branch-3

Video voor het Onderwijs

Video bereikt en verbindt de 'Smartphone Generatie'

Effectief en persoonsgericht onderwijs geven dat aansluit op de arbeidsmarkt en bij de beleefwereld van jongeren. Daar zijn onderwijs professionals iedere dag mee bezig. En goed communiceren krijgt hierin een grotere rol. Goede voorlichting over de school en de opleidingen is belangrijk voor het maken van de juiste keuze. Het kan lastig zijn de huidige ‘smartphone generatie’ te bereiken. Video voor het onderwijs zorgt voor de connectie met de jongeren van nu.

Voordelen
 • Sluit aan bij de beleefwereld van jongeren
 • Presenteer wat jouw school onderscheidt
 • Werf nieuwe docenten en ander personeel
 • Presenteer jouw faciliteiten op een unieke manier
 • Creëer draagvlak voor jouw visie en beleid
 • Geef voorlichting over wat opleidingen inhouden
Play
Screenshot_2020-01-24 CSB Promo Video(1)

Presenteer jouw school en onderwijs

Iedere school maakt eigen keuzes over hoe zij het onderwijs inrichten en aanbieden. Daar zit een visie achter en komt op verschillende manieren terug in het dagelijks onderwijs. Het is belangrijkt te laten zien wat de school te beiden heeft. Een bedrijfsfilm brengt over wat de school onderscheid en presenteert dit aansprekend en toegankelijk. Zo maakt het de vertaalslag van papieren beleidsstuk naar een motiverende kijk op onderwijs, waarmee de school een duidelijk profiel en gezicht krijgt. 

Play
Screenshot_2021-02-01 Clusius College mbo - Vestigingsfilm Alkmaar

Breng jouw vestiging in beeld

Goed onderwijs staat of valt bij goede faciliteiten. Het creëert mogelijkheden voor praktijkgericht en gedifferentieerd onderwijs waar docenten excelleren, coachen en samenwerken. Het zorgt dat een school een veilige thuishaven is voor leerlingen of studenten. Voor veel jongeren is de vestiging zelf een belangrijke factor in hun keuze voor een opleiding. Een dronevideo laten maken brengt een vestiging op een unieke manier in beeld. In vogelvlucht laat hte zien wat de school in huis heeft. 

Play
Screenshot_2020-01-10 Sirius_Daniel_Muzikant

Werf nieuw onderwijstalent

Goede docenten, teamleiders en onderwijsondersteuners zijn de ruggengraat van iedere onderwijsorganisatie. De mensen maken het verschil. Helaas is goed personeel is lastig te vinden. Bijvoorbeeld voor de Bèta-vakken, talen als Duits en Frans en docenten met ervaring. Het aanbod is schaars én de concurrentie tussen scholen is groot. Een wervingsvideo zorgt dat de school zich onderscheid naar sollicitanten en opvalt tussen alle anderen.   

Video maken als school of onderwijsorgansiatie?

Prijs opvragen

Play
Screenshot_2020-03-03 Saks - Weetstelsel

Leg de bestuursvisie en beleid uit

De meeste scholen vallen onder een centraal bestuur. Het bestuur zorgt voor gecentraliseerd regie en een efficiënte aansturing. Dit doet het bestuur vanuit een kijk op het onderwijs. Het goed neerzetten van deze visie binnen de organisatie is essentieel voor draagvlak en succes. Een animatievideo laten maken maakt de visie toegankelijk en legt het op een heldere manier uit. Door het visueel te maken, haken medewerkers sneller aan.  

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-10-25 Clusius College - Cluster Agri

Presenteer opleidingen

De juiste opleiding kiezen is belangrijk. Voor de leerling of student zelf, zodat zij doen waar hun hart ligt. En voor de onderwijsinstelling, want de juiste keuze is het begin van het halen van een diploma. Het is daarom belangrijk om goed over te brengen wat een opleiding precies inhoudt en te bieden heeft. Een promotiefilm presenteert een opleiding en maakt jongeren zo enthousiast. 

Play
Screenshot 2021-07-16 at 11-16-22 Bureau ICE - Toetcongres VO 2017 - Final 2

Breng evenementen in beeld

Het onderwijs leert en ontwikkelt continue. Tijdens congressen en conventies doen docenten inspiratie op, leren van elkaar en van experts. Het is ook de beste gelegenheid verbinding te maken met anderen, ook buiten het onderwijs. Een aftermovie laten maken is een naslag werkt dat boekdelen spreekt. Het brengt in beeld hoe de dag is verlopen, wat er te beleven was en hoe men het ervaren heeft. Dit stimuleert het nagesprek en maakt docenten enthousiast voor de volgende editie.  

Onze opdrachtgevers in het onderwijs

We werken al samen met veel scholen, onderwijsinstellingen en toeleveranciers van het onderwijs.

Stappenplan voor video

Een goede video begint bij een goed proces dat ruimte biedt voor creativiteit en het project behapbaar maakt. Wij werken volgens een helder stappenplan dat dit faciliteert. Selecteer aan de linkerkant welk stappenplan je wil zien.

Film
Animatie
Video-strategie
icon-1
Script en draaiboek
Script-draaiboek
pre-productiefase
Filmen op locatie
Filmen-op-locatie
Monteren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon
Script en stijlframe
Script-stijlframe
pre-productiefase
Storyboard maken
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase
Video-strategie
icon-1
Script en proefmodel
Script-proefmodel
pre-productiefase
Technisch storyboard
Storyboard
Animeren tot eerste versie
Monteren
productie & post-productiefase
Aanpassings-rondes
Aanpassingsrondes
Live
gaan!
Live-gaan
check en publicatiefase

Prijsopgave ontvangen

We helpen graag met een heldere prijsopgave. Selecteer wat voor video je wil en we helpen je graag verder. 

unnamed

Koen geeft u graag advies

Ontvang met 1 werkdag jouw prijsindicatie
Standaard in onze video's
 • Lengte van 1,5 minuut
 • Project kick-off met Videostrateeg
 • Script volgens eigen scriptmethode
 • Video met muziek en logo-animatie
 • 3x feedback bij iedere tussenstap
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie

      Vraag een prijsopgave op

Henk Bangma
Henk Bangma

(Translated by Google) The people at Playforward help you every step of your video production. They think along and come up with creative solutions. (Original) De mensen van Playforward helpen je bij elke stap van je videoproductie. Ze denken mee en komen met creatieve oplossingen.

23-12-2021 om 10:26 uur
Dayenne Bos
Dayenne Bos

(Translated by Google) I was able to shoot several film days with Playforward for Superfoodies. The contact always went very well, they thought proactively, were flexible with the conversion of days due to illness and the delivery of the videos also went very well. Fast delivery and feedback was processed immediately. Recommended! (Original) Voor Superfoodies heb ik meerdere filmdagen met Playforward mogen draaien. Het contact verliep daarbij altijd super goed, er werd proactief meegedacht, waren flexibel met het omzetten van dagen ivm ziekte en ook het opleveren van de video's ging helemaal top. Snelle oplevering en feedback werd direct verwerkt. Een aanrader!

23-12-2021 om 09:54 uur
Merle Vick
Merle Vick

Working with the Playforward team was a great experience: professional and reliable service, creative ideas and amazing execution ensured a great result. Would definitely recommend.

23-11-2021 om 10:28 uur
Angela Mooij
Angela Mooij

(Translated by Google) Nice company! Knowledgeable, friendly and proactive. (Original) Fijn bedrijf! Kundig, vriendelijk en pro-actief.

01-10-2021 om 09:28 uur
Airblast BV
Airblast BV

It is a pleasure to work with Playforward to produce our corporate video. Their free-thinking and open approach to the creative process is refreshing, their attention to detail during each phase of the process is impressive, the end result is better than promised – and all at a fair price! We can’t recommend their services more highly – if you need a video production service then these are the guys to choose!

23-09-2021 om 15:02 uur
Onderwijs
»