branch-2

Video voor zakelijke dienstverlening

Effectieve marketing met video's en animaties

De zakelijke dienstverlening is een branche met hoogwaardige diensten, veeleisende klanten en een hoog kennisniveau. Het is een competitieve branche waarin zowel om de klant als om personeel geconcurreerd wordt. Onderscheidende communicatie is belangrijk om jezelf op de kaart te zetten en klanten te overtuigen. Professionele video's bieden mooie kansen voor de zakelijke dienstverlening en brengen de marketing en communicatie naar een hoger niveau.

Voordelen van video's voor zakelijke dienstverlening
 • Vergroot de zichtbaarheid en naamsbekendheid
 • Creeër een sterk imago en duidelijke positionering
 • Zet diensten in de markt en leg uit hoe het werkt
 • Werf het talent van morgen voor jouw bedrijf
 • Laat klanten aan het wordt over interessante casussen
 • Promoot events en congressen voor extra bereik
Play
Newasco - Thumbnail

Presenteer jouw bedrijf

De zakelijke dienstverlening is een sector waarin klantrelaties gebouwd worden op vertrouwen en expertise. Voor de koopbeslissing is het bedrijf vaak net zo doorslaggevend als de dienst op zich. Het proces en de persoonlijke relatie zijn cruciaal. Een sterke bedrijfsfilm presenteert het bedrijf professioneel en brengt in beeld wat de meerwaarde is. Het draagt bij aan een sterk imago en duidelijke positionering, zodat klanten een duidelijk beeld hebben waar het bedrijf voor staat. Zo creëer persoonlijke voorkeur bij klanten. En cijfers over video marketing laten ook zien dat dit effectief is.  

Play
Promotiefilm voor Spuitfolie

Presenteer jouw diensten

Diensten moeten in de markt gezet worden en aan de man gebracht worden. Professionele promotie van diensten zorgt ervoor dat klanten het serieus nemen en een goed beeld hebben wat de USP's zijn. Een goede promotiefilm zet de dienst op de kaart en laat zien wat de voordelen zijn en hoe het in zijn werk gaat. Perfect voor marktlancering en promotie via verschillende kanalen, zoals op een landingspagina, social media, emailmarketing en verkooppresentaties. 

Play
Grizzly_2D-Animatie.1

Leg processen uit

Als een klant eenmaal aan boord is, is het belangrijk dat het de dienstverlening soepel verloopt. Zakelijke kanten zijn kritisch en veel eisend. Door een degelijk proces in positie te hebben, is een zakelijk dienstverlener in staat dat waar te maken. Een duidelijke animatievideo legt het proces helder uit, zodat de klant goed op de hoogte is en weet wat hij kan verwachten. Zo wordt een sterke basis gelegd voor een soepele samenwerking met heldere communicatie. De basis van een goede klantrelatie.  

Video maken voor zakelijke diensten

Prijs opvragen

Play
Cad & Company - Breman.01

Laat klanten aan het woord

Het woord van de klant is veel waard in de zakelijke dienstverlening. Een positieve referentie bewijst de meerwaarde van je diensten. Vaak helpt dit ook om complexe diensten te vertalen naar een concreet casus. Daarnaast zijn enthousiaste klanten de beste vorm van promotie. In een testimonial vertelt een klant hoe zij het ervaren hebben om met jouw bedrijf te werken en wat dit heeft opgeleverd. Een goede tip voor testimonial video is het echte verhaal van de klant te gebruiken. Hoe authentieker hoe beter.

Play
Screenshot_2020-01-10 Sweco - Richard(1)

Werf nieuw talent

Goed personeel is schaars, van starters tot trainees en van vakmensen tot consultants. Er is daardoor hevige concurrentie op de arbeidsmarkt. Werkgevermarketing is een discipline die zakelijk dienstverleners moeten beheersen. Een professionele wervingsvideo is hier onderdeel van. Zo'n recruitment video geeft het bedrijf een gezicht en brengt in beeld hoe het is om er te werken. De video vormt vaak het hart van recruitment campagne en kan in korte versies als social video ingezet worden. 

Play
Planmen WFM congres.03

Promoot jouw events

In de zakelijke dienstverlening worden regelmatig evenementen en congressen georganiseerd. Events zijn ideaal voor klantenbinding, naamsbekendheid te vergroten en authoriteit op te bouwen. Een evenement creeërt veel momentum. Een aftermovie laten maken helpt om dit momentum vasthouden en online nog een flinke boost te geven. Ook is een aftermovie perfect als promo voor de editie van volgend jaar om te laten zien wat potentiële bezoekers kunnen verwachten.  

Deze zakelijk dienstverleners kiezen al voor ons

We werken al samen met veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening en realiseren regelmatig video's voor B2B bedrijven.

Stappenplan voor video maken

Voor een soepel proces hebben wij een een overzichtelijk stappenplan. Zo zorgen we dat we samen met de opdrachtgever naar het eindresultaat toe werken. Selecteer aan de linkerzijde het stappenplan dat je wilt zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave opvragen

Onze complete startpakketten zijn op maat uit te breiden met opties. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft je graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

      Vraag een prijsopgave op

Henk Bangma
Henk Bangma

(Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions. (Original) De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen.

23-12-2021 om 10:26 uur
Dayenne Bos
Dayenne Bos

(Translated by Google) I was able to shoot several film days with Playforward for Superfoodies. The contact always went very well, they thought proactively, were flexible with the conversion of days due to illness and the delivery of the videos also went very well. Fast delivery and feedback was processed immediately. Recommended! (Original) Voor Superfoodies heb ik meerdere filmdagen met Playforward mogen draaien. Het contact verliep daarbij altijd super goed, er werd proactief meegedacht, waren flexibel met het omzetten van dagen ivm ziekte en ook het opleveren van de video's ging helemaal top. Snelle oplevering en feedback werd direct verwerkt. Een aanrader!

23-12-2021 om 09:54 uur
Merle Vick
Merle Vick

Working with the Playforward team was a great experience: professional and reliable service, creative ideas and amazing execution ensured a great result. Would definitely recommend.

23-11-2021 om 10:28 uur
Angela Mooij
Angela Mooij

(Translated by Google) Nice company! Knowledgeable, friendly and proactive. (Original) Fijn bedrijf! Kundig, vriendelijk en pro-actief.

01-10-2021 om 09:28 uur
Airblast BV
Airblast BV

It is a pleasure to work with Playforward to produce our corporate video. Their free-thinking and open approach to the creative process is refreshing, their attention to detail during each phase of the process is impressive, the end result is better than promised – and all at a fair price! We can’t recommend their services more highly – if you need a video production service then these are the guys to choose!

23-09-2021 om 15:02 uur
Zakelijke dienstverlening
»