplan waar je meer over wilt weten.

Klik op een icoon in het stappenplan waar je meer over wilt weten.

Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Aftermovie voor een helder tarief

 Wij helpen graag met een overzichtelijke prijsopgave. Maak jouw aanvraag compleet door opties opties te kiezen die ons startpakket aanvullen.

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in ons startpakket
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Creatieve aanpak door Regisseur
 • Filmdag door Allround Filmmaker
 • Montage met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

 Maak jouw aanvraag compleet

Aftermovie laten maken
»